- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Nerdeyse hiç belirtim kalmadı ki canım ya. Hafif sarımsı krem kıvamlı akıntım var ama o bile azaldı sanki. Kasık ağrım çok nadir oluyo. Bi tek dünden beri göğüslerim hafif ağrımaya başladı ama o da adet yaklaştığı için. Sağlık olsun canım, ben artık 3 ay sonraya odaklandım şimdiden
hamgi doktora gidiosjn cnm450 lira doktora verdim. 90 ovitrelle klomenle 2 kutu inofolic combi 110 lira. Etti sana 650 tl. Bu ay regl olsam gelecek ayda ayni para. Inan sarkta olmasam normal devlet hastanesine giderim ama bizim buradaki devlet hastanesinin kadin dogumunda bedava ceyrek altin dagitiyorlar hergun full cakili. Ha birde hocanin kliniginin ici var orasi tam hikaye. Icerde kadin erkek elin yabancisi seni goruyor dinliyor hep beraber mahrem neyin var dinliyorlar.
Ankarada zekai tahirin unitesine kafani uzatamazsin kafani koparirlar. Burada cok sukur tum sehir ayni anda muayne oluyoruz. Sikayet ettim hastaneye saglik bakanligina geri donen bile olmadi.
Kameraya cekip televizyonlarin whatsap ihbar hattina atayim dedim vazgectim
Seni okadar iyi anlıyorum ki canım bende bu günlerde aynı sinir boşalması yaşıyorum bu ayda olmadi diye hoş bu gün 10. Gün iğneden sonra da ne bilim hicbir belirti yok diye o kadar üzülüyorum ki olmadi diye. 1 düşük yaşadım çok istiyorum olsun diye neden diyorum rabbimin gücüne gider diye de kendime kızıyorum ama bu gün öğrendik bi arkasimiz trafik kazası yapmış 1,5 yaşındaki oğulları ölmuş kadinin da beli kirik yani şükretmek için yinede sebeplerimiz var cok sükürIgneden sora 19. Gune geldm hala adet olamadim tik yokins yarin bisiler verir doktor gelmesi icin sinirlerm bozuldu iyice.
İnşallah bakalım keşke senin içindeki ses doğruyu söyleseSarı akinti bariz gebelik belirtisi olumlu düşün olumlu olsun.icimden birses oldu diyor.sende kanda baktirirsin netlesir
Canim oncelikle geçmiş olsun inşallah seninde iyi haberlerini alırız senin iğneden sonraki kaçıncı günündüİnşallah bakalım keşke senin içindeki ses doğruyu söyleseartık bat geçerse ona göre hareket edicem canım. Zaten bugünü saymazsak 3 gün falan kaldı
Kuzum çok.gecmis olsun darisi başına inşalalh sende bebisi görürsn kuzu.Canlarım buralardan uzaktım bugün. Çok şükür eşimin ameliyatı iyi geçti. Yarın sabah çıkıcaz nasipse, Allah razı olsun hepinizden. Bu arada gördüklerime inanamıyoruuum :)Anneyimbenanne35 canım benim bebişin varmıışşş :) ay nasıl sevindim, Allahım bize de nasip etsin, bize de dua et kuzum. Bu topik uğurlu gelicek demiştik kızlarr :) hadi bakalım elde var bir, tıkır tıkır gelsin sıradaki bebişler
olmayacağını düşünüyordum zaten ama netleşince niye bu kadar üzüldüm gerçekten bilmiyorum. kendimi hiç umutlandırmadım ama yine çok çok üzüldüm. nereye kadar devam edecek bu ya da bitecek mi onu bile bilmiyorum. hiç olmama ihtimalini düşündükçe içim çekiliyorAgla canim bosalt icini biraz cok aci bi durum bikacgun deprsyonda gibi kaliyo insan sora hayata dnmeye cabaliyo. Bnde carsmba cok aglamstm sis gozlerle gittm isee ertesi gun. Ins bizimde yuzumuz gulsun
inşallah bir gün hepimiz için geçer bu ve bu günleri geride bıraktığımız için şükrederiz. ama benim için bu sabrımın zorlandığı an. sanırım artık doktora bile gitmeyi istemiyorumCanım benim üzme kendini Allah sabredenin yanındadır. Hepimiz üzülüyoruz, belki hüsran yaşayacağız az kaldı ama her gecenin bir sabahı var üzülme. Ağla rahatla ama geçecek.
bir adet olduğumuza bir olamadığımıza üzülür olduk kuzum. gerçekten Allah kimseye evlat hasreti vermesinIgneden sora 19. Gune geldm hala adet olamadim tik yokins yarin bisiler verir doktor gelmesi icin sinirlerm bozuldu iyice.
canım çok geçmiş olsun inşallah senden deAy canımın içiii eşim ameliyat oldu çok şükür her şey iyi kendi de çok iyi, bu gece hastanedeyiz yarın sabah çıkıyoruz nasipse kuzum. Allah razı olsun hepinizden. Keşke öyle bi haber verebilsem ama benden umut yok bence kuzum
Bedenim adet olmak istiyor artik migrenim tuttu ilac iciyorumSeni okadar iyi anlıyorum ki canım bende bu günlerde aynı sinir boşalması yaşıyorum bu ayda olmadi diye hoş bu gün 10. Gün iğneden sonra da ne bilim hicbir belirti yok diye o kadar üzülüyorum ki olmadi diye. 1 düşük yaşadım çok istiyorum olsun diye neden diyorum rabbimin gücüne gider diye de kendime kızıyorum ama bu gün öğrendik bi arkasimiz trafik kazası yapmış 1,5 yaşındaki oğulları ölmuş kadinin da beli kirik yani şükretmek için yinede sebeplerimiz var cok sükür
Okadr cok yasadn ki beyin artik bunu ogreniyo benimde ole canim. O ihtimal mahfetti beni de sormaolmayacağını düşünüyordum zaten ama netleşince niye bu kadar üzüldüm gerçekten bilmiyorum. kendimi hiç umutlandırmadım ama yine çok çok üzüldüm. nereye kadar devam edecek bu ya da bitecek mi onu bile bilmiyorum. hiç olmama ihtimalini düşündükçe içim çekiliyor
Çok teşekkür ederim canım. Amiin inşallah. İğne yapıldığım günle birlikte bugün 13.günüm. senin kaçıncı günündü canımCanim oncelikle geçmiş olsun inşallah seninde iyi haberlerini alırız senin iğneden sonraki kaçıncı günündü
Amin canım benim inşallahKuzum çok.gecmis olsun darisi başına inşalalh sende bebisi görürsn kuzu.
Keşke güzel haberler verebilsem canım ama hiç umudum yok. Nasip diyorum artıkcanım çok geçmiş olsun inşallah senden deAnneyimbenanne35 gibi güzel haberler alırız
Amiin bitanem. Çok teşekkür ederiz. İnşallah artık bizim mucizelerimiz de gelirAnneyimbenanne35 kuzum gozun aaydin Allah saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin darisi bizlere insallah testinde 2.cizgi belli oluyomuydu cok sen yakindan gördüğün icin soruyirum A AloeeVeraa cnm cok gecmis olsun esinede sanada insallah sende diger drkafaslar da mucizemize kavusuruz bir an önce
Hayır olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bizeKizlar dun ruyamda erkek bebek gördüm emziriyodum anlami cok guzel birde abdestli uyudum o yüzden cok tesirinde kaldim bebek haberi diyor anlami insallah size burdan müjdeli haber vermek nasip olur hepiniz dualarimdasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?