• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım. Günde 1 kez yap testlerini canım kafan karışmasın ve hergün aynı saatte yapmaya dikkat et. 12 ile 4 arası en iyi sonuç veren saatler ama ben o saatleri kaçırdığım için akşam 8 ile 10 arası yapıyordum testlerimi. Bu arada sabah saatlerinde ilişkide bulunmakta hamilelik isteyen kişiler için daha güzel sonuçlar verebilirmiş :KK66:
Bak bugünkü yaptığım canım bu şekilde çıktı

Eklentiler

• 1.jpg
    1.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 31
Amin canım inşallah . ama am pik olduğu günü değerlendiremedik eşim işte oldğundan sebep. Şansım var dimi hala
Önemli olan çatlamayı tutturabilmek diye biliyorum ben ama senin testinde tamamen silikleşmemiş şansın var bence hâlâ İnşAllah 15 gün sonrada gebelik testinde pozitif görürsün

Kizlar beyaz akinti hamilelikte ne zaman baslar ? Ben 10. gün pik görmüstüm bugün 21. gün adetime 3 gün kalmis oluyo dimi? Bide ben muayeneye gittigimde doktor dediki , yumurtlama olmustu benim 10. gün 14. gün muayeneye gittim sag tarafimda yumurtlama agrisini hissetmistim ama gittigimde sol tarafindada yumurtla var dedi 🤔 yani bana dediki bu 2-3 günüde degerlendir dedi anlamadim yani sagdaki ayri soldaki ayrimi catliyo ? Ama ben sonra test yaptim pik falan yoktu 2. defada ? Doktorum alman , dediki heray yumurtlama olmaz dedi , o testler herzaman dogruyuda göstermez dedi sen 8. gün itibariyle gün asiri degerlendiriceksin dedi Kafam karisti

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi nasılsın cnm kalp atışlarını duydunuz mu 😍 cnm bişey sorucam Meryem suresine başlamıştım ama şehir dışına çıktım okuyamadım, tekrar en baştan mi başlamam gerekiyor

Canım yorumunu yeni gördüm kusuruma bakma
Daha kalp atışlarını duymadık daha doğrısı doktora gitmedim henüz bu önümüzde ki hafta gidicem inşallah dıyarım dua et

Meryem suresini ara vermeden 41 gün okumak daha faziletli diye duydum canım
Ama ben adet zamanı ara verip tekrar devam etmiştim hamile kalana kadar okurum demiştim en son geçen ay adet olunca eşime okutmayı düşünüyoduö aralıksız olsun diye

Bide her gün 41 Fatiha okuyarak hamile kalan çok kişi var canım sağ elinin işaret paröağını göbek deliğine koyarak kıbleye doğru oturaral her gün 41 defa bende yaptım bunu 😍😍

Allahım vesile kılsın

Canım yorumunu yeni gördüm kusuruma bakma
Daha kalp atışlarını duymadık daha doğrısı doktora gitmedim henüz bu önümüzde ki hafta gidicem inşallah dıyarım dua et

Meryem suresini ara vermeden 41 gün okumak daha faziletli diye duydum canım
Ama ben adet zamanı ara verip tekrar devam etmiştim hamile kalana kadar okurum demiştim en son geçen ay adet olunca eşime okutmayı düşünüyoduö aralıksız olsun diye

Bide her gün 41 Fatiha okuyarak hamile kalan çok kişi var canım sağ elinin işaret paröağını göbek deliğine koyarak kıbleye doğru oturaral her gün 41 defa bende yaptım bunu 😍😍

Allahım vesile kılsın
İnşallah güzel haberler verirsin cnm kalp atışını da duyarsın 🙏🏼😍😍 tamam cnm tekrardan başlayayım Fatiha yı da yapayım. Bu ay geç yumurtlama oldu benim 24 ünde bat sol kasık agrısı var inşallah güzel sonuçlanır🙏🏼🙏🏼

İnşallah güzel haberler verirsin cnm kalp atışını da duyarsın 🙏🏼😍😍 tamam cnm tekrardan başlayayım Fatiha yı da yapayım. Bu ay geç yumurtlama oldu benim 24 ünde bat sol kasık agrısı var inşallah güzel sonuçlanır🙏🏼🙏🏼

İnşallah canım inanmaktan vazgeçme Allahın izni ile olacak de hep
Rabbim nasip eder 😍

canım bat 1 gün kala yaptım ondan öncesine bata 2 ve 3 kala ovulasyon testim t çizgisi silik di kesin yok birşey dedim bata 1 gün kala yeniden ovulasyon testi yaptım t cizgisi c den daha koyu olunda gebelik testi yaptım ve pozitif gördüm
Merhaba adetiniz kaç gün de bir oluyor kaçıncı gün pik gördünüz bu arada hayırlı olsun bebeğin

Sipariş ettiğim testler bu sabah geldi
Reglim biteli 4 gün oldu
Geçen ay adet bittikten 10.gün de yumurtlamışım adet olma zamanıma göre öyle hesap ettim :)

O değil de çift çizgi görmek lh da olsa güzel yaa 😄
Allahım hcg de de nasip etsin 😊

Periyodumun başından hesap edersem bugün 12.gün
Adet bitiminden hesap edersem 4.gün ve yaptığım test bu şekil

Tecrübeli arkadaşların yorumlarını beklerim

Tahmini 3 4 güne yumurtlarım diye düşünüyorum sizce 🐣🐥
İnşallah canım

Benimde bugün 23.günüm yumurtlamayi 10. gün görmüstüm dünle bugün bel agrim var ve adet olacakmisim gibi rahatsizim

Kizlar bugün 25. gün hala adet olmadim sadece göfüs ve sol kasik agrim var piki 10.‘gün görmüstüm 24. gün adet olmam lazimdi sanirim normalmi ?

Aynen bende senle aynıyım göğüs hassasiyeti var normalde de öyle olur başka belirtimde yok

23. gün cok ciddi adet sancim oldu bacaklarim belim karnim dedim hasta oluyorum ama simdi hoc biri yok 3 haftadir nerdeyse gögüs agrim var adet olurken bile gögüslerim aciyodu yani bu ay hic gecmedi gögüslerim , neye baktirmam lazim bunun icin ? Yani neden dolayi böyle agriyabilirki gögüsler böyle uzun 😔

23. gün cok ciddi adet sancim oldu bacaklarim belim karnim dedim hasta oluyorum ama simdi hoc biri yok 3 haftadir nerdeyse gögüs agrim var adet olurken bile gögüslerim aciyodu yani bu ay hic gecmedi gögüslerim , neye baktirmam lazim bunun icin ? Yani neden dolayi böyle agriyabilirki gögüsler böyle uzun 😔
Canım neden test yapmıyorsun ?

Yumurtlama dönemini değerlendirdiğimiz için oluyor cnm benim geçen ay öyleydi yürürken bile sizlıyordu baya umutlanmıştım ama nasıp olmadı bu ay da pek umudum yok test yapacaktım erken diye yapmadım belki yarın yapabilirim

Back