- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
- 123
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bence gerek yok zaten yeterince yapmıssın sperm kalmamıstır artk
HHaahahHOfff offf vallahi ögggh geldi artikyeminle yani artik olmasa aramam yeterrrr daaa diyom allahim nolur olsun artik canimmm burnuma ciktı
çakşır suyu diye mi alacağız aktardan bende alayım eşime içirmek için. ben bu ay omepa Q10 a başladım. O da yumurta gelişmesini kaliteli yumurta oluşmasını etkiliyormuş.
Hahah valla poziyondan pozisyona girdikkcanım bende yüz üstü yattım geçen ama sanki yine geri geldi ya. Ben yüzüstü dönünceye kadar ayıptır sölemesi akıyor. Bide bacağımızı nasıl çekicez cenin pozisyonu gibmi
Ay canım cok sağol Instagram sayfasına baktım ama bu gönderiyi görememiştimCanım anca cevap yazabildim kusura bakma foto eklicem en rahat uyuma pozisyonu diyebiliriz aslında
Ay canım cok sağol Instagram sayfasına baktım ama bu gönderiyi görememiştim. Peki sağ sol hangi bacak acaba. Benm sol tüpüm Varya sol bacağımımı kaldırsam napsam
Hahah tamam canım senide doktor gibi sorguya çektim
Canım bu testi nereden aldın bende almak istiyorum da . Kaset tipi var bende onlarda böyle net çıkmıyorKızlar merhaba. Bu sitede denk geldiğim ovulasyon testleri genellikle gebelik gibi bi durum olduğunda çatlamadan sonrada çizgiler koyu çıkıyor benimkide ekledigim görüntüdeki gibi. Gebelik yok mudur yani
Instagramda ovulasyon_takibi_2019 diye bi sayfadan almıştım canımCanım bu testi nereden aldın bende almak istiyorum da . Kaset tipi var bende onlarda böyle net çıkmıyor
Cok sağolInstagramda ovulasyon_takibi_2019 diye bi sayfadan almıştım canım
Adetine ne kadar var canimKızlar merhaba. Bu sitede denk geldiğim ovulasyon testleri genellikle gebelik gibi bi durum olduğunda çatlamadan sonrada çizgiler koyu çıkıyor benimkide ekledigim görüntüdeki gibi. Gebelik yok mudur yani
12 gün canımAdetine ne kadar var canim
Bat a kaç gün kala test yaptın peki? Bende bu ay ayni şeyleri yaptım pik gördükten sonra silikleşinceye kadar da değerlendirdim ama olmuş mudur acaba çok merak ediyorumCanım bu ay ovulasyon takibi yaptım pik olana kadar bir gün durup bir gün değerlendirdim pik günü de değerlendirip ondan sonra değerlendirmedim yaş 22
canım bat 1 gün kala yaptım ondan öncesine bata 2 ve 3 kala ovulasyon testim t çizgisi silik di kesin yok birşey dedim bata 1 gün kala yeniden ovulasyon testi yaptım t cizgisi c den daha koyu olunda gebelik testi yaptım ve pozitif gördümBat a kaç gün kala test yaptın peki? Bende bu ay ayni şeyleri yaptım pik gördükten sonra silikleşinceye kadar da değerlendirdim ama olmuş mudur acaba çok merak ediyorum
Anladım canım. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı bizlere de o heyecanı yaşamayı nasip eder İnşAllahcanım bat 1 gün kala yaptım ondan öncesine bata 2 ve 3 kala ovulasyon testim t çizgisi silik di kesin yok birşey dedim bata 1 gün kala yeniden ovulasyon testi yaptım t cizgisi c den daha koyu olunda gebelik testi yaptım ve pozitif gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?