Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hastaneden şimdi geldim detaylı bilgi Vercem kan tahlilimi bakar mısın pozitif midir
Demek 100e kadar çizgi böyle çkıyor. Bizde öğrenmiş olduk tebrikler canım neler yaptın bu ay şimdi bize anlat

Canım bu ay ovulasyon takibi yaptım pik olana kadar bir gün durup bir gün değerlendirdim pik günü de değerlendirip ondan sonra değerlendirmedim yaş 22
Canım pik gününden snra değerlendirmedin mi? Kac aydır istiyosunuz bebis. Günaşırı mı degerlendirdin? Yatma yastıkaltı popo vs yediğn içtiğin bise oldumu

Kesinlikle daha önce ovulasyon testi olmadan 2 kez denemedim olmadı
Bende bu ay günaşırı yapaym diyorm ama 7.ay artık benimm. Ama acaba biyerde hata mı yapıyorm diyorm. Mesela pik günü ve ertesi yapıp bidaha adete kadar nerdeyse bırakıyorm belkide günaşırı yapıp 1 hafta kalana kdr devam etmek gerekiyo belkide ne biliym.

Canım pik gününden snra değerlendirmedin mi? Kac aydır istiyosunuz bebis. Günaşırı mı degerlendirdin? Yatma yastıkaltı popo vs yediğn içtiğin bise oldumu
Pik gününden sonra değerlendirmedim pik gününe kadar bir gün durup bir gün değerlendirğimiz için canımız istemedi belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya kaldırıp 5 dk bekledim 3 aydır istiyorduk

Yaaa ne güzellll saglicakla kavus bebegineee oglumda bende böyle ögrenmistim bak simdi sen yazinca aklima geldi bende yastik koyuyodum bu ay bende pike kadar gün asiri degerlendirdim, 2gün pespese degerlendirdim pikten birgün önce pik günü birde Dün catladi sanirim yunurtam ama dün yapmadim tutmazmi öylede acaba

valla ben pik öncesi 4 gün pik sonrası 3 gün art arda değerlendirdim hala daha olmazsa hayırlısı diyeceğim ama ağlarım kesin yine

Sondakini az önce yaptim bugünüde degerlendirimmi sizce ?

Eklentiler

• image.jpg
    186,6 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…