Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah seninki gelmez... benimki gelse gobek aticam inanki
Ah ahh adete bile seviniyoruz işte bazen. Yok gelir bence canım, ağrım tam adet ağrısı. Ama benimki hemen sökülür uzun sürmezdi, yalnız klomenin bu şekilde sökülmeyi ertelediğini ve kahverengi olarak adeti başlattığını daha önce okumuştum

Canim bu arada ben ogluma hamileligimde abartisiz her ayin belli günlerinde regl agrilarim oldu.ve en az 5 6 kere acaba kanamam mi gelicek diye acile falan gittim.inanki dogum yaptigim ay bile oldu.
Hadi ya. Hiç bu kadar da tam adet ağrısı gibi ağrı okur diye düşünmemiştim hamilelikte. Bakalım bekliyorum ama ben adet oldum gözüyle bakıyorum olaya şimdilik canım

Ben bundan 8 ay oncede aynisini yasadim doktor rahim polikistik diyip 3 ay dogum kontrol hapi kullandirdi ilac bitincede 2 ay esin korunsuz sakincali hamile kalman dedi.ya bilmiyorum fıstık kafam allak bullak belirsizlik cok kötü
Şimdiden olumsuz öngörüde bulunma canım, aynı durum değildir bence. Biraz daha bekle ve doktora git söktürücü kullanırsın. Sonra 1 ay bebişe ara ver 15 gün kadar soğan suyu kürü yap, erir bütün kistler bebeğim

Insallah canim insallah ...

2 saate cikiyor canim. Evet o gun gorebilirlrr 9 da ornek almslardi bizden yine rakamlar cikti hatta vermslerdi elimize kuzum. Islem sorasida bilgi veriyo doktor. Tek seferde olur yani yine cikti veriyo. Hatta sperm testi daha bi detayli oluyo

Tup bebek ve asilama icn bu islemi yapan yerde daha detayli bakiyorlar ynai bide islem sorasi ne olabilir bilgileri bile yaziyo:)

Verip emin olabilirsn aslinda kuzum. Kurim doktorlari cok bisidn anlamiyo gerci:) ya bisi dicem benim de hep basim agriyo migrenim tutuyo bu aralar sik. Normalde bu kadr degldi gozlerime vuruyo sulaniyo falan. Bugunde aksama dogru basladi parol ictm istn geldm uzandm karanlkta. Ilaclar mi yan etki yapiyo acaba canim

Benim umudum yoktu canım. O yüzden belki de en üzülmediğim ay oldu. Şimdi 3 ay ilişkiyi artık akışına bırakarak yaşıcaz. Kürler falan, ikimizi de 3 ay sonraya bomba gibi hazırlıyım diyorum :)
Aslnda kafan daha rahat olur canim. hap igne olmadginda oyuzdn bu arada olmasi yuksek ihtimal:)

evet canım genelde hastaneye git deyip gönderiyorlar ben sordum ilaçlardan olabilir mi diye belki olabilir dedi arkasından test yaptır dedi ama ben pozitif sonuçlar olacağını sanmıyorum adetim erken kesilirse yaptırırım sadece

Ya erkende bile negatifi gordysen geci dusuk igtimal. Onlar oyle yaya stres yapiyorz blmiyorm basim cok agriyo bu aralar benmde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…