• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ben aslında bu düşünceyle gitmek istiyordum ama bir arkadaşım öyle deyince ultrasonla yumurtalıklara bakıp gönderiyorlar demişti. Ben yine de dürüst olup dediğin gibi yapayım, diğer türlü içim rahat etmez

Evet canım en güzeli öyle inşallah iyi bi doktora denk gelirsin 😊

Akşam bu saatler olunca bi kaç gündür midem bulanıyor yada yanıyor gibi
Bide sabahları bulanıyor sanki 🙄
Akşam üstü de sol göğüsüm sızladı

Yok canım adetime daha 9 10 gün var
Ovulasyon yapıcam
Silik çıkması gerekiyordu dün pike yakın koyu çıktı da acaba yeniden mi yumurtluyorum diye meraktayım 😊

Hadi inşallah 🤗 ayda bu şekilde tahmini kaç test gidiyor mesela internette 50'li gördüm de onu mu alsam acaba diyorum

Hadi inşallah 🤗 ayda bu şekilde tahmini kaç test gidiyor mesela internette 50'li gördüm de onu mu alsam acaba diyorum

Canım ben şuan yapmayı bıraksam sa olurdu çünkü yumurtlamayı gördüm ama bi sene önce yapmıştım en son ondan bi değişiklik varmı diye her gün yapıyorum
Ben 20 ovulasyon artı 4 gebelik testi sipariş ettim belki b daha ki ayada yeter
Şuan 7 8 tane harcadım heralde 🤗

Sende en az 20 li al derim adetin bitince direk başlarsan anca yeter
Bide periyodun çok uzunsa daha fazla al ben 28 30 gün de bir oluyırum

ben 24 Lü almıştım cnm 10 tane yaptım kaldı piki gördükten sonra silikleşince bıraktım

Canım ben şuan yapmayı bıraksam sa olurdu çünkü yumurtlamayı gördüm ama bi sene önce yapmıştım en son ondan bi değişiklik varmı diye her gün yapıyorum
Ben 20 ovulasyon artı 4 gebelik testi sipariş ettim belki b daha ki ayada yeter
Şuan 7 8 tane harcadım heralde 🤗

Sende en az 20 li al derim adetin bitince direk başlarsan anca yeter
Bide periyodun çok uzunsa daha fazla al ben 28 30 gün de bir oluyırum

Tamam kızlar. Sağolun 🤗

Kızlar bugünkü testim de böyle silikleşme varmı sizce

Eklentiler

• 20200610_160515.jpg
    20200610_160515.jpg
    161,1 KB · Görüntüleme: 115
Ah canımm inşallah 😍😍
Kız bide bugün elektirik çarptı bana yaa ocağı silerken
inşallah kötü etlilemez 😣 sol kolum baya ağrıdı sonra toprakla baya haşır neşir oldum şimdi geçti qğrısı çok az kaldı
Kötü düşünme cnm merak etme sağlıklı bebege bişey olmuyo. Benim arkadaşım hamile kaldığı ay deli gibi spor yapmis kosu spor salonunda falan ama bisey olmamış suan kizi 4 yaşında

Kötü düşünme cnm merak etme sağlıklı bebege bişey olmuyo. Benim arkadaşım hamile kaldığı ay deli gibi spor yapmis kosu spor salonunda falan ama bisey olmamış suan kizi 4 yaşında

Evet canım doğru diyosun bendr öyle düşündüm olacaksa zaten olur Allahım ne zaman dilerse 🤗🤗

Back