• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de pik günü ve sonrasını değerlendirdim 11 gün var adetime ama hiçbir belirti yok yine 😔 ne zaman test yapmalıyım ona göre umutlanmak istemiyorum artık
Benimde 11 gün var canım ama bende de henüz doğru dürüst kendini belli eden bi belirti yok bende bekliyorum 🤷‍♀️ İnşAllah güzel sonuçlar alırız 🤲🏻🌹

Merhaba kizlar size bisey danismak istiyorum kafami kurcaliyo 😔ben dün kadin doktorunda muayenedeydim 10. gün yumurtlama oldu ama 12-13. gün gögüs hassasiyetim basladi .. doktor gögüslerimi muayene etti kanser testi yapti , ama benim oraya gittigimde gögüslerim yukardan agriyordu ve doktor oraya dokundu ve mamografi istedi adetime bugün 17. günüm yani 14 hesaba katarak düsünürsek 24. gün adet olmam lazim .. yani velhasil gögüslerin agridiklari yerde dügümler gelmis eline kitle degil ama orda böyle sertlikler dügümlenmeler varmis mamografiyle kesinlestirelim dedi ,daha gecen aylarda teyzeme kanser teshisi kondu suan cok korkuyorum sizce adet dönemi öncesi agriyan gögüs bölgelerinde bu sekil durumlar normalmi ? Yasayan varmi ?

Merhaba kizlar size bisey danismak istiyorum kafami kurcaliyo 😔ben dün kadin doktorunda muayenedeydim 10. gün yumurtlama oldu ama 12-13. gün gögüs hassasiyetim basladi .. doktor gögüslerimi muayene etti kanser testi yapti , ama benim oraya gittigimde gögüslerim yukardan agriyordu ve doktor oraya dokundu ve mamografi istedi adetime bugün 17. günüm yani 14 hesaba katarak düsünürsek 24. gün adet olmam lazim .. yani velhasil gögüslerin agridiklari yerde dügümler gelmis eline kitle degil ama orda böyle sertlikler dügümlenmeler varmis mamografiyle kesinlestirelim dedi ,daha gecen aylarda teyzeme kanser teshisi kondu suan cok korkuyorum sizce adet dönemi öncesi agriyan gögüs bölgelerinde bu sekil durumlar normalmi ? Yasayan varmi ?
Canim bence korkulcak bisey oldugunu sanmiyorum yumurtlamadan sonra zaten progesteron hormonu yükselise gectigi icin gögüsler agrir benimde sürekli agrir üstü yanlari adet oluncada gecer

kizlar merhaba baska topigede yazdim ama burasi tam uygunu sanirim aranizdada tecrubeliler vardir bir bakarmisiniz..

ufak bir guncelleme yapayim..

ben 18. haziran adet oldum benim adetim pko dan dolayi uzun sure 12 gun filan ve yine ayni sebbeten dolayida ara kanamalarim olur yada kahverengi lekenlmeler.. adetim benim her ay 4 veya 5 bazende 7 gun erken gelir.. nitekim öylede oldu 10 temmuz adet olmaya basladim batimdan cok daha erken geldi ara kanama sandim ama degil baya baya adet sökulmesi.. sogan kurude buna sebeb olmus olabilir ama sonucta zaten erken adet oluyorum herseferinde.. hem 1 hafta yada bir kac gun erken gelir hemde 13 gun filan surer bu demek oluyorki ben adet biter bitmez hatta tam bitmeden yumurtluyorum demek oluyor yani ben yanliz zamanda ariyorum ovulasyonu..

ovu testleri elime gec ulastigi icin adet bitiminden baslayamamistim ama yinede adet btiminden 2 gun sonra degerlendirdim 2 gun yani 05.07 ve 06.07 bu iki gunu degerlendirdim .. 8 temmuzdada ovu testlerine basladim anca elime gecmisti cunki o teslerdede negatif oldugu icin degerlendirme olmadi zaten testlere bakarken adet oldum.. acikcasi arada ovu testlerine bakmaya devam edicem cunki adetli iken yumurtlama ihtimalim var ins degildir en azidan son gunu filandir.. sizinle yaptigim testleri paylasim bir degerlendirin benim dusuncem adet bitiminde ovulasyon olmus olma ihtimali ve zaten testlerdede giderek acilma vardi her nekadar hafif oolsa bile..hergun daha bir acildilar sanki..birde siz bakın lütfen gerçekten adetim biterken ovulasyon olmuş olabilir mi ?

20200710_215406.jpg

Bunuda bugün yapmıştım..

20200712_021549.jpg
10 dk olmasina ragmen böyle kaldi sonuc neden böyle oldu bilmiyorum ikisinide ayni anda yaptim biri tuhaf cikinca..

her neyse simdi duusnuyorum adetim 1 temmuzda bittiyse ve ovulasyon hemen bitiminde olustuysa ve catlamada 02 veya 03 temmuz olsa 05.07 ve 06.07 degerlendirme gunlerinde tutmus ihtimali olabilirmi suan regl olmama ragmen ??

Bildiğim kadarıyla cstkadigi gün önemli es geçmemek lazım
Yaaa ne güzellll😍 saglicakla kavus bebegineee oglumda bende böyle ögrenmistim 😍 bak simdi sen yazinca aklima geldi bende yastik koyuyodum 🙈 bu ay bende pike kadar gün asiri degerlendirdim, 2gün pespese degerlendirdim pikten birgün önce pik günü birde Dün catladi sanirim yunurtam ama dün yapmadim tutmazmi öylede acaba

Ben pik olan günü ve ondan 1 gün sonrasını değerlendirmiştim bata 7 gün var ve bugün yaptığım gebelik testinde hamile olduğumu öğrendim 🤲🏻 Rabbim isteyen herkese nasip eder İnşAllah🌹🤲🏻
Hay maslalah canım darısı bana inşallah benim testime bakar mısın ya pik olmuş mu acaba umarım olmamıştır eşim bu gece yok çünkü işte :(

Eklentiler

• IMG_20200715_121805.jpg
    IMG_20200715_121805.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 28
Hay maslalah canım darısı bana inşallah benim testime bakar mısın ya pik olmuş mu acaba umarım olmamıştır eşim bu gece yok çünkü işte :KK43:
Pike doğru gidiyor gibi yarın tekrar yap daha çok koyulaşmaya başlar ama bugünüde değerlendirebilseydin keşke. Dünü değerlendirdin mı peki?

Pike doğru gidiyor gibi yarın tekrar yap daha çok koyulaşmaya başlar ama bugünüde değerlendirebilseydin keşke. Dünü değerlendirdin mı peki?
Yaa keşke işte eşim işte dün evet gece degerlendirdik. Akşam 10 dada yapicam bugün bakalım ne sonuç çıkacak. Eğer çok daha koyulduysa yarın akşam yapsak kaçırmış olur muyumki

Günaydın canım, dün akşam dokuz buçukta yaptım baya koyulmuştu. Birazdan yine yapacağım 9 buçukta bakalım nasıl çıkacak.
Günaydın canım. Günde 1 kez yap testlerini canım kafan karışmasın ve hergün aynı saatte yapmaya dikkat et. 12 ile 4 arası en iyi sonuç veren saatler ama ben o saatleri kaçırdığım için akşam 8 ile 10 arası yapıyordum testlerimi. Bu arada sabah saatlerinde ilişkide bulunmakta hamilelik isteyen kişiler için daha güzel sonuçlar verebilirmiş :KK66:

Günaydın canım. Günde 1 kez yap testlerini canım kafan karışmasın ve hergün aynı saatte yapmaya dikkat et. 12 ile 4 arası en iyi sonuç veren saatler ama ben o saatleri kaçırdığım için akşam 8 ile 10 arası yapıyordum testlerimi. Bu arada sabah saatlerinde ilişkide bulunmakta hamilelik isteyen kişiler için daha güzel sonuçlar verebilirmiş :KK66:
Bende günde bir kez yapıyorum normalde ama dün iki tane yaptım çünkü sabah pik oalcak gibiydi akşamda yaptım ki garanti olsun pik olmuşmu olmamış mı diye. İyikide yapmışım dün pik oldu. Bugün de yaptım açılmıştı t çizgisi sanırım çatlıyor yavaş yavaş .Ben dünü değerlendiremedim. bugün ve yarını değerlendircem artık. Hayırlısı

Back