- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Benimde 11 gün var canım ama bende de henüz doğru dürüst kendini belli eden bi belirti yok bende bekliyorumBen de pik günü ve sonrasını değerlendirdim 11 gün var adetime ama hiçbir belirti yok yinene zaman test yapmalıyım ona göre umutlanmak istemiyorum artık
amin inşallah canımm ovulasyon testi yap kesinlikle ben o şekilde hamile kaldımAnladım canım. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı bizlere de o heyecanı yaşamayı nasip eder İnşAllah
İlk defa bu ay ovulasyon testi kullandım ona göre günlerimi değerlendirdim ama bakalım olur İnşAllahamin inşallah canımm ovulasyon testi yap kesinlikle ben o şekilde hamile kaldım
Canim bence korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum yumurtlamadan sonra zaten progesteron hormonu yükselise gectigi icin gögüsler agrir benimde sürekli agrir üstü yanlari adet oluncada gecerMerhaba kizlar size bisey danismak istiyorum kafami kurcaliyoben dün kadin doktorunda muayenedeydim 10. gün yumurtlama oldu ama 12-13. gün gögüs hassasiyetim basladi .. doktor gögüslerimi muayene etti kanser testi yapti , ama benim oraya gittigimde gögüslerim yukardan agriyordu ve doktor oraya dokundu ve mamografi istedi adetime bugün 17. günüm yani 14 hesaba katarak düsünürsek 24. gün adet olmam lazim .. yani velhasil gögüslerin agridiklari yerde dügümler gelmis eline kitle degil ama orda böyle sertlikler dügümlenmeler varmis mamografiyle kesinlestirelim dedi ,daha gecen aylarda teyzeme kanser teshisi kondu suan cok korkuyorum sizce adet dönemi öncesi agriyan gögüs bölgelerinde bu sekil durumlar normalmi ? Yasayan varmi ?
Pik olduğu günü ve sonrası iki günü değerlendirmek lazımmış diye biliyorumBat a kaç gün kala test yaptın peki? Bende bu ay ayni şeyleri yaptım pik gördükten sonra silikleşinceye kadar da değerlendirdim ama olmuş mudur acaba çok merak ediyorum
Pik günü ve sonrası iki gün değil mi peki normaliCanım bu ay ovulasyon takibi yaptım pik olana kadar bir gün durup bir gün değerlendirdim pik günü de değerlendirip ondan sonra değerlendirmedim yaş 22
Yaaa ne güzellllsaglicakla kavus bebegineee oglumda bende böyle ögrenmistim bak simdi sen yazinca aklima geldi bende yastik koyuyodum bu ay bende pike kadar gün asiri degerlendirdim, 2gün pespese degerlendirdim pikten birgün önce pik günü birde Dün catladi sanirim yunurtam ama dün yapmadim tutmazmi öylede acaba
Ben pik olan günü ve ondan 1 gün sonrasını değerlendirmiştim bata 7 gün var ve bugün yaptığım gebelik testinde hamile olduğumu öğrendimPik olduğu günü ve sonrası iki günü değerlendirmek lazımmış diye biliyorum
Hay maslalah canım darısı bana inşallah benim testime bakar mısın ya pik olmuş mu acaba umarım olmamıştır eşim bu gece yok çünkü işteBen pik olan günü ve ondan 1 gün sonrasını değerlendirmiştim bata 7 gün var ve bugün yaptığım gebelik testinde hamile olduğumu öğrendimRabbim isteyen herkese nasip eder İnşAllah
Henüz olmamıs sanırm yarın olur canmHay maslalah canım darısı bana inşallah benim testime bakar mısın ya pik olmuş mu acaba umarım olmamıştır eşim bu gece yok çünkü işte
Pike doğru gidiyor gibi yarın tekrar yap daha çok koyulaşmaya başlar ama bugünüde değerlendirebilseydin keşke. Dünü değerlendirdin mı peki?Hay maslalah canım darısı bana inşallah benim testime bakar mısın ya pik olmuş mu acaba umarım olmamıştır eşim bu gece yok çünkü işte
Ay inslalah yarın olur bu gece sat 10 dada yapicam bakalım artık kısmetHenüz olmamıs sanırm yarın olur canm
Yaa keşke işte eşim işte dün evet gece degerlendirdik. Akşam 10 dada yapicam bugün bakalım ne sonuç çıkacak. Eğer çok daha koyulduysa yarın akşam yapsak kaçırmış olur muyumkiPike doğru gidiyor gibi yarın tekrar yap daha çok koyulaşmaya başlar ama bugünüde değerlendirebilseydin keşke. Dünü değerlendirdin mı peki?
Sanmıyorum yarın tekrar yapta bakalım ne kadar koyu olcakYaa keşke işte eşim işte dün evet gece degerlendirdik. Akşam 10 dada yapicam bugün bakalım ne sonuç çıkacak. Eğer çok daha koyulduysa yarın akşam yapsak kaçırmış olur muyumki
Günaydın canım, dün akşam dokuz buçukta yaptım baya koyulmuştu. Birazdan yine yapacağım 9 buçukta bakalım nasıl çıkacak.Sanmıyorum yarın tekrar yapta bakalım ne kadar koyu olcak
Günaydın canım. Günde 1 kez yap testlerini canım kafan karışmasın ve hergün aynı saatte yapmaya dikkat et. 12 ile 4 arası en iyi sonuç veren saatler ama ben o saatleri kaçırdığım için akşam 8 ile 10 arası yapıyordum testlerimi. Bu arada sabah saatlerinde ilişkide bulunmakta hamilelik isteyen kişiler için daha güzel sonuçlar verebilirmişGünaydın canım, dün akşam dokuz buçukta yaptım baya koyulmuştu. Birazdan yine yapacağım 9 buçukta bakalım nasıl çıkacak.
Bende günde bir kez yapıyorum normalde ama dün iki tane yaptım çünkü sabah pik oalcak gibiydi akşamda yaptım ki garanti olsun pik olmuşmu olmamış mı diye. İyikide yapmışım dün pik oldu. Bugün de yaptım açılmıştı t çizgisi sanırım çatlıyor yavaş yavaş .Ben dünü değerlendiremedim. bugün ve yarını değerlendircem artık. HayırlısıGünaydın canım. Günde 1 kez yap testlerini canım kafan karışmasın ve hergün aynı saatte yapmaya dikkat et. 12 ile 4 arası en iyi sonuç veren saatler ama ben o saatleri kaçırdığım için akşam 8 ile 10 arası yapıyordum testlerimi. Bu arada sabah saatlerinde ilişkide bulunmakta hamilelik isteyen kişiler için daha güzel sonuçlar verebilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?