• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Orası öyle herşey biyana tedavide çok yıpranıyor insan ama işte her çöküşün bir kalkışı vardır rabbim aratmasın insalalh
Ins kuzum umudm tukenme asamasina yklasti bikacgune toparlarim cok bklentiye girmisim. Tek cocugum ya ailemde cok uzuldu annemle agliyoz habire:)

Iyi aksamlar kizlar. Bugun bir hamis haberi gelir diye suraya heyecanla girdim vala:) Ins bu haberleri gordugumuz gunler de olsun. Adetim 1 hafta gecikebilirmis bu takviyeler ilaclar butun dengeyi bozuyo:( bi ay aslinda dinlendirsem iyi olur vucudumu ama su bi haftaya bile tahammulum yok pesini birakmak istemiyorm

Ins kuzum umudm tukenme asamasina yklasti bikacgune toparlarim cok bklentiye girmisim. Tek cocugum ya ailemde cok uzuldu annemle agliyoz habire:)
Kiyamam sana ya bende tek cocugum ailede bende çocuklarım cok kardesli olsn isterim rabbim naısip edr insallah pes etme duadan vazgeçme inanmaktan vazgeçme zor olabilir ama sakın isyan etme aslında annenin güçlü durması lazmki sende biraz güç alasın rabbim ummadigin anda versin bebegini mucizeni...

Kiyamam sana ya bende tek cocugum ailede bende çocuklarım cok kardesli olsn isterim rabbim naısip edr insallah pes etme duadan vazgeçme inanmaktan vazgeçme zor olabilir ama sakın isyan etme aslında annenin güçlü durması lazmki sende biraz güç alasın rabbim ummadigin anda versin bebegini mucizeni...
Evet bi ara konusmustk bnde ondan coklu istiyorum cocugumun olmasini. Ilki olana kadar birakmicam pesini taktimm ins diger tedavilerle ikizim olur:) aynen daha guclu o da uzuluyo iste dun ilk haberi alinca uzuldu haliyle

Bak smdi annecigimn yanina gidiyorum isten ciktm allah bizede bole evlensede bizi unutmicak kopmayacagimz evlatlar verdin amin:)

Iyi aksamlar kizlar. Bugun bir hamis haberi gelir diye suraya heyecanla girdim vala:) Ins bu haberleri gordugumuz gunler de olsun. Adetim 1 hafta gecikebilirmis bu takviyeler ilaclar butun dengeyi bozuyo:KK43: bi ay aslinda dinlendirsem iyi olur vucudumu ama su bi haftaya bile tahammulum yok pesini birakmak istemiyorm

Canim doktor ara vermeyi önerirse sakin geri cevirme.bana 2 kullanimdan sonra doktorum izinli oldugundan baska doktora gitmistim cok tecrubeli bir dojtordu kesin ara ver dedi.zaten klonenin etkisi bir sonraki ayda devam eder ustüste hormon alma bu ay kendiliginden dene dedi.ben dinlemedim.3.ayda kullandim vucudum klomene hic yanit vermedi.belki klomeni kullanmasaydim bu ay kendiliginden yumurtan gelisecekti ve belkide hamike kalacaktim.insan ister istemez bu süreçte yipraniyor.simdide mecbur kendi doktorumda 2 ay ara verdi.toplam 3 ay gecikmis oldu

Eh hayırlısı diyip önümüzdeki maçlara bakcez. :KK66:

Aynen bu ay esime yükleniyorum.eger benim rahim filminde problem cikmazsa aralik ayinda asılama yapariz dedi dojtor.esime sperm testi yapilmadi yasida 37 oyuzden test istedim.aşılama icin esinden ornek aldigimiz gün eşinede test yapilir dedi.bende ne olur ne olmaz diye dogal E vitamini aldim saracoglunun sitesinde okudum.hem spermdeki sekil ve kalite bozukluguna iyi geliyormus hemde cogaltiyormuş. Hergun esime 1 yemek kasigi keciboynuzu özü 1 tane E vitamini 1 tane folic asid 3 tane kuru incir 1 2 tane muz yediriyorum...

Şaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildi

Şaka gibi yemin ederim şuan kendi kendimi yiyorum ya acile gittim eşini zar zor ikna ederek kan vereyim dedim pazartesi vereceğim kan ile karsilastitacaktim sıra aldım girdim dedim ilaç kullancam gebelik şüphem var kan vercem dedim ne ilacı dedi yalanda antibiyotik dedim kullanabilirsin dedi kan vermene gerek yok yarın kadın doğuma gel dedi ya ısrar ettim ama yinede almadılar nasıl canım sıkildi

Ilahi ayni bana benziyorsun bende cok sabirsizim.hele kafaya takarsam su yaptiginin aynidini yaparim.yarin kan verde sende kurtul doktorlarda :KK47::KK47:

Ilahi ayni bana benziyorsun bende cok sabirsizim.hele kafaya takarsam su yaptiginin aynidini yaparim.yarin kan verde sende kurtul doktorlarda :KK47::KK47:
Anacim ben eşini zar zor ikna ettim bekle diyor pazartesi gidecem diyor göndermez asla hazır ikna etmiştim ne zikkima almadilarki babalarinin hayrın a aliyolar sanki ya tepem attı ben istiyorum dedik git test yap evde çift çizgi cikarsa yarın gel kadın doğuma dedi ya bende taktimmi takiyom valla bu huyumu hiç sevmiyom ama napiyimmmmm ya bugünle pazartesini karsilastiracaktim en önemlisi offf offf

Kizlar moralleri bozmuyoruz bende adeti mi bekliyorum bi an olsamda doktora gitsem bu ay özele gittim işin içinden cikamayacam anladım adım atsak para istiyorlar tip fakültesine inferlitite bölümüne gidecem esime ve kendime keciboynuzu özü aldım.yeni hayaller peşindeyim.....

Canim doktor ara vermeyi önerirse sakin geri cevirme.bana 2 kullanimdan sonra doktorum izinli oldugundan baska doktora gitmistim cok tecrubeli bir dojtordu kesin ara ver dedi.zaten klonenin etkisi bir sonraki ayda devam eder ustüste hormon alma bu ay kendiliginden dene dedi.ben dinlemedim.3.ayda kullandim vucudum klomene hic yanit vermedi.belki klomeni kullanmasaydim bu ay kendiliginden yumurtan gelisecekti ve belkide hamike kalacaktim.insan ister istemez bu süreçte yipraniyor.simdide mecbur kendi doktorumda 2 ay ara verdi.toplam 3 ay gecikmis oldu
Bakalim kuzum ne dicek ctesi gidicez. Vermeyebilir klomeni bu ay 2. Ye denemisti. Sokturucu vermicekmisiniz dedim 1 hafta bkleyelim gelmesse veririm dedi

Anacim ben eşini zar zor ikna ettim bekle diyor pazartesi gidecem diyor göndermez asla hazır ikna etmiştim ne zikkima almadilarki babalarinin hayrın a aliyolar sanki ya tepem attı ben istiyorum dedik git test yap evde çift çizgi cikarsa yarın gel kadın doğuma dedi ya bende taktimmi takiyom valla bu huyumu hiç sevmiyom ama napiyimmmmm ya bugünle pazartesini karsilastiracaktim en önemlisi offf offf

Yarin cuma sansini dene bakalim...insallah emeklerin boşa cıkmaz..vardir bundada bir hayir...

Bakalim kuzum ne dicek ctesi gidicez. Vermeyebilir klomeni bu ay 2. Ye denemisti. Sokturucu vermicekmisiniz dedim 1 hafta bkleyelim gelmesse veririm dedi

Ben de tedavite basladigimdan beri ya 12 sinde ya da 11 inde regl oluyorum.sabahtan beri agrim vardi gecti.çatlama ignesi olnadigimdan regl olamiyorum.doktor pazartesiye kadar bekle dedi.eger gelmezse söktürücü vericek...bu ay ignryle tedaviyi sor sende canim.cunkü seninde benim gibi zar zor 1 tane gelisiyor.benimle ayni anda tedaviye baslayan bir kadin vardi.son kontrolde onun sirasi benden önceydi doktor 3 tane 20mm yumurtasi vardi dedi.benim hic gelisemedi.ama kadini izledim cok rahat ferah bir kadindi.ben kapida beklerken stresten duvarlara tırmandim.stres stres stresss

• Beğen
Reactions: 10N
Back
X