- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Dünü değerlendirdik ama bugünü değerlendiremiyoruz eşim 24 sizde dün pik miydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünü değerlendirdik ama bugünü değerlendiremiyoruz eşim 24 sizde dün pik miydi
Sizinki henüz çatlamamış yarın çatlar büyük ihtimalleMerhaba benim testlerimi de yorumlar mısınız yumurta çatlamış mı değerlendirmeli miyim?
Peki şuan pik mi?Sizinki henüz çatlamamış yarın çatlar büyük ihtimalle
Hayır yarın yine testi yapın en az bir saat su içmeden yapın öğlen 2 gibi yapınPeki şuan pik mi?
3 gün sürebilir canım sıkıntı olmaz siz değerlendirinEki Görüntüle 2677544 17 ŞiEki Görüntüle 2677546 18 iEki Görüntüle 2677547 bıgün 19u
Kızlar bi yorumlar mısınız 3 gündür de koyu
Tabi yine daha bilgili birine sorun bence sizi yanlış yönlendirmeyeyimPeki şuan pik mi?
Peki Akıntınız var mıTabi yine daha bilgili birine sorun bence sizi yanlış yönlendirmeyeyim
Yarın çatlama olur mu acaba arka arkaya 3-4 gün zor oldu ya3 gün sürebilir canım sıkıntı olmaz siz değerlendirin
Doğrudur bugünü boş bırakın bence yarın tekrar değerlendirin benceYarın çatlama olur mu acaba arka arkaya 3-4 gün zor oldu ya
Merhaba Gonulmeyvesi Ben 12.günde pik gördüm ertesi gün silikleşti ve 5 gün sonra tekrar koyulaştı, arada bir iki gün silik gördüm yine ama son 3-4 gündür testlerim koyu çıkıyor reglime 6 gün var. Sizin gibi olabilir mi durum ne dersiniz gebelil testi yaptım ama çok belirsiz hayalet pembe çizgi göründü. Bugünki son ovulasyon testimde bu
İnşallahhOlabilir canım benimde böyle olmuştu inşallah güzel haberlerle gelirsin ben 4 kala gördüm testte
Ben öyleyim erken mi bu belirtiler için ama aynı şekilde batmalar, adet olcakmış hissi, ateş basması, uyku hali var. Sabah ilk idrarınızla tekrar deneyin isterseniz. İnşallah pozitif çıkarHanımlar bende az bişey pco varmış doktorum klomen ve Matofin verdi bana 5 ağustosta bu yana kullandım hala adet olmadım geçen ay zaten 35 gün sonra falan hatta daha fazlaydı adet oldum adetim 6 ağustosta bitti. Klomen ide bitirdim her gece Matofin içiyorum 4 gün önce 2 gün üst üste karnımın tam altında adet ağrısı gibi ağrı oldu dedim adet oluyorum herhalde baktım olmadım test yaptım negatif çıktı cuma günü. Dün gece sağ kasığımda baya batma yaşadım yatamıyordum hatta o derece hatta dedim apandisit mi acaba diye geçti sonra. Bide 3 gündür Bi ateş basıyor bana anlatamam ölçüyorum ateşini 36.8 falan çıkıyor. Yarın tekrar test yapsam mı acaba diyorum benim gibi olanlar varmı acaba?
Ay inşaAllah çok dua edin lütfenBen öyleyim erken mi bu belirtiler için ama aynı şekilde batmalar, adet olcakmış hissi, ateş basması, uyku hali var. Sabah ilk idrarınızla tekrar deneyin isterseniz. İnşallah pozitif çıkar
Gonulmeyvesi nasılsım nasıl gidiyor hamilelik
Şükür cnm bende iyiyim, henüz gelişme yok cnm özel muayeneye Gittim kadın doğum doktoruna muayene etti sorun yok dedi hormon testi yapıldı prolaktin yüksek çıktı. Cycloproginova İlacını verdi onu kullanıyorum salı günü kontrole gidicem yumurta takibi yapıcak. Hayırlı bakalım inşalalh güzel sonuç alırımElhamdülillah iyi gidiyor canım
Sen nasılsın varmı güzel haberler yeni gelişmeler