Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canim herseyi biz cekiyoruz kocalar nazli:) benim esmde hap yutamiyo buyukleri uroloji bizede yazmsti senin gibiyuksek fiyat verdik kaldi. Ileri harket yoktu ve sekil boxuklugu vrdi. Keciboynuzu kuru yapiyorum pekmezni aldik. Guttigm kadn dogm doktoruda ilac icsede hemen yukselmeyebilir demsti 1 2 ay klomendn sora asilamaya gcti bizde ki o bile olmadi. Yumrta nekadr olgunlasip catlasada erkek faktoru cok onemli. Bisi kullanamaiyorsa onerebilir tabi hersy maddiyata dayaniyo sonucta :s

Korktum ama eşim yaptı canım :)) bugün 12 de aşılama yapıldı gerisi Allaha kaldı olursa olur olmasa da denemeye devam
Hayirlisi olsun kuzum. Benmde asilama saatim oyleydi:) bugun yatp dnlenseydn agri oluyo zatn biraz. Inss tutarr Esim yapck bu ay da igneleri bana ogrendi arti:)))

Annelik ve anne olma istegi baskayms gercekten herseye raziyiz gogus geriyoruz biz deildigin gibi canim:) evet o ornek olayini sorun ediyolar benimki kacinci oldi isyan etck die bkliyorm nese sesini cikarmiyo:)))

Uzuldm kuzum ya bi mucize olsaydi keske( senden de umutluyduk biz

Hayirlisi olsun kuzum. Benmde asilama saatim oyleydi:) bugun yatp dnlenseydn agri oluyo zatn biraz. Inss tutarr Esim yapck bu ay da igneleri bana ogrendi arti:)))
Banada eşim yapar artık :) inşallah canım hayırlısı.
Zaten yattım kuzum hem biraz ağrım vardı hemde biraz kanama da oldu bende

Hormon testnde oncekine gore yukselmeler olms doktor ne dicek cok merk ediyorm kafam bulandi adetn 1. Gunu yapldi blki ondan. Hepatitti virustu onlarada baktilar gerekiyorms. Sonuc iyi cikti ama bi deger duskms bi arkadasn esi doktor koruyuculugu dusuk dems asi isteyebilir. Ya tedaviyi erteler ya asiyi diyo uf hayirlisi olsn artik bugun igneye baslicam artik

Insan kendine saplayamiyo da baskasi yapabilr:) islem gunu rapor aldim benmde agrilarm oldu bugn gun yattim o gun. Kanamam 2 gun oldu benm canim wc gittkce acik renkte bide kahve rengnde

Inss seninkisi tutar ve bekleyisn sona erer kuzum. Ben cok bklentiye grmstm cok yikildim. Sadece klomen igne olsa oyle olmuyordum islem sorasi negatf gormek daha yipratici bunlari yasamassn ins artik yuzumuz gulsn

Inss seninkisi tutar ve bekleyisn sona erer kuzum. Ben cok bklentiye grmstm cok yikildim. Sadece klomen igne olsa oyle olmuyordum islem sorasi negatf gormek daha yipratici bunlari yasamassn ins artik yuzumuz gulsn
Amin inşallah canım yine de hayırlısı ben yine çok umutlanmak istemiyorum üzülmemek için. Ilk asılama da negatif olma şansı daha yüksekmiş bilmiyorum artık neler olur

Kızlar bir sey sorucam sperm testinin sonuclari hemen cikiyormu.cünkü doktor bana aşılama icin zaten sperm örnegi alinacak testte yapilir dedi.sperm örnegi aşılamanin yapilacagi günü aliniyor ve 2 3 saat sonra enjekte ediliyor hizina falanda bu kadar kisa zamanda yetisirmi.zaten tek asılama yaptirabilirim boşa gitsin istrmiyorum.

Merhaba canım benim de bugün asılama için sperm yıkama işlemi yapıldı. Yıkamadan önce ve sonra olarak rapor da verdiler sayısı herşeyi yazıyor. Saat 10 da verdik 11.30 gibi aldık sonucu

Merhaba canım benim de bugün asılama için sperm yıkama işlemi yapıldı. Yıkamadan önce ve sonra olarak rapor da verdiler sayısı herşeyi yazıyor. Saat 10 da verdik 11.30 gibi aldık sonucu

Ileri hiz falan onlarada bakilmismi bizim simdiye kadar hic test yapilmadi.test düzgün cikmazsa asilama yapilmaz herhalde

merhaba kızlar ben bugün hiç iyi değilim eve geldim uzandım anca yazıyorum ama hepinizin sonuçlarını dört gözle bekliyorum. bikaç gündür özellikle hareket halindeyken çok baş dönmesi yaşıyordum ama adla aklıma hamileliği getirmedim malum idrar testi negatif çıktı üstüne adet oldum falan. ama bugün baş dönmem şiddetlendi ve seslere katlanamaz hale geldim bayılacak gibi oluyor anlık. kurum doktoruna gittim tansiyonumu ölçtü ve normal çıktı migren var mı dedi yok. acaba dedim çatlatma iğnesi ve klomen kullandım o yapar mı diye sordum test yaptın mı dedi idrar testi yaptığımı negatif çıktığını zaten döngümün de başladığını hamile olmadığımı söyledim. normale göre az geliyor ama yerleşme kanamasının az olduğunu duydum o kadar da az değil. onu sordu ve söyledim. belli olmaz herkese göre değişebilir sen kan testi ver dedi hamile gibi davran ilaç falan kullanma test yapmadan dedi. açıkçası hiç hamile olduğumu düşünmüyorum sonuçta belli bir miktar kanamam var. ama test versem mi vermesem mi bilmiyorum. uzun oldu kusura bakmayın

Verirsen icin rahatlar.diger türlü icin icini yicek.hakkinda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…