- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Ya tatlim kafami bu kurcaliyo 2 3 gu dur. Doktor buna bakmadi yani blki baktida bana bisi demedi asilama yapti ama. Blki de oyuzden tutmadi. Ignedn sora gecn ay tam 14 15. Gnde adet olmamistm blki gec catliyordur benmki olamaz mi acabakızlar siz iğne olduktan sonra doktor sizi çatlayıp çatlamadığını kontrol için yine çağırdı mı? beni çağırmadı ama bunun kontrol edilmesi gerekmiyor mu
Canm kan verdim 2 tüp aldılar gebeli olanı çıkmamış diğeri çıkmış o ne zaman çıkar acaba yaDualarim seninle kuzum ins guzel haberler vet bize surdan biri artik hamile ciksin yaa
Ya tatlim kafami bu kurcaliyo 2 3 gu dur. Doktor buna bakmadi yani blki baktida bana bisi demedi asilama yapti ama. Blki de oyuzden tutmadi. Ignedn sora gecn ay tam 14 15. Gnde adet olmamistm blki gec catliyordur benmki olamaz mi acaba
Kan verdiğim zaman barkodu veren kişiye sordum beta hcg kacta çıkar dedim dedi makine bozuktu tamir olduysa 4 5 gibi çıkar demiştiyok mu haber canım
Kuzum 2 tüp kan almışlardı biri çıkmış ama gebelik olani cikmamisUmutumut82
Veeeeeeee ciktiiiiiiiiiiii sonuç kuzum 23.4Ayyy hadi catlicam.evde çoluk cocuk aç haber bekliyorum
ben çatlatma iğnesinden birkaç gün sonra progesteron için tahlil veriyorum. çatlamış mı diye bakıyorlar..
Veeeeeeee ciktiiiiiiiiiiii sonuç kuzum 23.4
Amin kuzum amin şuan varya elim ayağım titriyor pazartesi kaç çıkar acaba ya rabbim kim istiyosa nasip etsin hayırlısıylaTebrik ederim canim ya.ayy masallah masallah masallah ya darisi beklemede olan bütün arkadaşlara
Amin kuzum amin şuan varya elim ayağım titriyor pazartesi kaç çıkar acaba ya rabbim kim istiyosa nasip etsin hayırlısıyla
Pazartesinonce söylemem ona ben eğer artarsa pazartesi hala korkuyorum çünkü ozaman sürpriz yapicam çünkü kuzumAmin canimmm keyfini cikart.esinden müjde istemeyi unutma
Gözün aydın olsun canim sonunda bebis çıktı yola çok sevindim Allah tamamına erdirsin canim ♡Veeeeeeee ciktiiiiiiiiiiii sonuç kuzum 23.4
Her animda yanımdaydın sen IYIKI varsın bitanem şuan soktayim hala ama sevinemiyorum çok pazartesiye kadarGözün aydın olsun canim sonunda bebis çıktı yola çok sevindim Allah tamamına erdirsin canim ♡
ayyyyy gözümüz aydın. halaya durulur vallaa :)Veeeeeeee ciktiiiiiiiiiiii sonuç kuzum 23.4
Ayyy sorma valla çok mutluyum ya ama birazda buruk pazrtesi artmassa değer diyeayyyyy gözümüz aydın. halaya durulur vallaa :)
Sende iyiki varsin canim ♡ kötüyü düşünme kaç senedir bu anı bekledin dua'ya devam edecez inşallah pazartesi artmış bir şekilde sonucunu paylaşacaksın :)Her animda yanımdaydın sen IYIKI varsın bitanem şuan soktayim hala ama sevinemiyorum çok pazartesiye kadar
Inşallah bebeğimSende iyiki varsin canim ♡ kötüyü düşünme kaç senedir bu anı bekledin dua'ya devam edecez inşallah pazartesi artmış bir şekilde sonucunu paylaşacaksın :)
Veeeeeeee ciktiiiiiiiiiiii sonuç kuzum 23.4
Amin kuzum amin şuan varya elim ayağım titriyor pazartesi kaç çıkar acaba ya rabbim kim istiyosa nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?