• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah canimmm cümlemize 😘❤Benim hic akintim yok yani resmen kupkuru tesadüfen dün gördüm ovulasyon oldugunu bu ay cok tuhaf simdide adet agrim var sanirim catladi yumurtam
Aynen canım benim de karın ağrım var hatta mide bulantım bile 😂 bazen o kadar üzülüyorum ki kendime insan kendi kendine hamile zannedip, hamilelik belirtilerini yaşadığını zannediyor 😔 5 aydır hep aynı umutla yaşıyorum ama olmuyor bu ay da üzülüp, ağlamak istemiyorum. Bir yanım olmasını çok istiyor bir yanım da umutlanma ki üzülmeyesin diyor böyle arada kaldım işte...

Insallah canimmm cümlemize 😘❤Benim hic akintim yok yani resmen kupkuru tesadüfen dün gördüm ovulasyon oldugunu bu ay cok tuhaf simdide adet agrim var sanirim catladi yumurtam
Kimisindede olmayabiliyor akıntı demekki benim arkadasımda hic dikkatimi cekmiyo olmuyo heralde bende akıntı diyordu. Hamile suan 5 aylık😘 değerlendir canm

Aynen canım benim de karın ağrım var hatta mide bulantım bile 😂 bazen o kadar üzülüyorum ki kendime insan kendi kendine hamile zannedip, hamilelik belirtilerini yaşadığını zannediyor 😔 5 aydır hep aynı umutla yaşıyorum ama olmuyor bu ay da üzülüp, ağlamak istemiyorum. Bir yanım olmasını çok istiyor bir yanım da umutlanma ki üzülmeyesin diyor böyle arada kaldım işte...
Bende 6 aydır aynı durumu yasıyorm maalesef. Ve cok üzülüyorm bu 7.ayımız umarm bu ay seviniriz. Elimde degil ne kadr üzülmiyoruz hayırlısı desekte üzülüyoruz sonra acaba olmıcak mı hic demeye baslıyorm. Sizinde öyle düsündüğünz oluyo mu🙄

Doktorumda günaşırı olsun diyo😒 🙄🙄offf bu ay ovulasyon günü hergün yapaym bence. Pikten bigün önce pik günü ve sonrası gün mü yapıym. Yoksa pik günü sonraki günü ve ondan sonraki günü mü yardımmmm😭😭😂😂😂
Valla yapabildiğin kadar yap. Gün aşırı olmasını sperm kalitesi düşmesin diye söylüyorlarmış ama ben dinlerken birisi 4-5 gün sürekli ilişkiye girmek kaliteyi düşürmez. Doktorların gün aşırı demesinin nedeni o ay her gün deneyenler için söyleniyormuş. Ben geçen aylarda gün aşırı denedim hep ama olmadı. Bu ay ilk kez ovülasyon testi yapıp sürekli denedim bakalım hayırlısı. Ayrıca geçen aydan soğan kürü yapmıştım. Rabbim nasip edecek mi, bekleyip göreceğiz...

Bende 6 aydır aynı durumu yasıyorm maalesef. Ve cok üzülüyorm bu 7.ayımız umarm bu ay seviniriz. Elimde degil ne kadr üzülmiyoruz hayırlısı desekte üzülüyoruz sonra acaba olmıcak mı hic demeye baslıyorm. Sizinde öyle düsündüğünz oluyo mu🙄
Kesinlikle olmayacak diye düşündüğüm çok oluyor. Çünkü insanın elinde olan bir şey değil 😔 üstelik yıllar önce roaccutane tedavisi görmüştüm o da korkutuyor beni. Doktorlar 1 yıla kadar olmazsa tedaviye başlarız diyorlar. Ben bu gebelik istediğim dönemde hiç doktora gitmedim sadece ilk denediğimiz ay 13 gün geciktim ve kendimi hamile zannedip karnımla konuşuyordum ah ne acı 😩 sonra oldum işte hala deniyoruz. Daha da üzüldüğüm şu ki ben istenildiği zaman hamile kalınır diye düşünmüştüm. Çünkü öyle diyordu herkes. Bu da ayrı bir travmaydı bende. Bilemiyorum çok ama çok üzüldüm bu süreçte. Hayırlısı demek sadece dilde oluyor kalbe inemedi daha ama hayırlısı gerçekten öyle olmalı. Hayırlı ve sağlıklı olur inşallah

Yaa inanirimmmm canim hepimiz öyleyiz ama üzülme 😘 bu ay karar verdim ama öyle kafama takmicam adetimi kesinlikle bekleyip gün saymicam bu ay öyle rahatimki neden bende bilmiyorum ama icim beynim rahat , günleri degerlendirip oluruna birakicam tedbir benden takdir Allahtan diyorum inanki öyle iyi oluyomus ki olmicaksa olmicak zorlamanin bi anlami yok suan beyin olarak ona odakliyim 🤗 insallah ayin sonundada öyle olur bakalim 🙈 gecen ay ben resmen hamileydim inanilmaz bulanti yasadim bas dönmesi falan o psikolojiye büründüm sonrasi hüsran morel bozuklugumu tahmin edersin bu ay yok kararliyim üzülmicemm 🤗 bak günler de cok rahat geciyo

Kimisindede olmayabiliyor akıntı demekki benim arkadasımda hic dikkatimi cekmiyo olmuyo heralde bende akıntı diyordu. Hamile suan 5 aylık😘 değerlendir canm

Ya evet bazen vücut tepki veriyo sanirim normalde cok fzala akintim olur benim kasiklarim kitlenir yani ama adetim bitti biteli akintim yok benim bi dün o yumurta aki gibi olan belirti oldu sonrasi yine yok suandada inanilmaz bel bacak kasik agrim var o yumurtlama akintisindan sonra akinti seklinde hic bir emare yok sadece hala seffaf uzayan akintim var ki normalde cok akintim olur benim bu ay tuhaf oldu hayirlisi allahtan 🤗

Tabikiii ben oglumda banyoda saatlerce oturup hüngür hüngür agladim , doktor olmaz demisti cünkp esime belli etmedim üzülmesin diye ama her dusta hüngür hüngür aglardim suyun altinda 😔 sonra dedikki esimle bigün konustuk olmicaksa olmicak Allah istemedikten sonra bosuna üzülmeye gerek yok dedik verdigi de hayir vermedigide dedik öyle biraktik isin ucunu, ama tabi öyle salmadik yine vitaminlerine devam etti kürlerini aldi isin sonunu Allaha emanet ettik üstümüze düseni yaptik söyle bi gercek var olmuyo diye beynimizi rahatlattigimiz ay hamile kaldim gercekten bu ayda öyle rahatim , beynim artik tepki veriyo bas agrilarim cogaldi olursa olur olmazsa belkide hayirsizdir bilmiyorum iste heryerden bi nasipleniyoruz yine ama yanliz degiliz üzülmeyin 🤗

Dayanamadim simdi test yaptim cok erken degilmi ovulasyon icin 🤔 noluyo bana ya 😔 simdi bu geceyi degerlendirmistik ben pik gününü mü degerlendirmis oldum ? Bu aksamida degerlendirmeliyim yoksa yarin aksamimi degerlendirim ? Cünkü sayimizda sorun var demisti doktor bu sefer 48. saat degerlendirmeyi düsünüyodum ama böyle agrisiz sancisiz yumurtlama ilk defa oldu kizlar ne diyosunuz ? Bu pikten sonra yumurta kac gün yasiyo ?
Canım bu hangi marka ovü testi. Ben laboquick aldım ama pek memnun kalmadım bunlar daha net gösteriyor

Canım her ay yumurtlama farklı zamanlarda olabilir benimde geçen aylarda 2 3 gün erkem olmuştu
Sen merak etme eğer dün geceyi değerlendirdiyseniz spermler bi süre canlı yaşıyor çatlauınca direk buluşurlar inşallah
Bide test silikleşincede ilişki önemli spermlerde sorun varsa 1 gün ara vererek değerlendirmek saha sağlıklı canım

Bideee ilişki sonrası yüzüstü yat canım sağ bacağını karnına dopru çekerek 10 15 dk yat bu ay denediklerimden biri 😎😄
Hahah valla poziyondan pozisyona girdikk😂 canım bende yüz üstü yattım geçen ama sanki yine geri geldi ya. Ben yüzüstü dönünceye kadar ayıptır sölemesi akıyor. Bide bacağımızı nasıl çekicez cenin pozisyonu gibmi 🤭

Hahah valla poziyondan pozisyona girdikk😂 canım bende yüz üstü yattım geçen ama sanki yine geri geldi ya. Ben yüzüstü dönünceye kadar ayıptır sölemesi akıyor. Bide bacağımızı nasıl çekicez cenin pozisyonu gibmi 🤭
Hahaahh kız Allah sizi neeetmiye :KK48::KK48::rolleyes: 5 6gün kaldı ovulasyonuma bende yüzüstü yataym bari bide böyle olsn😂😂😂

Canım bu hangi marka ovü testi. Ben laboquick aldım ama pek memnun kalmadım bunlar daha net gösteriyor

Kuzum bunlarin markasini pek bilmiyorum ne yalan söylim 🙈 Almanyada yasiyorum ben ebay den aldim ucuz ama 50 tane falan bu testten var 20 tanede hamilelik testi var icinde 15€ falan yanlis gatirlamiyosam ama bide bu testleri miu orani varmis 15-20 sanirim onlardan dolayi testler silik yada net oluyomus

Kizlar benim cok ciddi agrim var sizce normalmi bu ? Bel bacak ve kasik duramiyorum agridan adet agrisinin aynisi resmen ama bu ay adet agrisi cekmedim ovulasyon da adet agrisi cekiyorum yasadinizmi böyle bisey ? Utanmasam aglicam yani

Canım geri gelmesi normal bi durummus geri çıkan sperm olmuyomus prostattan bisey akıyomus su gibi öyle bi acıklama yapmıstı doktor. Zaten sperm saniyesinde yüzmeye baslayıp gidiyo demisti😂

Kuzum bunlarin markasini pek bilmiyorum ne yalan söylim 🙈 Almanyada yasiyorum ben ebay den aldim ucuz ama 50 tane falan bu testten var 20 tanede hamilelik testi var icinde 15€ falan yanlis gatirlamiyosam ama bide bu testleri miu orani varmis 15-20 sanirim onlardan dolayi testler silik yada net oluyomus

Çok sağol canım 🤗bi bakıyım bende 😍

Canım geri gelmesi normal bi durummus geri çıkan sperm olmuyomus prostattan bisey akıyomus su gibi öyle bi acıklama yapmıstı doktor. Zaten sperm saniyesinde yüzmeye baslayıp gidiyo demisti😂
Evet doğruya hepsi nasıl içeride kalsın illaki bi kısmı akıcak 😂

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi çatlama olduktan sonraki günleri de değerlendirmiş miydiniz? Benimde testim bugün tam anlamıyla silikleşti baş ağrım var. Dünü değerlendirdik ama bugünü de değerlendirmek gerekiyor mu acaba ?

10.günü yapmaya basla bence canm adetlerin kaç günde bir oluyor?
Canım günaydın, benim 30-31 günde oluyor. ama ben histereskopi oldum şubat ayında ondan sonraki ilk adetimi nisanda gördüm. Nisan-Mayıs-Haziran bu üç ayın ortalamasına baktığımda 29 günde bir oluyorum. ama geçen ay ben tetlerde bir yanlışılık yaptım sanırım hiç ikinci çizgiyi göremedim yani silik dahi olsa göremedim oda sanırım testin süresini çok kısa tutuyormuşum 5 dk bekliyordum ben belkide daha az. Adetim bittikten 3 gü
n sonra başlamıştım testleri yapmaya. Bakalım bu ay omega da içmeye başladım. adetim 6 gün sürdü bu ay dün temizlendim ve ilk denemelere başladık gün aşırı denemeyi yapacağız bu ay. Hayırlısı bakalım.

Back