Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
haklısın kuzum bikaç gün daha bekleyip veriyim. insan rmin olmadığı bişeyin peşine düşüp negatifi görünce yıkılıyor ya hep bundan korkuyorum işte

Hepimiz insan oglu olarak ayniyiz bende yumurtalarimin gelismedigini bile bile belki 15tane ovulasyon 10tanede gebelik testi yaptim bu ay bende cok kiziyorum kendime

ayni durum bizdede var adamlar ilac kullanmaya aciz. allahtan dedim cocik dogurmuyosunuz. onuda sen yap der yani o kadar bunlar

Yok kuzum ya bildiğin adet ağrısı çekiyorum ama daha gelmedi, bi kaç saate gelir diye düşünüyorum

Canim bu arada ben ogluma hamileligimde abartisiz her ayin belli günlerinde regl agrilarim oldu.ve en az 5 6 kere acaba kanamam mi gelicek diye acile falan gittim.inanki dogum yaptigim ay bile oldu.

Hepimiz insan oglu olarak ayniyiz bende yumurtalarimin gelismedigini bile bile belki 15tane ovulasyon 10tanede gebelik testi yaptim bu ay bende cok kiziyorum kendime
o kadar haklısın ki bende kaset test aldım negatif çıktı o kadar üzüldüm ki içimden hamile olmadığıma çok eminken gittim bir de erken gebelik testi aldım belki hatalı çıktı diye ama testlerde sıkıntı yok sıkıntının büyüğü benim

bizdede qyni durum maleeef kahroluorum. nie boyleler anlamiorum ya

Benim tek duam kendiliginden hamile kalabilmek.asilama diyor doktor ama esimin ornek verecegini hiç sanmiyorum.tek hayalim rahim filmi sobrasi verilecek arada hamile kalabilmek.ama ben daha kendiliginden ilacsiz regl bile olamiyorum.

ay bazilari cok dusuncesiz. malesef benim esomde oyle

Doktor zaten 2 ay ara vericekti.benim 10 dan fazla kücük kücük yumurtalar vardi böyle olunca kiste dönüsüyormus.eger kist olursa ki oldu bence 3 ay dogum kontrol hapi kullanip sonrasinda 2 ay ara vericez yani gitti 5 ay
O kadar uzun süreli tedavi uygulamaz canım ya, 1 ay bile kullansan doğum kontrol hapını eritir kistleri. Benim de malum durumlar en az 3 ay bi şey beklemiyorum. Bakalım ne zaman kavuşucaz bebişlerimize

O kadar uzun süreli tedavi uygulamaz canım ya, 1 ay bile kullansan doğum kontrol hapını eritir kistleri. Benim de malum durumlar en az 3 ay bi şey beklemiyorum. Bakalım ne zaman kavuşucaz bebişlerimize

Ben bundan 8 ay oncede aynisini yasadim doktor rahim polikistik diyip 3 ay dogum kontrol hapi kullandirdi ilac bitincede 2 ay esin korunsuz sakincali hamile kalman dedi.ya bilmiyorum fıstık kafam allak bullak belirsizlik cok kötü

6
benimde açık kahve akıntı geldi canım az az arada yine geliyor ama benim ağrım yok normalde tam adet olamadigimda kendimi yerlere atıyorum ağrıdan ama suan agrim yok demekki komen ve iğnenin etkisi bu
Olabilir canım klomen ve iğne yüzündrn kahverengi akıntı şeklinde geliyo, sökülemiyo herhalde. Benim adet ağrım var ama arada artıyo arada geçiyo. Yani kıvrandırcak bi ağrım yok

Benim tek duam kendiliginden hamile kalabilmek.asilama diyor doktor ama esimin ornek verecegini hiç sanmiyorum.tek hayalim rahim filmi sobrasi verilecek arada hamile kalabilmek.ama ben daha kendiliginden ilacsiz regl bile olamiyorum.
cnm bende film cektiedim. o ay da olmadi malesef haziranda cekilmistim. hala yok filme umut baglama

Uzuldm kuzum ya bi mucize olsaydi keske( senden de umutluyduk biz
Benim umudum yoktu canım. O yüzden belki de en üzülmediğim ay oldu. Şimdi 3 ay ilişkiyi artık akışına bırakarak yaşıcaz. Kürler falan, ikimizi de 3 ay sonraya bomba gibi hazırlıyım diyorum :)

Sperm testi uzun sürmüyo canım, bizim 45 dakikada çıkmıştı. O yüzden aşılamayla aynı gün yapılabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…