- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #1.221
haklısın kuzum bikaç gün daha bekleyip veriyim. insan rmin olmadığı bişeyin peşine düşüp negatifi görünce yıkılıyor ya hep bundan korkuyorum işteVerirsen icin rahatlar.diger türlü icin icini yicek.hakkinda hayırlısı olsun
haklısın kuzum bikaç gün daha bekleyip veriyim. insan rmin olmadığı bişeyin peşine düşüp negatifi görünce yıkılıyor ya hep bundan korkuyorum işte
Yok kuzum ya bildiğin adet ağrısı çekiyorum ama daha gelmedi, bi kaç saate gelir diye düşünüyorumDur bakalim belki yerlesmedir
Yok kuzum ya bildiğin adet ağrısı çekiyorum ama daha gelmedi, bi kaç saate gelir diye düşünüyorum
ayni durum bizdede var adamlar ilac kullanmaya aciz. allahtan dedim cocik dogurmuyosunuz. onuda sen yap der yani o kadar bunlarCanım çok teşekkür ederim. Eşimin sperm sayısı bu ay 16 milyon çıktı, üroloji doktoru ilaç önerdi, ama alıp kullanmamak için direndi resmen, bu sabah kavga ettik hatta, ilacın fiyatı 200 lira civarı, daha bugün muayene iğne derken 150 lira harcadım sabah, rahim filmine 700 verdim, vücuduma hormon yükleniyor iki aydır, ama eşim bir ilacı alıp kullanmayınca gerçekten hüsrana uğradım, şimdi başlasam bir etkisi olmaz ki diyor bir kaç gün içinde, en az iki ay kullanılması gerekiyormuş, hemen alsa 10 gündür kullanıyor olacaktı halbuki. Keçiboynuzu özü diyorum, içemem ben onu diyor, boşa kürek çekiyormuşum gibi hissettim ve çok üzüldüm bugün, halbuki o da en az benim kadar istiyor bebeğimiz olmasını.
Kuzum özel ya denedim sabah ama yok orda öyle biseyLaboratuarlar gecede calisiyor bence kani sabaha kadar bekletmezler.internetten takip edebilirsin bence barkotnumarasiyla
Yok kuzum ya bildiğin adet ağrısı çekiyorum ama daha gelmedi, bi kaç saate gelir diye düşünüyorum
o kadar haklısın ki bende kaset test aldım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki içimden hamile olmadığıma çok eminken gittim bir de erken gebelik testi aldım belki hatalı çıktı diye ama testlerde sıkıntı yok sıkıntının büyüğü benimHepimiz insan oglu olarak ayniyiz bende yumurtalarimin gelismedigini bile bile belki 15tane ovulasyon 10tanede gebelik testi yaptim bu ay bende cok kiziyorum kendime
bizdede qyni durum maleeef kahroluorum. nie boyleler anlamiorum yaUzulme canim erkeklerin yuzde 90 i ayni.benim esimde cocuk istiyor ama agzini yokladim asilama olursa sperm testi icin ornek vermek istemiyor.muayene asla olmaz .ameliyata gelince asla yanasmaz .
Tatlim görünmüyo özel olduğu icinÇıktımi cnm salo diyolqr ama bazen internette cikmia oluyor catlicam :)
bizdede qyni durum maleeef kahroluorum. nie boyleler anlamiorum ya
ay bazilari cok dusuncesiz. malesef benim esomde oyleBen sana sunu soyliyim ben ogluma dogum yaptigimda odada beni hazirladilar sedyeye aldilar sezeryan icin oglumda son anda sıkıntı oldu ters dondü kordon dolandi falan ben hem cocuguma hemde ameliyat korkusuyla ayetel kürsi okurken esim odadan hadi gorüsürüz diyip gonderiyordu hemsire nasil yani ameliyathane kapisina kadar refakat etmiyecekmisin diye kizdida zahmet edip geldi.ameliyattan cikincada odaya gelince onca agrinin sancinin icinde kaynanama donup anne iyiki beni kız dogurmamisin beni kimse o ameliyathaneye sokamazdi dedi.midesi bulanmis paşanin.inan 7.kattan atasim geldi. En onemliside dogum yapan herkesin kapisinda kapi susleri cicekleri vardi sadece benim yoktu hatta bir ara temixlik sirketi iceti daldi aaaa kusura baknayin kapida sus olmayinca bos sandik dediler.ama 4 yildir yüzüne vuruyorum kac kere hasta oldu süründürdüm.ama napican bazi erkeklerin kapasiteside bu kadar oluyor.cocuk yapmak icinde ihtiyacimiz olnasa ne iyi olurdu
O kadar uzun süreli tedavi uygulamaz canım ya, 1 ay bile kullansan doğum kontrol hapını eritir kistleri. Benim de malum durumlar en az 3 ay bi şey beklemiyorum. Bakalım ne zaman kavuşucaz bebişlerimizeDoktor zaten 2 ay ara vericekti.benim 10 dan fazla kücük kücük yumurtalar vardi böyle olunca kiste dönüsüyormus.eger kist olursa ki oldu bence 3 ay dogum kontrol hapi kullanip sonrasinda 2 ay ara vericez yani gitti 5 ay
ay bazilari cok dusuncesiz. malesef benim esomde oyle
O kadar uzun süreli tedavi uygulamaz canım ya, 1 ay bile kullansan doğum kontrol hapını eritir kistleri. Benim de malum durumlar en az 3 ay bi şey beklemiyorum. Bakalım ne zaman kavuşucaz bebişlerimize
Olabilir canım klomen ve iğne yüzündrn kahverengi akıntı şeklinde geliyo, sökülemiyo herhalde. Benim adet ağrım var ama arada artıyo arada geçiyo. Yani kıvrandırcak bi ağrım yok6
benimde açık kahve akıntı geldi canım az az arada yine geliyor ama benim ağrım yok normalde tam adet olamadigimda kendimi yerlere atıyorum ağrıdan ama suan agrim yok demekki komen ve iğnenin etkisi bu
Çıktımi cnm sali diyolqr ama bazen internette cikmia oluyor catlicam :)
Tatlim görünmüyo özel olduğu icin
cnm bende film cektiedim. o ay da olmadi malesef haziranda cekilmistim. hala yok filme umut baglamaBenim tek duam kendiliginden hamile kalabilmek.asilama diyor doktor ama esimin ornek verecegini hiç sanmiyorum.tek hayalim rahim filmi sobrasi verilecek arada hamile kalabilmek.ama ben daha kendiliginden ilacsiz regl bile olamiyorum.
Benim umudum yoktu canım. O yüzden belki de en üzülmediğim ay oldu. Şimdi 3 ay ilişkiyi artık akışına bırakarak yaşıcaz. Kürler falan, ikimizi de 3 ay sonraya bomba gibi hazırlıyım diyorum :)Uzuldm kuzum ya bi mucize olsaydi keske( senden de umutluyduk biz
Sperm testi uzun sürmüyo canım, bizim 45 dakikada çıkmıştı. O yüzden aşılamayla aynı gün yapılabilirKızlar bir sey sorucam sperm testinin sonuclari hemen cikiyormu.cünkü doktor bana aşılama icin zaten sperm örnegi alinacak testte yapilir dedi.sperm örnegi aşılamanin yapilacagi günü aliniyor ve 2 3 saat sonra enjekte ediliyor hizina falanda bu kadar kisa zamanda yetisirmi.zaten tek asılama yaptirabilirim boşa gitsin istrmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?