- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 358
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.261
Anne olma isteği başkaymış gerçekten, erkeklerde onda biri yok bizim isteğimizin, özlemimizin.ayni durum bizdede var adamlar ilac kullanmaya aciz. allahtan dedim cocik dogurmuyosunuz. onuda sen yap der yani o kadar bunlar
Canım benim tez zamanda yaparsın sürprizini inşallahBugun emzik aldim :) hamile kaldigimi öğrendiğimde esime onunla surpriz yapicam icimdrn gecti alasim geldi .:)
Evet canım psikolojik olarak tam rahat olucağım ve hamile kalmanın muhtemel olduğu bi dönem ama eşimin spermlerinin artıp hızlanması 3 ayı bulurmuş, o yüzden şansımız düşük gibi ama tabi biz çalışmalara tam gaz devam edicez :)Aslnda kafan daha rahat olur canim. hap igne olmadginda oyuzdn bu arada olmasi yuksek ihtimal:)
Canım benim tez zamanda yaparsın sürprizini inşallah
Yanı eğer cikarsa tam test sonucu emzik Hediye paketi yapicam
Hadi ugur getirsin canim ins:)Bugun emzik aldim :) hamile kaldigimi öğrendiğimde esime onunla surpriz yapicam icimdrn gecti alasim geldi .:)
Evet pesini birakma kuzum kendilignfen tutanalrda var dusukken neden olmasn:)Evet canım psikolojik olarak tam rahat olucağım ve hamile kalmanın muhtemel olduğu bi dönem ama eşimin spermlerinin artıp hızlanması 3 ayı bulurmuş, o yüzden şansımız düşük gibi ama tabi biz çalışmalara tam gaz devam edicez :)
kızlar ben günaydın dün akiam size yazdıktan sonra deli gibi sancılandım normalde adetlitken ağrı sızı olmaz benim ki bu ağrı sızı gibi değildi. çok afedersiniz rahmim düşecek gibi bir sancı. acıda ağladım eşim hastaneye götürecekti ama yerimden kalkanadım bir saat içinde geçti ama beni de bitirdi. ya korkuyorum acaba klomen kist mi yaptı
yok bebeğim adet oldum malesefCanım günaydın öncelikle çok geçmiş olsun, hamilelik şüphen var mıydı belki onunla alakalıdır? Bir de doktoruna danış bence klomen kist yapar diyorlar ama bir doktor gibi bilemeyiz tabi bence
kızlar ben günaydın dün akiam size yazdıktan sonra deli gibi sancılandım normalde adetlitken ağrı sızı olmaz benim ki bu ağrı sızı gibi değildi. çok afedersiniz rahmim düşecek gibi bir sancı. acıda ağladım eşim hastaneye götürecekti ama yerimden kalkanadım bir saat içinde geçti ama beni de bitirdi. ya korkuyorum acaba klomen kist mi yaptı
Bebeğim çok üzüldüm ha ama pes etmek yok elbet olacak kaçıncı günde âdet oldnyok bebeğim adet oldum malesef
Tatlım sende ne var ne yokCanım günaydın öncelikle çok geçmiş olsun, hamilelik şüphen var mıydı belki onunla alakalıdır? Bir de doktoruna danış bence klomen kist yapar diyorlar ama bir doktor gibi bilemeyiz tabi bence
yeni bi dr mu bulsan yaaaBen bundan 8 ay oncede aynisini yasadim doktor rahim polikistik diyip 3 ay dogum kontrol hapi kullandirdi ilac bitincede 2 ay esin korunsuz sakincali hamile kalman dedi.ya bilmiyorum fıstık kafam allak bullak belirsizlik cok kötü
yeni bi dr mu bulsan yaaa
Ben bu ay sadece klomen kullandim yumurta büyümediginden dojtor catlama ignesi yapmadi igne yapibca duzenli regl gelmisti.bu ay 5 gun gecikti hala gelen giden yok bir haftadir regl agrilarim var bazen cok fazla oluyor.
Kızlarrr günaydın nasilsnz ya ben bu gece rüyamda eşim çiçekle geliyor eve bunları dana aldım diyor yüzükte aldım sana ama yarın vercem sana diyor ayyy kızlar ne olabilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?