- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
12 gün kala gebelik testim böyle çıktı buda burda anı olarak kalsın
İçim o kadar rahat ki
Rabbim ne zaman nasip ederse
Duam var çabam var bir gün geleceğine inanıyırumm
Bende Allah'ın birgün vereceğine inanıyorum16 aydır bekliyorum bende
Çoban çökerten bitkisinin erkeklerde sayıyı ciddi manada arttırdığını duydum canım bilgin olsun eğer bu ay hamile kalamazsan hemen al dene bunu 1 ayda bile etki ediyomuş bide kaliteyi arttırıyomuş
Eki Görüntüle 2646475
2 hafta var cnm daha
Çok sağol canım inşallah bunu da denerim eğer bu ay bebiş gelmezse
Sen c life kullandın mı dün onu gördüm çok araştıramadım ama baya memnun kalan olmuş
Bizde bu ay çakşır suyu kullandık ama bakalımEvet kullandım canım 2-3 ay kullandım kaç ay geçti üstünden ama hamile kalmama bi etkisi olmadı bende o yorumlardan etkilenerek almıştım ama nafile
Kızlar merabalar bende ilk defa ovulasyon testi aldım nezaman baslamalıyım sizce yarın adetimim son günü
Tekrardan mi yumurtlama oluyor acaba cnmToplu halide böyle
Sıvı alımını hep bi saat ve daha fazla kesrek yaptım
Tekrardan mi yumurtlama oluyor acaba cnm
Canım testi nerede yaptırdın? Önce test mi yaptırdın yoksa önce ultrason muayenesi mi?Bnde ocak ayında yaptırdım testleri ama doktora gidemeden korona çıktı kaldı öyle
Canım ben kadın doğumdan randevu almıştımCanım testi nerede yaptırdın? Önce test mi yaptırdın yoksa önce ultrason muayenesi mi?
Ben evlenmeden hemen önce gitmiştim kontrol için o zaman karından ultrasonla bakıp bir sorun gözükmüyor demişti. Eğer bu ay hamile kalamazsam direk reglimin 3. günü mü alsam randevuyu?Canım ben kadın doğumdan randevu almıştım
İlk gittiğimde direk alttan ultrasonla muayene etti
Sonrasında adetin 3.günü gel dedi
Adetimin 3.günü de gidip kan verdim
Devlet hastanesine gittim ben
Ben evlenmeden hemen önce gitmiştim kontrol için o zaman karından ultrasonla bakıp bir sorun gözükmüyor demişti. Eğer bu ay hamile kalamazsam direk reglimin 3. günü mü alsam randevuyu?
Hmm 4 aydır deniyoruz. gidip bir senedir deniyoruz mu desem.Kaç aydır deniyosunuz
Bir senedeb önce sadece bebek için bakmıyorlar diye duydum
Sen direj randevunu al git onlar sana bir kağıt veriyorlar adetin 3.günü randevu alman zor olmasın diye onunla gelip fiş alıyorsun
Hmm 4 aydır deniyoruz. gidip bir senedir deniyoruz mu desem.
Evet ben aslında bu düşünceyle gitmek istiyordum ama bir arkadaşım öyle deyince ultrasonla yumurtalıklara bakıp gönderiyorlar demişti. Ben yine de dürüst olup dediğin gibi yapayım, diğer türlü içim rahat etmezYaniii sen bilirsin canım ama şöylede gidebilirsin bak
Çocuk düşünüyoruz
Bütün kontrollerimi yaptırmak istiyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?