- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.241
Ah ahh adete bile seviniyoruz işte bazen. Yok gelir bence canım, ağrım tam adet ağrısı. Ama benimki hemen sökülür uzun sürmezdi, yalnız klomenin bu şekilde sökülmeyi ertelediğini ve kahverengi olarak adeti başlattığını daha önce okumuştumInsallah seninki gelmez... benimki gelse gobek aticam inanki
Hadi ya. Hiç bu kadar da tam adet ağrısı gibi ağrı okur diye düşünmemiştim hamilelikte. Bakalım bekliyorum ama ben adet oldum gözüyle bakıyorum olaya şimdilik canımCanim bu arada ben ogluma hamileligimde abartisiz her ayin belli günlerinde regl agrilarim oldu.ve en az 5 6 kere acaba kanamam mi gelicek diye acile falan gittim.inanki dogum yaptigim ay bile oldu.
Şimdiden olumsuz öngörüde bulunma canım, aynı durum değildir bence. Biraz daha bekle ve doktora git söktürücü kullanırsın. Sonra 1 ay bebişe ara ver 15 gün kadar soğan suyu kürü yap, erir bütün kistler bebeğimBen bundan 8 ay oncede aynisini yasadim doktor rahim polikistik diyip 3 ay dogum kontrol hapi kullandirdi ilac bitincede 2 ay esin korunsuz sakincali hamile kalman dedi.ya bilmiyorum fıstık kafam allak bullak belirsizlik cok kötü
Şimdiden olumsuz öngörüde bulunma canım, aynı durum değildir bence. Biraz daha bekle ve doktora git söktürücü kullanırsın. Sonra 1 ay bebişe ara ver 15 gün kadar soğan suyu kürü yap, erir bütün kistler bebeğim
Işte öyle öğrenmek istemiyorum bizzat doktordan duymak istiyom bebeğim insallahArayip sorabilirsin ciktimi diye istersen ahaha Allahim catlicam :) sanki ben hamileyim
Asilama gunu onermemslerdi ertesi gun basladik 3 4 gun onerdiler ihtimal artsin die canimBen çalışmıyorum zaten canım bir de bana 2 3 gün ilişki olsun dedi sana bisey dedi mi
Ihtimal zatn cok dusuk canim:sAmin inşallah canım yine de hayırlısı ben yine çok umutlanmak istemiyorum üzülmemek için. Ilk asılama da negatif olma şansı daha yüksekmiş bilmiyorum artık neler olur
2 saate cikiyor canim. Evet o gun gorebilirlrr 9 da ornek almslardi bizden yine rakamlar cikti hatta vermslerdi elimize kuzum. Islem sorasida bilgi veriyo doktor. Tek seferde olur yani yine cikti veriyo. Hatta sperm testi daha bi detayli oluyoKızlar bir sey sorucam sperm testinin sonuclari hemen cikiyormu.cünkü doktor bana aşılama icin zaten sperm örnegi alinacak testte yapilir dedi.sperm örnegi aşılamanin yapilacagi günü aliniyor ve 2 3 saat sonra enjekte ediliyor hizina falanda bu kadar kisa zamanda yetisirmi.zaten tek asılama yaptirabilirim boşa gitsin istrmiyorum.
Tup bebek ve asilama icn bu islemi yapan yerde daha detayli bakiyorlar ynai bide islem sorasi ne olabilir bilgileri bile yaziyo:)Kızlar bir sey sorucam sperm testinin sonuclari hemen cikiyormu.cünkü doktor bana aşılama icin zaten sperm örnegi alinacak testte yapilir dedi.sperm örnegi aşılamanin yapilacagi günü aliniyor ve 2 3 saat sonra enjekte ediliyor hizina falanda bu kadar kisa zamanda yetisirmi.zaten tek asılama yaptirabilirim boşa gitsin istrmiyorum.
Onlarada bakiliyo kuzum. Ama dusk ciksada zatb yikama islemi yapiyorlar ya yukseliyor bir miktarIleri hiz falan onlarada bakilmismi bizim simdiye kadar hic test yapilmadi.test düzgün cikmazsa asilama yapilmaz herhalde
Verip emin olabilirsn aslinda kuzum. Kurim doktorlari cok bisidn anlamiyo gerci:) ya bisi dicem benim de hep basim agriyo migrenim tutuyo bu aralar sik. Normalde bu kadr degldi gozlerime vuruyo sulaniyo falan. Bugunde aksama dogru basladi parol ictm istn geldm uzandm karanlkta. Ilaclar mi yan etki yapiyo acaba canimmerhaba kızlar ben bugün hiç iyi değilim eve geldim uzandım anca yazıyorum ama hepinizin sonuçlarını dört gözle bekliyorum. bikaç gündür özellikle hareket halindeyken çok baş dönmesi yaşıyordum ama adla aklıma hamileliği getirmedim malum idrar testi negatif çıktı üstüne adet oldum falan. ama bugün baş dönmem şiddetlendi ve seslere katlanamaz hale geldim bayılacak gibi oluyor anlık. kurum doktoruna gittim tansiyonumu ölçtü ve normal çıktı migren var mı dedi yok. acaba dedim çatlatma iğnesi ve klomen kullandım o yapar mı diye sordum test yaptın mı dedi idrar testi yaptığımı negatif çıktığını zaten döngümün de başladığını hamile olmadığımı söyledim. normale göre az geliyor ama yerleşme kanamasının az olduğunu duydum o kadar da az değil. onu sordu ve söyledim. belli olmaz herkese göre değişebilir sen kan testi ver dedi hamile gibi davran ilaç falan kullanma test yapmadan dedi. açıkçası hiç hamile olduğumu düşünmüyorum sonuçta belli bir miktar kanamam var. ama test versem mi vermesem mi bilmiyorum. uzun oldu kusura bakmayın
Aa cok ilginc canim ilk duydum bole bisi:)Canim bu arada ben ogluma hamileligimde abartisiz her ayin belli günlerinde regl agrilarim oldu.ve en az 5 6 kere acaba kanamam mi gelicek diye acile falan gittim.inanki dogum yaptigim ay bile oldu.
Alla alla test sonucu cikar 2 saate sistemde gorunur aslinda. Lablar surekli calisiyor cnku. Gec olsn guc olmasm yarina az kalfi kuzum:)Tatlim görünmüyo özel olduğu icin
Aslnda kafan daha rahat olur canim. hap igne olmadginda oyuzdn bu arada olmasi yuksek ihtimal:)Benim umudum yoktu canım. O yüzden belki de en üzülmediğim ay oldu. Şimdi 3 ay ilişkiyi artık akışına bırakarak yaşıcaz. Kürler falan, ikimizi de 3 ay sonraya bomba gibi hazırlıyım diyorum :)
evet canım genelde hastaneye git deyip gönderiyorlarVerip emin olabilirsn aslinda kuzum. Kurim doktorlari cok bisidn anlamiyo gerci:) ya bisi dicem benim de hep basim agriyo migrenim tutuyo bu aralar sik. Normalde bu kadr degldi gozlerime vuruyo sulaniyo falan. Bugunde aksama dogru basladi parol ictm istn geldm uzandm karanlkta. Ilaclar mi yan etki yapiyo acaba canim
Ya erkende bile negatifi gordysen geci dusuk igtimal. Onlar oyle yaevet canım genelde hastaneye git deyip gönderiyorlarben sordum ilaçlardan olabilir mi diye belki olabilir dedi arkasından test yaptır dedi ama ben pozitif sonuçlar olacağını sanmıyorum adetim erken kesilirse yaptırırım sadece
Işte öyle öğrenmek istemiyorum bizzat doktordan duymak istiyom bebeğim insallah
Bende eşime emzik ile yapicammm yarın cnmBugun emzik aldim :) hamile kaldigimi öğrendiğimde esime onunla surpriz yapicam icimdrn gecti alasim geldi .:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?