Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende 1.5 yildir deniyorum..ilk regl oldugumdan beri duzensiz olan reglim oglumun dogumundan sonra duzene girmisti.nezamanki 2.ye niyet ettim ne regl düzeni kaldi ne huzur... yaş 34 pko luyum insilün direncim ve stresli bir hayatim var.3 klomen deneyimimde boş çıktı.bu ay regli bile olmayı başaramadim.

Igneden sora 19. Gune geldm hala adet olamadim tik yok ins yarin bisiler verir doktor gelmesi icin sinirlerm bozuldu iyice.

A AloeeVeraa ne yapti acaba bugün esi ameliyat olucakti.bir hamiş haberide ondan alsak ne süper olur.
Ay canımın içiii eşim ameliyat oldu çok şükür her şey iyi kendi de çok iyi, bu gece hastanedeyiz yarın sabah çıkıyoruz nasipse kuzum. Allah razı olsun hepinizden. Keşke öyle bi haber verebilsem ama benden umut yok bence kuzum

Aaa ben atladim mi orayi hic haberim yok. Isten gucten hepsine bakamiyoruz ki cok gecmis olsun insallah iyidir. Sagolsun A AloeeVeraa hep motive etti bizi...
Canım benim asıl sizler beni hep motive ettiniz, çok şükür eşim iyi yarın sabah çıkıcaz nasipse

Neden umut olmasin Anneyimbenanne35 hamile sıra sende canim

Canlarım buralardan uzaktım bugün. Çok şükür eşimin ameliyatı iyi geçti. Yarın sabah çıkıcaz nasipse, Allah razı olsun hepinizden. Bu arada gördüklerime inanamıyoruuum :) Anneyimbenanne35 canım benim bebişin varmıışşş :) ay nasıl sevindim, Allahım bize de nasip etsin, bize de dua et kuzum. Bu topik uğurlu gelicek demiştik kızlarr :) hadi bakalım elde var bir, tıkır tıkır gelsin sıradaki bebişler

Cok gecmis olsun canim benim sevindim iyi olmaniza. Ins guzel sonuclar alacaksin sende. Evet ugurlu geldi siraya gireriz ins:)

Geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza insallah

Neden umut olmasin Anneyimbenanne35 hamile sıra sende canim
Nerdeyse hiç belirtim kalmadı ki canım ya. Hafif sarımsı krem kıvamlı akıntım var ama o bile azaldı sanki. Kasık ağrım çok nadir oluyo. Bi tek dünden beri göğüslerim hafif ağrımaya başladı ama o da adet yaklaştığı için. Sağlık olsun canım, ben artık 3 ay sonraya odaklandım şimdiden

Geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza insallah

Cok gecmis olsun canim benim sevindim iyi olmaniza. Ins guzel sonuclar alacaksin sende. Evet ugurlu geldi siraya gireriz ins:)
Teşekkür ederiz kuzum, inşallah hepimiz için her şey çok güzel olur. İnşallah sıraya giricez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…