- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Evet biraz masraflı oluyo bu süreç canım. Doktorların da bazıları her gidişte ücret alıyo bazıları adet olup gittiğinde alıyo sadece ve yumurta takibine hep o ücretin içinde gidiyosun o ay. İlaçlar iğneler hepsi para. Ovitrelleyi devlet karşılamıyo zatenCok sukur canim evet uzuluyordum en azindan 1 tanede olsa yumurta oldu. Bakalim regl olsam.bile 2. 3 ay bu morelle devam ederim. Yalniz sunu anladim ki bu igne ilac doktor takibi bayagi masrafli ismis. Elimiz muhtac diye ilac sirketleri somurdukce somuruyor
450 lira doktora verdim. 90 ovitrelle klomenle 2 kutu inofolic combi 110 lira. Etti sana 650 tl. Bu ay regl olsam gelecek ayda ayni para. Inan sarkta olmasam normal devlet hastanesine giderim ama bizim buradaki devlet hastanesinin kadin dogumunda bedava ceyrek altin dagitiyorlar hergun full cakili. Ha birde hocanin kliniginin ici var orasi tam hikaye. Icerde kadin erkek elin yabancisi seni goruyor dinliyor hep beraber mahrem neyin var dinliyorlar.Evet biraz masraflı oluyo bu süreç canım. Doktorların da bazıları her gidişte ücret alıyo bazıları adet olup gittiğinde alıyo sadece ve yumurta takibine hep o ücretin içinde gidiyosun o ay. İlaçlar iğneler hepsi para. Ovitrelleyi devlet karşılamıyo zaten
O zaman durum daha da vahimmiş senin için canım. Allah maddi manevi yardımcımız olsun. Zaten bu yumurta takibi, öatlatma iğnesi falan olayına girdin mi devlet hastanelerinde işini halledemiyosun. Hem yeterince ilgilenemiyolar hem randevu alıp gitmek beklemek çok zor oluyo. O yüzden mecburen özellere gidiyoruz. Yeter ki olumlu sonuç alalım da artık insan her şwyi gözden çıkarıyo hiç önemli değil. Yeter ki gelsin şu bebişler450 lira doktora verdim. 90 ovitrelle klomenle 2 kutu inofolic combi 110 lira. Etti sana 650 tl. Bu ay regl olsam gelecek ayda ayni para. Inan sarkta olmasam normal devlet hastanesine giderim ama bizim buradaki devlet hastanesinin kadin dogumunda bedava ceyrek altin dagitiyorlar hergun full cakili. Ha birde hocanin kliniginin ici var orasi tam hikaye. Icerde kadin erkek elin yabancisi seni goruyor dinliyor hep beraber mahrem neyin var dinliyorlar.
Ankarada zekai tahirin unitesine kafani uzatamazsin kafani koparirlar. Burada cok sukur tum sehir ayni anda muayne oluyoruz. Sikayet ettim hastaneye saglik bakanligina geri donen bile olmadi.
Kameraya cekip televizyonlarin whatsap ihbar hattina atayim dedim vazgectim
Aynen canim bebeklerimiz gelsin de giden para olsunO zaman durum daha da vahimmiş senin için canım. Allah maddi manevi yardımcımız olsun. Zaten bu yumurta takibi, öatlatma iğnesi falan olayına girdin mi devlet hastanelerinde işini halledemiyosun. Hem yeterince ilgilenemiyolar hem randevu alıp gitmek beklemek çok zor oluyo. O yüzden mecburen özellere gidiyoruz. Yeter ki olumlu sonuç alalım da artık insan her şwyi gözden çıkarıyo hiç önemli değil. Yeter ki gelsin şu bebişler
İnşallah canım bir an önceAynen canim bebeklerimiz gelsin de giden para olsun
Evet biraz masraflı oluyo bu süreç canım. Doktorların da bazıları her gidişte ücret alıyo bazıları adet olup gittiğinde alıyo sadece ve yumurta takibine hep o ücretin içinde gidiyosun o ay. İlaçlar iğneler hepsi para. Ovitrelleyi devlet karşılamıyo zaten
Adet geliyo olabilir canım. Keşke bebiş olsa da gelmeseKizlar sag kasigim kopacak gibi agriyor sag bacagima vuruyor.sanki icim oyuluyor...regl gelicek galiba.
Hadi ya. Benim doktorum da kadın canım ve ücret almıyo sağ olsun. Yani adet olunca gidiyorum 3.gün falan o zaman ücret veriyorum sonra diğer adete kadar yumurta takibi için ya da herhangi bi sorun hissettiğimde gidiyorum ücret almıyo. İşte doktorlar da biraz vicdansız, bulunduğumuz durumu kullanıp ticarete çeviriyolar direktEvet benim gittigim hastanede 3 tane dojtir var diger ikisi yumurta takibi icin ucret almiyormus benim doktor aliyor.benim doktor kadin diger ikisi erkek.kafin kadinin halinden anlamiyor inanki
Adet geliyo olabilir canım. Keşke bebiş olsa da gelmese
Hayırlısı olsun kuzum. Regl olmak bile çok önemli yeni bi döngüyü başlattığı içinEvet canim keşke ama benim bebis olmadigi kesinlesti oyüzden bir önce regl oliyim diye dua ediyorum.
nasıl kesinleşti. bu arada bende daha olmadım ilaçlardan geçikmiştir diom ama regl ağrısı yok.Evet canim keşke ama benim bebis olmadigi kesinlesti oyüzden bir önce regl oliyim diye dua ediyorum.
nasıl kesinleşti. bu arada bende daha olmadım ilaçlardan geçikmiştir diom ama regl ağrısı yok.
Ben burdayım canım. Ara ara girip çıkıyorum :)Kızlar nerdesiniz ses verin hele niye sessizlerdi buralar
Benimde oyle kuzum 17. Gun artik. Aradim hastaneyi progestn kullandgimdan 1 hfta 10 gun geckme olabiliyorms bidr bunu bklicem smdiCanım günaydın ;
benım zaten sıfırlı küsürlü rakamlardaydı orda duruyor salı gunude oyleydı.Bugun oldu adet hala yok aynen senın dedgın gıbı en azından adet gelsede duzene gırsek bugun iğneden sonra benım 17.gün.Senin kacıncı gun?
Anca szler anlarsnz zatn bitanem sagol destegn icin. Yumurta takibi nesede bu islemler daha cok yikiyo ve yipratiyo ya 2 3 deneme sorasi ins tutar. Vucut mahfoluyo hormonlardan.Morasigi kuzum günaydın canm benm üzülme asilama ile ilk te tutan çok az insan var 2 .sını deneyinn nolur karamsar olma evet çok zor 3 yıldır.bende her ay negatif gören biriyim seni çok iyi anlıyorum ama stres yapma çok inşalalh geleceği zaman vardır bebeğim uuzlme neolur dualarim seninle kuzum
Eh hayırlısı diyip önümüzdeki maçlara bakcez.Benim zaten yumurtalar hic gelismemisti canim bu ay.ben yinede bugün test yaptim tabiki negatif cıktı.
Orası öyle herşey biyana tedavide çok yıpranıyor insan ama işte her çöküşün bir kalkışı vardır rabbim aratmasın insalalhAnca szler anlarsnz zatn bitanem sagol destegn icin. Yumurta takibi nesede bu islemler daha cok yikiyo ve yipratiyo ya 2 3 deneme sorasi ins tutar. Vucut mahfoluyo hormonlardan.
Kesnlkle kuzum cok kadin degistirdim neden erkek doktora gtmemisim ki dedim inan. Benimkide yumrta takibi icin ayri ucrrt cikarmiyo muayene ucreti nese onun icinde. Bundan bile pay dusunuyolar demek zor duruma dusmeyegorelimEvet benim gittigim hastanede 3 tane dojtir var diger ikisi yumurta takibi icin ucret almiyormus benim doktor aliyor.benim doktor kadin diger ikisi erkek.kafin kadinin halinden anlamiyor inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?