Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Günlüğüm 🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım günaydın, rokutan gebeliğe endel bir ilaç değilki.. bende kulalndım bekarken kulndım 6 ay. 2 sene sonra tekrar nüks etmişti belli bir bölgede onun içinde 2 ay kullandım o zaman da nişanlıydım. ama tabiki bebek düşünmeyeceksin bıraktıktan sonra korunacaksın sağlıklı bir gebeliik geçirebilmek için. Onu düşünme. Sen kaç yaşındasın benim düşüğümden önce aynı senin gibi 15 gün bir gecikmem oldu kafayı yiyeceketim testler yapıyorum negatif en sonunda dedim kan vermeye gidiyorum o günde adet oldum 15 gün üstüne düşün..... Hayırlısını isteyelim her zaman bende çok istedim geçen sene hamile kaldım ama aralık ayında kürtaj olmak zorunda kaldım gelişmedi bebeğim kallp atışları oluşmadı kürtaj oldum, iyileşemedim sonrasında 2 ay sonra histereskopi yapıldı bana ve 3 ay da öyle korundum zaman kaybetti yine senin anlayacağın. ama yine aynı şekişlde gebelik yaşamak istemem şuan. olacaksa hayırlısı olsun benim derdim sıkıntım yaşım 38 yaşındayım bir oğlum var 6 yaşında 4 yaşından beri istiyoruz ikinciyi nasip kısmet diyorum artık. 40 lı yaşlarında doğuranlar nasıl doğruyor diyorum baznede kendi kendime :/

çakşır suyu diye mi alacağız aktardan bende alayım eşime içirmek için. ben bu ay omepa Q10 a başladım. O da yumurta gelişmesini kaliteli yumurta oluşmasını etkiliyormuş.

birgün öncesi yada yumurtlama günü olan ilişkilerde zaten erkeke bebek olma şansı çok yüksek Büyük ihtimalle o dönemlerde olmuştur seninde. Ben oğlumda hiç rastgele ne zaman olursa yapıyordum valla ne gün tutuyordum ne bişey 2. ayımda kaldım hamile çok şükür. Şimdşde 2 sendir istiyoruz

Bende içtm bugün çaksır suyunu. Tadı fena degil burnunu tıkadıgında su gibi geliyo. Bana tadı falımın sakızını anımsattı

Bende içtm bugün çaksır suyunu. Tadı fena degil burnunu tıkadıgında su gibi geliyo. Bana tadı falımın sakızını anımsattı
Bugun mu basladın çakşıra? Kaçıncı günde başladın canım ben bu ay olmazda ağustosa çakşır kullancam ayy çörekotunu öğütülmüş bulamadım. Dişlerimle eziyorum efsane ağzımı yakıyor

Adetimin 6.günü bitti yani yumurtlamaya kadar iciyim dedim bugün basladm canm. Prolaktini yükseltir diye herangi bise görmedim zaten dostinex iciyorm bu ay 2 tane olarak 1 taneesini icmistm diğerinide persembe icicem bide ben rahim kültürü testi yaptrmak istiyorm. Benim bi arkadasımda enfeksiyon cıktı diğer arkadasımda mikrop cıktı doktor bunlar ciddi hamile kalmada engel olur kalınsada düsük yada erken dogm olur demis. Bende baktırmak istiyorm o yuzden bu ay acıkcası. Vajinadan cubukla sürüntü alıyolar akıntı yani onu gönderiyolar

Evet biliyorum. Peki varmı şikayetin canım kokulu akıntı kaşıntı falan bişey. O tahlil birZ geç çıkıyor hemen yaptır bari

Kızlar bata 1 gün kala t çizgisi c den daha koyu çıktı normal hamilelik testi yapsam çıkar mı acaba bir sonuç

Eklentiler

• IMG_20200707_155159.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 60
Evet biliyorum. Peki varmı şikayetin canım kokulu akıntı kaşıntı falan bişey. O tahlil birZ geç çıkıyor hemen yaptır bari
Yok kız 2 3 güne cıkıyor. Özel hastanede yaptırıcam. Sikayetim yok ama arkadaslarımında hic sikayeti yoktu biri hamileydi 5 aylk kanaması oldu ondan yaptırdı enfeksiyon cıktı agrı sızı kokulu akıntı bise yoktu

Arkadaşlar bir şey soracaktım.

Ovulasyon günüme göre ilişkiye girdik.
Ertesi sabah alt karın ağrısı idrar varmış hissi, vajinada ağrı, idrar yaparken yanma yaşadım.

Bu hamileligin belirtisi olabilir mi?

Bir de afedersiniz ilişkiden sonra yıkama yapmamıştım öyle hamilelik şansı artiyor diye de sizce hamilelik olduğundan mi ağrı yaşadım?

Aaa daha neler duyacağız valla yaptır canım. Belkim bende yaptırırım

Kızlar sizi dinleyip şuan yaptım ve ilk 10 sn çıktı inanamıyorum ben şok hamileyim

Eklentiler

• IMG_20200707_162530.jpg
    115,2 KB · Görüntüleme: 61
Canım sistitte olabilir yanmada dikkatli ol hemen ertesi gün hamile kalınmaz olsada hissedilmez. Sistit olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…