Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor zaten 2 ay ara vericekti.benim 10 dan fazla kücük kücük yumurtalar vardi böyle olunca kiste dönüsüyormus.eger kist olursa ki oldu bence 3 ay dogum kontrol hapi kullanip sonrasinda 2 ay ara vericez yani gitti 5 ay
ya bu 5 ay ara vermek çok uzun gibi geldi bana. doktoruna güveniyo musun? hani başka bi doktora mı görünsen acaba?

yok bebeğim adet oldum malesef

hmm o zaman bir doktora görün gerçi ben yabancı sitelere vs de bakıyorum klomen ya da iğne sonrası çoğu kişi sancılı oluyor çünkü hormon sonuçta ve vücuduna dışarıdan geliyor sen gönlünü ferah tut herşey hayırlısıyla olur

Tatlım sende ne var ne yok

ya iki gündür çizgi aşırı silik ama gitmedi. bugün iğnenin 11. günü artık etkisi de geçmiştir diye düşünüyorum ama cesaret edip kan da veremiyorum. belirti olarak baktığında da sadece kasıklarım ağrıyor yani o bölgede bir gariplik var ama yormak da istemiyorum çok kırıldı cesaretim olmayadabilir diye. üç gün sonra regl olup - olmamama göre belli olacak

Anladım kuzum adet olmasin insallah bebiş gelir

A AloeeVeraa Anneyimbenanne35 kiz lar dün sabah benden kahve rengi akıntı geldi bende adet oldum diye adetin 3.gunu doktordan randevu aldım acaba iptal mi edeyim çünkü kanama devam etmedi
Biraz daha bekle canım belki sökülebilir. Yerleşme falan da olabilir. İptal etme bugün de bekle bakalım. Benim de dün akşamüstü kahverengiyle başladı, bugün iyice söküldü artık

Merhaba kızlar bişey sormak istiyorum size bende şimdi iğne oldum doktor 36 saat dedi bir önceki 12 demişti saat veren oldu mu size
Valla canim sana soyle soyleyeyim evet doktorlar genelde herkese 36 saat diyor bende gecen persembe sabah 10 da igneni vuruldum . Carsamba iliski olmustu igne gununu de riske etmedim yaptim sonra cuma gunu yani 36 saat sonra da oldu. 3 gun ust uste sonra bir gun durup bir gun yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…