• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslnda kafan daha rahat olur canim. hap igne olmadginda oyuzdn bu arada olmasi yuksek ihtimal:)
Evet canım psikolojik olarak tam rahat olucağım ve hamile kalmanın muhtemel olduğu bi dönem ama eşimin spermlerinin artıp hızlanması 3 ayı bulurmuş, o yüzden şansımız düşük gibi ama tabi biz çalışmalara tam gaz devam edicez :)

Evet canım psikolojik olarak tam rahat olucağım ve hamile kalmanın muhtemel olduğu bi dönem ama eşimin spermlerinin artıp hızlanması 3 ayı bulurmuş, o yüzden şansımız düşük gibi ama tabi biz çalışmalara tam gaz devam edicez :)
Evet pesini birakma kuzum kendilignfen tutanalrda var dusukken neden olmasn:)

kızlar ben günaydın dün akiam size yazdıktan sonra deli gibi sancılandım normalde adetlitken ağrı sızı olmaz benim ki bu ağrı sızı gibi değildi. çok afedersiniz rahmim düşecek gibi bir sancı. acıda ağladım eşim hastaneye götürecekti ama yerimden kalkanadım bir saat içinde geçti ama beni de bitirdi. ya korkuyorum acaba klomen kist mi yaptı

kızlar ben günaydın dün akiam size yazdıktan sonra deli gibi sancılandım normalde adetlitken ağrı sızı olmaz benim ki bu ağrı sızı gibi değildi. çok afedersiniz rahmim düşecek gibi bir sancı. acıda ağladım eşim hastaneye götürecekti ama yerimden kalkanadım bir saat içinde geçti ama beni de bitirdi. ya korkuyorum acaba klomen kist mi yaptı

Canım günaydın öncelikle çok geçmiş olsun, hamilelik şüphen var mıydı belki onunla alakalıdır? Bir de doktoruna danış bence klomen kist yapar diyorlar ama bir doktor gibi bilemeyiz tabi bence

Canim yerlesme sancisi olabilir benimde oldu oyle ama bir saat surmedi 5 dk.filandi ..hyirlisi olsun hakkinda insallah iyi dusun iyi olsun

Ben bu ay sadece klomen kullandim yumurta büyümediginden dojtor catlama ignesi yapmadi igne yapibca duzenli regl gelmisti.bu ay 5 gun gecikti hala gelen giden yok bir haftadir regl agrilarim var bazen cok fazla oluyor.

Ben bu ay sadece klomen kullandim yumurta büyümediginden dojtor catlama ignesi yapmadi igne yapibca duzenli regl gelmisti.bu ay 5 gun gecikti hala gelen giden yok bir haftadir regl agrilarim var bazen cok fazla oluyor.

Ben hem klomen hem sogan kuru yaptimm ve buyudu benim oyle 18mm oldu hergun incir ve nar yedim

Back
X