Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 gun sonra gidicem zaten canm iğne vuruldum ben normal yolla olmadı ama belirtilerim vardı goguslerim çok sızlıyor damarlar cıktı akintim var kaisklairm batiyor

2 gun sonra gidicem zaten canm iğne vuruldum ben normal yolla olmadı ama belirtilerim vardı goguslerim çok sızlıyor damarlar cıktı akintim var kaisklairm batiyor
Igne bisi degl canim dogal yol bu:)) asilama tup falan olmadi diye dedim. Sari aknti dimi bu. Belirgn belirtiler erkende basliyor demek ki sana sorar dururuz artk bitanem affet:) smdi en onemlisi saglikla devam etsn ve kucagina nasip olsn

Igne bisi degl canim dogal yol bu:)) asilama tup falan olmadi diye dedim. Sari aknti dimi bu. Belirgn belirtiler erkende basliyor demek ki sana sorar dururuz artk bitanem affet:) smdi en onemlisi saglikla devam etsn ve kucagina nasip olsn
Aşk olsun her soruya açığım bebeğim burda birbirimize yardmcı olmaz tabi kuzum benm

Kizlar merhaba size bir sorum olacak.
Dun yani persembe gunu sabah 10 da doktorumuz catlatma ignesi vurmustu. Ayni zamanda bu ay ovulasyon testi de yapiyorum.
Bugun test yaptim ve ikinci cizgi kipkirmizi cikti.
Hala catlamadi mi yumurta yani. Yarin doktor kontrolum var catlayip catlamadigina bakacak.
Cok ozur dilerim onceki gun, dun ve bugun bir munasebetimiz oldu.
Yarin da mi yapmak lazim.
Malesef yarin gece nobetim var ve esim evde olacak. Zaten artik bayginlikta geldi ya cok stres yapmaya basladim. Bana bir akil verin neler yapmam lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…