- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Üzülme tatlım bunda da vardır bir hayır kac aydır deniyorsundolu dolu ağlamak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme tatlım bunda da vardır bir hayır kac aydır deniyorsundolu dolu ağlamak istiyorum
2 yıl 1 ayÜzülme tatlım bunda da vardır bir hayır kac aydır deniyorsun
Hemen hemen aynı durumdayız benimde 20.ay daha adet olmadım ama ümitli degilim2 yıl 1 ay
ben de ümitlenmedim hep aynısı olduğu için biliyordum yine böyle olacağını dün yaptığım testte çıkan ikinci çizgi umutlandırmıştı. ama olmadığından rmin olmak üzdü.Hemen hemen aynı durumdayız benimde 20.ay daha adet olmadım ama ümitli degilim
2 yıl 1 ay
Veeeeeeee ciktiiiiiiiiiiii sonuç kuzum 23.4![]()
Agla canim bosalt icini biraz cok aci bi durum bikacgun deprsyonda gibi kaliyo insan sora hayata dnmeye cabaliyo. Bnde carsmba cok aglamstm sis gozlerle gittm isee ertesi gun. Ins bizimde yuzumuz gulsundolu dolu ağlamak istiyorum
dolu dolu ağlamak istiyorum
Ay canımın içiii eşim ameliyat oldu çok şükür her şey iyi kendi de çok iyi, bu gece hastanedeyiz yarın sabah çıkıyoruz nasipse kuzum. Allah razı olsun hepinizden. Keşke öyle bi haber verebilsem ama benden umut yok bence kuzumA AloeeVeraa ne yapti acaba bugün esi ameliyat olucakti.bir hamiş haberide ondan alsak ne süper olur.
Canım benim asıl sizler beni hep motive ettiniz, çok şükür eşim iyi yarın sabah çıkıcaz nasipseAaa ben atladim mi orayi hic haberim yok. Isten gucten hepsine bakamiyoruz ki cok gecmis olsun insallah iyidir. Sagolsun A AloeeVeraa hep motive etti bizi...
Ay canımın içiii eşim ameliyat oldu çok şükür her şey iyi kendi de çok iyi, bu gece hastanedeyiz yarın sabah çıkıyoruz nasipse kuzum. Allah razı olsun hepinizden. Keşke öyle bi haber verebilsem ama benden umut yok bence kuzum
Cok gecmis olsun canim benim sevindim iyi olmaniza. Ins guzel sonuclar alacaksin sende. Evet ugurlu geldi siraya gireriz ins:)Canlarım buralardan uzaktım bugün. Çok şükür eşimin ameliyatı iyi geçti. Yarın sabah çıkıcaz nasipse, Allah razı olsun hepinizden. Bu arada gördüklerime inanamıyoruuum :)Anneyimbenanne35 canım benim bebişin varmıışşş :) ay nasıl sevindim, Allahım bize de nasip etsin, bize de dua et kuzum. Bu topik uğurlu gelicek demiştik kızlarr :) hadi bakalım elde var bir, tıkır tıkır gelsin sıradaki bebişler
![]()
Geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza insallahCanlarım buralardan uzaktım bugün. Çok şükür eşimin ameliyatı iyi geçti. Yarın sabah çıkıcaz nasipse, Allah razı olsun hepinizden. Bu arada gördüklerime inanamıyoruuum :)Anneyimbenanne35 canım benim bebişin varmıışşş :) ay nasıl sevindim, Allahım bize de nasip etsin, bize de dua et kuzum. Bu topik uğurlu gelicek demiştik kızlarr :) hadi bakalım elde var bir, tıkır tıkır gelsin sıradaki bebişler
![]()
Nerdeyse hiç belirtim kalmadı ki canım ya. Hafif sarımsı krem kıvamlı akıntım var ama o bile azaldı sanki. Kasık ağrım çok nadir oluyo. Bi tek dünden beri göğüslerim hafif ağrımaya başladı ama o da adet yaklaştığı için. Sağlık olsun canım, ben artık 3 ay sonraya odaklandım şimdidenNeden umut olmasinAnneyimbenanne35 hamile sıra sende canim
Geçmiş olsun canım darısı bizim başımıza insallahCanlarım buralardan uzaktım bugün. Çok şükür eşimin ameliyatı iyi geçti. Yarın sabah çıkıcaz nasipse, Allah razı olsun hepinizden. Bu arada gördüklerime inanamıyoruuum :)Anneyimbenanne35 canım benim bebişin varmıışşş :) ay nasıl sevindim, Allahım bize de nasip etsin, bize de dua et kuzum. Bu topik uğurlu gelicek demiştik kızlarr :) hadi bakalım elde var bir, tıkır tıkır gelsin sıradaki bebişler
![]()
Teşekkür ederiz kuzum, inşallah hepimiz için her şey çok güzel olur. İnşallah sıraya giricez :)Cok gecmis olsun canim benim sevindim iyi olmaniza. Ins guzel sonuclar alacaksin sende. Evet ugurlu geldi siraya gireriz ins:)
Teşekkür ederiz canım, amiin darısı başımızaGeçmiş olsun canım darısı bizim başımıza insallah