• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin.. İnşallah.. en baştan okumadım mutlaka yazmışsınızdır ama, sizin süreç nasıl ilerledi acaba? hangi tedavilerden sonra gebe kaldınız? İnşallahhh Pazartesi de beklediğiniz sonucu alırsınız
Amin kuzum insallah ben 3 yıldır istiyorum 3 rvladim var çok şükür ama ailecek cokcokkk istiyoruz 1 tane daha hayırlı sağlıklı evlat 3 yıldır 3 kere klomen kullandım ama hamile kalamadim rahim filmi çektirdim olmadı kafama takmadım yine olmadı üstüne düştüm takip ettim olmadı son ay bu ay işte femara kullandım doktorumun tavsiyesi ile çok şükür geldi bebeğim

Amin kuzum insallah ben 3 yıldır istiyorum 3 rvladim var çok şükür ama ailecek cokcokkk istiyoruz 1 tane daha hayırlı sağlıklı evlat 3 yıldır 3 kere klomen kullandım ama hamile kalamadim rahim filmi çektirdim olmadı kafama takmadım yine olmadı üstüne düştüm takip ettim olmadı son ay bu ay işte femara kullandım doktorumun tavsiyesi ile çok şükür geldi bebeğim

maşallah, Allah analı babalı büyütsün.. her yıl sadece bir kez mi klomen kullandınız anlamadım pek :)

maşallah, Allah analı babalı büyütsün.. her yıl sadece bir kez mi klomen kullandınız anlamadım pek :)
Yok kuzum 1 yıl.hic bişey kullanmadım geçen yıl hazirandan ağustosa kadar kullandim ağustos sonunda rahim filmi çekildim sonra kendi haline bıraktım sonra olmayınca bu ay gitmeye ilacı değiştirmeye karar verdik doktorumla ortak kararımız

Yok kuzum 1 yıl.hic bişey kullanmadım geçen yıl hazirandan ağustosa kadar kullandim ağustos sonunda rahim filmi çekildim sonra kendi haline bıraktım sonra olmayınca bu ay gitmeye ilacı değiştirmeye karar verdik doktorumla ortak kararımız

anladım canım, bana da aynı tedavi uygulanıyor.. inşallah olur bu sefer.. bu arada femara östrojen hormonunu baskılıyormuş. senin yüksek miydi ki?

Hanımlar, 27 Eylül'de çatlatma iğnesi vurulmuştum, ama olmadı tutmadı. Bu ay yine klomen+çatlatma iğnesi. tedavisi uygulanacak. Bu da olmaz ise rahim filmi çektirmem gerekecek imiş. Daha önce çektiren var mı? ağrılı acılı bir işlem midir? ayrıca faydasını gören oldu mu??
Bu doktorlar ilk yapılması gerekeni niye en sonunda yaparlarki eğer tikalysa o kadar hormonu boşuna vermiş olacaklar

Bu doktorlar ilk yapılması gerekeni niye en sonunda yaparlarki eğer tikalysa o kadar hormonu boşuna vermiş olacaklar

rahim filminin de kendi için olumsuzlukları vardır, normal bir ultrason veya röntgen gibi değil. o nedenle ikinci seçenek olarak görüyorlar herhalde ama ben de ilk önce yapılmasını tercih ederdim. özelde gittiğim doktor yapalım demişti, devletteki ise ilaç tedavisi olumsuz olursa yapılır dedi. ben de tedaviyi bekliyorum bakalım..

Veeeeeeee ciktiiiiiiiiiiii sonuç kuzum 23.4 :KK49::eek::dua::halay:
şuan servisteyim eve dönüyorum öyle güzel bir haber aldım ki gerçekten çok mutlu oldum kuzum benim. :skandal: Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da bekleyen tüm arkadaşlara ve bana oldun inşallah. ay inan gözümden yaş geldi. bu topikten bir hamiş çıktı :KK68:

rahim filminin de kendi için olumsuzlukları vardır, normal bir ultrason veya röntgen gibi değil. o nedenle ikinci seçenek olarak görüyorlar herhalde ama ben de ilk önce yapılmasını tercih ederdim. özelde gittiğim doktor yapalım demişti, devletteki ise ilaç tedavisi olumsuz olursa yapılır dedi. ben de tedaviyi bekliyorum bakalım..
Canım bende 1 yıl bebek olmayınca tip fakültesi interlitite tüm tahliller yapıldı gebelik olmaması gerektiren birşey olmadığı soylenildi.tabi hemen hsg çekildi

şuan servisteyim eve dönüyorum öyle güzel bir haber aldım ki gerçekten çok mutlu oldum kuzum benim. :skandal: Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı da bekleyen tüm arkadaşlara ve bana oldun inşallah. ay inan gözümden yaş geldi. bu topikten bir hamiş çıktı :KK68:
Balim ya baksin sen bal çok sağol kuzum rabbim sanada nasip etsin burda bekleyen herkese iyiki varsız kızlarrr iyiki

Sakinnpes etme cok zor negatifi görmek ama pes etme elbet birgin gelcek bitanrm
Neguzel sende islemsiz tutmasi en cok da buna sevindim. Senin dua kabul olur bizleri unutma:) belirtilrin cok bariz degl di ama dimi. Bende bisi olmaynca hep diyorum ki olsaydi belli olurdu hissederdm diyp umtszluga kapiliyorm. Sen 2 gun sora da ver istersn kan eminin yukselise gecicek cok sevndm ya:)

Back
X