• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pardon cnm ya etiketlemeden sormuştum san sormustum.. 9 milyon az mı? Senin var mi bi sıkıntın? Belki stresten olmuyordur diye soruyorum yanlış anlama. Biz 1 senedir istiyoruz çikolata kistim var ameliyat olup tüp bebek yaptırıcaz

Evet biraz az canım en az 15 milyon olması gerekiyor

Yani stresi geçtik artık rahat olmaya çalılıyorum ama bejlentimiz her ay var tabi 😍

İnşallah sende biran önce kalırsın

Evet biraz az canım en az 15 milyon olması gerekiyor

Yani stresi geçtik artık rahat olmaya çalılıyorum ama bejlentimiz her ay var tabi 😍

İnşallah sende biran önce kalırsın
Este sikinti olunca aşılama tutma ihtimali yüksekmiş cnm biraz dogal seyler denedikten sonra aklinda bulunsun..

12 gün kala gebelik testim böyle çıktı buda burda anı olarak kalsın

İçim o kadar rahat ki
Rabbim ne zaman nasip ederse
Duam var çabam var bir gün geleceğine inanıyırumm 😍😍

Eklentiler

• 20200608_194301.jpg
    20200608_194301.jpg
    196,2 KB · Görüntüleme: 111
  • 20200608_192825.jpg
    20200608_192825.jpg
    162,7 KB · Görüntüleme: 111
Este sikinti olunca aşılama tutma ihtimali yüksekmiş cnm biraz dogal seyler denedikten sonra aklinda bulunsun..

Bi doktora ayak üstü sonuçları göstermiştik canım o da belki aşılama olabilir demişti
Şimdi bu ay çakşırsuyu keçiboynuzu falan yiyoruz bakalım inşallah şifası olur

Bi doktora ayak üstü sonuçları göstermiştik canım o da belki aşılama olabilir demişti
Şimdi bu ay çakşırsuyu keçiboynuzu falan yiyoruz bakalım inşallah şifası olur
Ins cnm duzelir degerleri hayırlısıyla anne oluruz.. Buda bizim imtihanimiz demek.. Senin de öyle mi bilmiyorum ama benim etrafimda herkesin bebegi var benden once benden sonra evlenen😑

Ins cnm duzelir degerleri hayırlısıyla anne oluruz.. Buda bizim imtihanimiz demek.. Senin de öyle mi bilmiyorum ama benim etrafimda herkesin bebegi var benden once benden sonra evlenen😑

Evet canım benimde öyle onalrı gördükçe umudum artıyor biliyo musun hatta bir arkadaşım yeni evlendi 3 5 ay oldı hamile olduğunu öğrendi geçen çok mutlu olduk
Yollar açılır bizede gelir diyr umut ve dua ediyorum sende üzülme
Çevremde sonradan çocuğu olanda çok kişi var 2 yıl sonra 3 yıl sonra 8 yıl sonra
Örnekleri görünce umutsuz olmuyorum hiç hep olacak diyorum inanıyorum 😍😍 sende inan ve dua et

Evet canım benimde öyle onalrı gördükçe umudum artıyor biliyo musun hatta bir arkadaşım yeni evlendi 3 5 ay oldı hamile olduğunu öğrendi geçen çok mutlu olduk
Yollar açılır bizede gelir diyr umut ve dua ediyorum sende üzülme
Çevremde sonradan çocuğu olanda çok kişi var 2 yıl sonra 3 yıl sonra 8 yıl sonra
Örnekleri görünce umutsuz olmuyorum hiç hep olacak diyorum inanıyorum 😍😍 sende inan ve dua et
Bende hep dua ediyorum cnm ama bazen neden ben demekten kendimi alikoyamiyorum.. Neyse cok dağıttım konunu cnm k bakma..

Merhaba bir sorum olacakti. Benim adetimin 10,12,13. Günlerini degerlendirdik bugün 14. Günüm ve şiddetli kasık agrım var üstelik yumurta akı gibi akintim da oldu. Çatlama gerçekleşti diye düşünüyorum acaba bugünü mu değerlendirmeli yoksa bir gün ara verip yarını mi degerlendirmeliyiz. Üst üste birliktelik kalite acısından iyi degil diyorlar arada kaldim :(

Merhaba bir sorum olacakti. Benim adetimin 10,12,13. Günlerini degerlendirdik bugün 14. Günüm ve şiddetli kasık agrım var üstelik yumurta akı gibi akintim da oldu. Çatlama gerçekleşti diye düşünüyorum acaba bugünü mu değerlendirmeli yoksa bir gün ara verip yarını mi degerlendirmeliyiz. Üst üste birliktelik kalite acısından iyi degil diyorlar arada kaldim :(

Canım eğer eşinin sperm sayısında falan sorun yoksa 3 gün üst üst3 öneriliyor
Ama varsa bir gün arayla olması öenriliyor

Back