- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 18
- 34
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Ayy napıym cok seviniyorm böyle görünce sanki ben yasamısım gibi umut oluyoSemiramis ve ben meraklıyız baya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy napıym cok seviniyorm böyle görünce sanki ben yasamısım gibi umut oluyoSemiramis ve ben meraklıyız baya
Aynen canım yeniden umutlanıyo insanAyy napıym cok seviniyorm böyle görünce sanki ben yasamısım gibi umut oluyo
Kızzz hamile kaldın unuttun biziii huuuuuuhuuuuBen şok hiç beklemiyordum
Canım hastaneden şimdi geldim detaylı bilgi Vercem kan tahlilimi bakar mısın pozitif midirKızzz hamile kaldın unuttun biziii huuuuuuhuuuu
Evet canm 62 cıkmıs pozitifffCanım hastaneden şimdi geldim detaylı bilgi Vercem kan tahlilimi bakar mısın pozitif midir
Simdi 2 günde bir ikiye üçe katlanıcak bu değer tebrik ederm canımcımmmCanım hastaneden şimdi geldim detaylı bilgi Vercem kan tahlilimi bakar mısın pozitif midir
Demek 100e kadar çizgi böyle çkıyor. Bizde öğrenmiş olduk tebrikler canım neler yaptın bu ay şimdi bize anlatCanım hastaneden şimdi geldim detaylı bilgi Vercem kan tahlilimi bakar mısın pozitif midir
Valla cok güzel cıkmıs cizgi bile. Koyu yani bariz burdaym diyo. Ben gene cizgi görebilmek icn telefonun ısıgını acıp dibine tutuyorm en son kör oluyorummDemek 100e kadar çizgi böyle çkıyor. Bizde öğrenmiş olduk tebrikler canım neler yaptın bu ay şimdi bize anlat
Canım bu ay ovulasyon takibi yaptım pik olana kadar bir gün durup bir gün değerlendirdim pik günü de değerlendirip ondan sonra değerlendirmedim yaş 22Demek 100e kadar çizgi böyle çkıyor. Bizde öğrenmiş olduk tebrikler canım neler yaptın bu ay şimdi bize anlat
Teşekkür ederim canım inşallahhSimdi 2 günde bir ikiye üçe katlanıcak bu değer tebrik ederm canımcımmm☺
Demek işe yaramış ovü testlerinCanım bu ay ovulasyon takibi yaptım pik olana kadar bir gün durup bir gün değerlendirdim pik günü de değerlendirip ondan sonra değerlendirmedim yaş 22
Kesinlikle daha önce ovulasyon testi olmadan 2 kez denemedim olmadıDemek işe yaramış ovü testlerin
Canım pik gününden snra değerlendirmedin mi? Kac aydır istiyosunuz bebis. Günaşırı mı degerlendirdin? Yatma yastıkaltı popo vs yediğn içtiğin bise oldumuCanım bu ay ovulasyon takibi yaptım pik olana kadar bir gün durup bir gün değerlendirdim pik günü de değerlendirip ondan sonra değerlendirmedim yaş 22
Bende bu ay günaşırı yapaym diyorm ama 7.ay artık benimm. Ama acaba biyerde hata mı yapıyorm diyorm. Mesela pik günü ve ertesi yapıp bidaha adete kadar nerdeyse bırakıyorm belkide günaşırı yapıp 1 hafta kalana kdr devam etmek gerekiyo belkide ne biliym.Kesinlikle daha önce ovulasyon testi olmadan 2 kez denemedim olmadı
Pik gününden sonra değerlendirmedim pik gününe kadar bir gün durup bir gün değerlendirğimiz için canımız istemedi belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırıp 5 dk bekledim 3 aydır istiyordukCanım pik gününden snra değerlendirmedin mi? Kac aydır istiyosunuz bebis. Günaşırı mı degerlendirdin? Yatma yastıkaltı popo vs yediğn içtiğin bise oldumu
Pik gününden sonra değerlendirmedim pik gününe kadar bir gün durup bir gün değerlendirğimiz için canımız istemedi belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırıp 5 dk bekledim 3 aydır istiyorduk
Bence gerek yok zaten yeterince yapmıssın sperm kalmamıstır artkSondakini az önce yaptim bugünüde degerlendirimmi sizce ?