- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 83
- 42
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Canım günaydın, rokutan gebeliğe endel bir ilaç değilki.. bende kulalndım bekarken kulndım 6 ay. 2 sene sonra tekrar nüks etmişti belli bir bölgede onun içinde 2 ay kullandım o zaman da nişanlıydım. ama tabiki bebek düşünmeyeceksin bıraktıktan sonra korunacaksın sağlıklı bir gebeliik geçirebilmek için. Onu düşünme. Sen kaç yaşındasın benim düşüğümden önce aynı senin gibi 15 gün bir gecikmem oldu kafayı yiyeceketim testler yapıyorum negatif en sonunda dedim kan vermeye gidiyorum o günde adet oldum 15 gün üstüne düşün..... Hayırlısını isteyelim her zaman bende çok istedim geçen sene hamile kaldım ama aralık ayında kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmedi bebeğim kallp atışları oluşmadı kürtaj oldum, iyileşemedim sonrasında 2 ay sonra histereskopi yapıldı bana ve 3 ay da öyle korundum zaman kaybetti yine senin anlayacağın. ama yine aynı şekişlde gebelik yaşamak istemem şuan. olacaksa hayırlısı olsun benim derdim sıkıntım yaşım 38 yaşındayım bir oğlum var 6 yaşında 4 yaşından beri istiyoruz ikinciyi nasip kısmet diyorum artık. 40 lı yaşlarında doğuranlar nasıl doğruyor diyorum baznede kendi kendime :/Kesinlikle olmayacak diye düşündüğüm çok oluyor. Çünkü insanın elinde olan bir şey değilüstelik yıllar önce roaccutane tedavisi görmüştüm o da korkutuyor beni. Doktorlar 1 yıla kadar olmazsa tedaviye başlarız diyorlar. Ben bu gebelik istediğim dönemde hiç doktora gitmedim sadece ilk denediğimiz ay 13 gün geciktim ve kendimi hamile zannedip karnımla konuşuyordum ah ne acı
sonra oldum işte hala deniyoruz. Daha da üzüldüğüm şu ki ben istenildiği zaman hamile kalınır diye düşünmüştüm. Çünkü öyle diyordu herkes. Bu da ayrı bir travmaydı bende. Bilemiyorum çok ama çok üzüldüm bu süreçte. Hayırlısı demek sadece dilde oluyor kalbe inemedi daha ama hayırlısı gerçekten öyle olmalı. Hayırlı ve sağlıklı olur inşallah