Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Offf offf vallahi ögggh geldi artik yeminle yani artik olmasa aramam yeterrrr daaa diyom allahim nolur olsun artik canimmm burnuma ciktı
HHaahahH benimde 6.günm bugün adet bitti yarın baslarz calısmalara gene öğğğ gelir insanın canıda istemiyoki zaten havalar sıcaaaak kocam diyo ovulasyon günleri yapıyosn bidaha yüzüme bakmıyosn kendimi kullanılms gibi hissediyorm diyo hhahhhshjdk

Canım anca cevap yazabildim kusura bakma foto eklicem en rahat uyuma pozisyonu diyebiliriz aslında

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-16-13-01-19-1.png
    612,7 KB · Görüntüleme: 56
Canım anca cevap yazabildim kusura bakma foto eklicem en rahat uyuma pozisyonu diyebiliriz aslında
Ay canım cok sağol Instagram sayfasına baktım ama bu gönderiyi görememiştim . Peki sağ sol hangi bacak acaba. Benm sol tüpüm Varya sol bacağımımı kaldırsam napsam

Ay canım cok sağol Instagram sayfasına baktım ama bu gönderiyi görememiştim . Peki sağ sol hangi bacak acaba. Benm sol tüpüm Varya sol bacağımımı kaldırsam napsam

Canım sen kendini daha iyi bilirsin sol tüpse solu kaldır bi sağ bi sol yaparsın yada başka başka günlerde

Merhaba arkadaşlar benim testlerime de yorum yapar mısınız? Adetim düzensiz ve son 2 aydır 43 günde oldu bende adetin 23.günü teste başladım. Aşağıdaki arka arkaya olanlar düne kadar yaptıklarım tek olan da öğlen 3 te yaptığım

Eklentiler

• IMG_20200709_151251.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20200708_201610.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 62
Kızlar merhaba. Bu sitede denk geldiğim ovulasyon testleri genellikle gebelik gibi bi durum olduğunda çatlamadan sonrada çizgiler koyu çıkıyor benimkide ekledigim görüntüdeki gibi. Gebelik yok mudur yani

Eklentiler

• 15943058777918957244542472348550.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar merhaba. Bu sitede denk geldiğim ovulasyon testleri genellikle gebelik gibi bi durum olduğunda çatlamadan sonrada çizgiler koyu çıkıyor benimkide ekledigim görüntüdeki gibi. Gebelik yok mudur yani
Canım bu testi nereden aldın bende almak istiyorum da . Kaset tipi var bende onlarda böyle net çıkmıyor

Canım bu ay ovulasyon takibi yaptım pik olana kadar bir gün durup bir gün değerlendirdim pik günü de değerlendirip ondan sonra değerlendirmedim yaş 22
Bat a kaç gün kala test yaptın peki? Bende bu ay ayni şeyleri yaptım pik gördükten sonra silikleşinceye kadar da değerlendirdim ama olmuş mudur acaba çok merak ediyorum

Ben de pik günü ve sonrasını değerlendirdim 11 gün var adetime ama hiçbir belirti yok yine ne zaman test yapmalıyım ona göre umutlanmak istemiyorum artık

Bat a kaç gün kala test yaptın peki? Bende bu ay ayni şeyleri yaptım pik gördükten sonra silikleşinceye kadar da değerlendirdim ama olmuş mudur acaba çok merak ediyorum
canım bat 1 gün kala yaptım ondan öncesine bata 2 ve 3 kala ovulasyon testim t çizgisi silik di kesin yok birşey dedim bata 1 gün kala yeniden ovulasyon testi yaptım t cizgisi c den daha koyu olunda gebelik testi yaptım ve pozitif gördüm

Anladım canım. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı bizlere de o heyecanı yaşamayı nasip eder İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…