- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bak bugünkü yaptığım canım bu şekilde çıktıGünaydın canım. Günde 1 kez yap testlerini canım kafan karışmasın ve hergün aynı saatte yapmaya dikkat et. 12 ile 4 arası en iyi sonuç veren saatler ama ben o saatleri kaçırdığım için akşam 8 ile 10 arası yapıyordum testlerimi. Bu arada sabah saatlerinde ilişkide bulunmakta hamilelik isteyen kişiler için daha güzel sonuçlar verebilirmiş
Aynen silikleşmeye başlamış. Tamamen silikleşinceye kadar değerlendir canım İnşAllah gebelik testinde çift çizgiyi görürsün canımBak bugünkü yaptığım canım bu şekilde çıktı
Amin canım inşallah . ama am pik olduğu günü değerlendiremedik eşim işte oldğundan sebep. Şansım var dimi halaAynen silikleşmeye başlamış. Tamamen silikleşinceye kadar değerlendir canım İnşAllah gebelik testinde çift çizgiyi görürsün canım
Önemli olan çatlamayı tutturabilmek diye biliyorum ben ama senin testinde tamamen silikleşmemiş şansın var bence hâlâ İnşAllah 15 gün sonrada gebelik testinde pozitif görürsünAmin canım inşallah . ama am pik olduğu günü değerlendiremedik eşim işte oldğundan sebep. Şansım var dimi hala
İnşallah canım benm.Önemli olan çatlamayı tutturabilmek diye biliyorum ben ama senin testinde tamamen silikleşmemiş şansın var bence hâlâ İnşAllah 15 gün sonrada gebelik testinde pozitif görürsün
Gonulmeyvesi nasılsın cnm kalp atışlarını duydunuz mu cnm bişey sorucam Meryem suresine başlamıştım ama şehir dışına çıktım okuyamadım, tekrar en baştan mi başlamam gerekiyor
İnşallah güzel haberler verirsin cnm kalp atışını da duyarsınCanım yorumunu yeni gördüm kusuruma bakma
Daha kalp atışlarını duymadık daha doğrısı doktora gitmedim henüz bu önümüzde ki hafta gidicem inşallah dıyarım dua et
Meryem suresini ara vermeden 41 gün okumak daha faziletli diye duydum canım
Ama ben adet zamanı ara verip tekrar devam etmiştim hamile kalana kadar okurum demiştim en son geçen ay adet olunca eşime okutmayı düşünüyoduö aralıksız olsun diye
Bide her gün 41 Fatiha okuyarak hamile kalan çok kişi var canım sağ elinin işaret paröağını göbek deliğine koyarak kıbleye doğru oturaral her gün 41 defa bende yaptım bunu
Allahım vesile kılsın
İnşallah güzel haberler verirsin cnm kalp atışını da duyarsıntamam cnm tekrardan başlayayım Fatiha yı da yapayım. Bu ay geç yumurtlama oldu benim 24 ünde bat sol kasık agrısı var inşallah güzel sonuçlanır
Merhaba adetiniz kaç gün de bir oluyor kaçıncı gün pik gördünüz bu arada hayırlı olsun bebeğincanım bat 1 gün kala yaptım ondan öncesine bata 2 ve 3 kala ovulasyon testim t çizgisi silik di kesin yok birşey dedim bata 1 gün kala yeniden ovulasyon testi yaptım t cizgisi c den daha koyu olunda gebelik testi yaptım ve pozitif gördüm
28 30 gün arası değişiyor adet tarihim adet bitiminden 6 gün sonra gördümMerhaba adetiniz kaç gün de bir oluyor kaçıncı gün pik gördünüz bu arada hayırlı olsun bebeğin
İnşallah canımSipariş ettiğim testler bu sabah geldi
Reglim biteli 4 gün oldu
Geçen ay adet bittikten 10.gün de yumurtlamışım adet olma zamanıma göre öyle hesap ettim :)
O değil de çift çizgi görmek lh da olsa güzel yaa
Allahım hcg de de nasip etsin
Periyodumun başından hesap edersem bugün 12.gün
Adet bitiminden hesap edersem 4.gün ve yaptığım test bu şekil
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını beklerim
Tahmini 3 4 güne yumurtlarım diye düşünüyorum sizce
Aynen bende senle aynıyım göğüs hassasiyeti var normalde de öyle olur başka belirtimde yokKizlar bugün 25. gün hala adet olmadim sadece göfüs ve sol kasik agrim var piki 10.‘gün görmüstüm 24. gün adet olmam lazimdi sanirim normalmi ?
Aynen bende senle aynıyım göğüs hassasiyeti var normalde de öyle olur başka belirtimde yok
Canım neden test yapmıyorsun ?23. gün cok ciddi adet sancim oldu bacaklarim belim karnim dedim hasta oluyorum ama simdi hoc biri yok 3 haftadir nerdeyse gögüs agrim var adet olurken bile gögüslerim aciyodu yani bu ay hic gecmedi gögüslerim , neye baktirmam lazim bunun icin ? Yani neden dolayi böyle agriyabilirki gögüsler böyle uzun
Canım neden test yapmıyorsun ?
Canım neden test yapmıyorsun ?
Yumurtlama dönemini değerlendirdiğimiz için oluyor cnm benim geçen ay öyleydi yürürken bile sizlıyordu baya umutlanmıştım ama nasıp olmadı bu ay da pek umudum yok test yapacaktım erken diye yapmadım belki yarın yapabilirim23. gün cok ciddi adet sancim oldu bacaklarim belim karnim dedim hasta oluyorum ama simdi hoc biri yok 3 haftadir nerdeyse gögüs agrim var adet olurken bile gögüslerim aciyodu yani bu ay hic gecmedi gögüslerim , neye baktirmam lazim bunun icin ? Yani neden dolayi böyle agriyabilirki gögüsler böyle uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?