• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12 gün kala gebelik testim böyle çıktı buda burda anı olarak kalsın

İçim o kadar rahat ki
Rabbim ne zaman nasip ederse
Duam var çabam var bir gün geleceğine inanıyırumm 😍😍

Bende Allah'ın birgün vereceğine inanıyorum❤️ 16 aydır bekliyorum bende
Çoban çökerten bitkisinin erkeklerde sayıyı ciddi manada arttırdığını duydum canım bilgin olsun eğer bu ay hamile kalamazsan hemen al dene bunu 1 ayda bile etki ediyomuş bide kaliteyi arttırıyomuş

Screenshot_20200609-102626_1.png

Bende Allah'ın birgün vereceğine inanıyorum❤️ 16 aydır bekliyorum bende
Çoban çökerten bitkisinin erkeklerde sayıyı ciddi manada arttırdığını duydum canım bilgin olsun eğer bu ay hamile kalamazsan hemen al dene bunu 1 ayda bile etki ediyomuş bide kaliteyi arttırıyomuş

Eki Görüntüle 2646475

Çok sağol canım inşallah bunu da denerim eğer bu ay bebiş gelmezse 😍
Sen c life kullandın mı dün onu gördüm çok araştıramadım ama baya memnun kalan olmuş

Çok sağol canım inşallah bunu da denerim eğer bu ay bebiş gelmezse 😍
Sen c life kullandın mı dün onu gördüm çok araştıramadım ama baya memnun kalan olmuş

Evet kullandım canım 2-3 ay kullandım kaç ay geçti üstünden ama hamile kalmama bi etkisi olmadı bende o yorumlardan etkilenerek almıştım ama nafile

Kızlar merabalar bende ilk defa ovulasyon testi aldım nezaman baslamalıyım sizce yarın adetimim son günü

Canım ilk denemense adetin biter bitmez başla
12 ile 4 arası en iyi sonucu aldığın saatler
Ve testi yapmadan bi saat önce sıvı alımını kes çorba meyvesuyu su vs her türlü sıvı yani

Üzerlerine de yaz

Ovulasyon günlüğümde 20.
Günüm yine sanki koyu çıktı

16.gün de pik gördüm
Sonra silikleşme oldu dünkü daha silikti
Bide damlatır damlatmaz iki çizgide belirince koyu olacak diye anlıyorum zaten bugün yine direk belirdi

Acaba yumurtlamam tam olmadı mı

Eklentiler

• 20200609_125829.jpg
    20200609_125829.jpg
    164,4 KB · Görüntüleme: 108
  • 20200609_125742.jpg
    20200609_125742.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 109
  • 20200605_142840.jpg
    20200605_142840.jpg
    213,6 KB · Görüntüleme: 128
Canım testi nerede yaptırdın? Önce test mi yaptırdın yoksa önce ultrason muayenesi mi?
Canım ben kadın doğumdan randevu almıştım
İlk gittiğimde direk alttan ultrasonla muayene etti
Sonrasında adetin 3.günü gel dedi
Adetimin 3.günü de gidip kan verdim

Devlet hastanesine gittim ben 🤗

Canım ben kadın doğumdan randevu almıştım
İlk gittiğimde direk alttan ultrasonla muayene etti
Sonrasında adetin 3.günü gel dedi
Adetimin 3.günü de gidip kan verdim

Devlet hastanesine gittim ben 🤗
Ben evlenmeden hemen önce gitmiştim kontrol için o zaman karından ultrasonla bakıp bir sorun gözükmüyor demişti. Eğer bu ay hamile kalamazsam direk reglimin 3. günü mü alsam randevuyu?

Ben evlenmeden hemen önce gitmiştim kontrol için o zaman karından ultrasonla bakıp bir sorun gözükmüyor demişti. Eğer bu ay hamile kalamazsam direk reglimin 3. günü mü alsam randevuyu?

Kaç aydır deniyosunuz
Bir senedeb önce sadece bebek için bakmıyorlar diye duydum
Sen direj randevunu al git onlar sana bir kağıt veriyorlar adetin 3.günü randevu alman zor olmasın diye onunla gelip fiş alıyorsun

Kaç aydır deniyosunuz
Bir senedeb önce sadece bebek için bakmıyorlar diye duydum
Sen direj randevunu al git onlar sana bir kağıt veriyorlar adetin 3.günü randevu alman zor olmasın diye onunla gelip fiş alıyorsun
Hmm 4 aydır deniyoruz. gidip bir senedir deniyoruz mu desem.:KK53:

Yaniii sen bilirsin canım ama şöylede gidebilirsin bak
Çocuk düşünüyoruz
Bütün kontrollerimi yaptırmak istiyorum falan
Evet ben aslında bu düşünceyle gitmek istiyordum ama bir arkadaşım öyle deyince ultrasonla yumurtalıklara bakıp gönderiyorlar demişti. Ben yine de dürüst olup dediğin gibi yapayım, diğer türlü içim rahat etmez

Back