- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #30.841
Igneden sonraki 14. Gün daha dolmadi testi yaptiktan 3 saat sonra böyle oldu bugün. Yok canim ya kan vermicem bosa umutlanmak istemiyorum hem doktorlar bakmiyor zaten kana kolay kolay buralarda en gec cuma aksama belli olur. Ya adet olurum yada cizgi kalin cikar. 4 gün daha beklemeliyimBurda gözüküyor kuruma cizgisi kaçıncı gunundesin cnm kan mi versen ki direk
Anladm cnm hadi hayrlisiIgneden sonraki 14. Gün daha dolmadi testi yaptiktan 3 saat sonra böyle oldu bugün. Yok canim ya kan vermicem bosa umutlanmak istemiyorum hem doktorlar bakmiyor zaten kana kolay kolay buralarda en gec cuma aksama belli olur. Ya adet olurum yada cizgi kalin cikar. 4 gün daha beklemeliyim
Canim kanina bakacaklarsa 2-3. Gün gitmelisin. Klomene ilkinde 3. Gün baslatiyorlar sonrakilerde 5. Gün baslatiyorlar ama duruma göre yine 3 veya 4. Gündede baslatabilirler tekrar kullanmak istersen. Yinede erken git sen aderin 2 veya 3. Günü gitkızlar bişey sorayım size . benim ilk klomen+ ovitrelle kullanımımdı da şimdi adetin kaçıncı günü tekrar doktora gitmeliyim.
Doktorun soylemedi mi cnm bana adet olursan üçüncü gunu gel yine demiştikızlar bişey sorayım size . benim ilk klomen+ ovitrelle kullanımımdı da şimdi adetin kaçıncı günü tekrar doktora gitmeliyim.
Canim kanina bakacaklarsa 2-3. Gün gitmelisin. Klomene ilkinde 3. Gün baslatiyorlar sonrakilerde 5. Gün baslatiyorlar ama duruma göre yine 3 veya 4. Gündede baslatabilirler tekrar kullanmak istersen. Yinede erken git sen aderin 2 veya 3. Günü git
benim adetlerim normalde düzenli değil. pko var . kendi haline bırakırsam 3 ay adet olmayabilirim. ilkinde kan bakmıştı tekrar bakmasına gerek kalmaz herhalde. doktorum çok ümitliydi. adet olmazsan kan tahlili yaptır demişti sadece. 3. günü gideyim o zaman en makulu o sanırımDoktorun soylemedi mi cnm bana adet olursan üçüncü gunu gel yine demişti
Igneden sonra kacinci gunun canım pekibenim adetlerim normalde düzenli değil. pko var . kendi haline bırakırsam 3 ay adet olmayabilirim. ilkinde kan bakmıştı tekrar bakmasına gerek kalmaz herhalde. doktorum çok ümitliydi. adet olmazsan kan tahlili yaptır demişti sadece. 3. günü gideyim o zaman en makulu o sanırım
Kiz baya da test gitmiş heYaptigim testleri toplu halde paylasacagimi söylemistim cöpe atmadan paylasayim
En üstteki igne yaptiktan 1 gün sonra en alttakide igne yaptiktan 14 gün sonra
canım bugün 17. günüm iğneden sonraki. doktorumda 15. gün kan testi yap demişti ama idrar testleri negatif olunca gerek görmedim.Igneden sonra kacinci gunun canım peki
canım bugün 17. günüm iğneden sonraki. doktorumda 15. gün kan testi yap demişti ama idrar testleri negatif olunca gerek görmedim.Igneden sonra kacinci gunun canım peki
Himm anldm cnm hayrlisi olsuncanım bugün 17. günüm iğneden sonraki. doktorumda 15. gün kan testi yap demişti ama idrar testleri negatif olunca gerek görmedim.
canım bugün 17. günüm henüz adet olmadı. doktorda 15. gün kan testi yap dedi. ama idrar negatif olunca yapmadım bende.Igneden sonra kacinci gunun canım peki
Anladım canım o zmn doktoruna danışcanım bugün 17. günüm henüz adet olmadı. doktorda 15. gün kan testi yap dedi. ama idrar negatif olunca yapmadım bende.
bilgisayar hata verdi bende yazmıyo sanıyorum üç kere paylaşmışım mesajı.kusura bakmayınAnladım canım o zmn doktoruna danış
Bendd mesajını gördüm yanitlamamis miyim ki deidmbilgisayar hata verdi bende yazmıyo sanıyorum üç kere paylaşmışım mesajı.kusura bakmayın
Hergün yaptim canim 100 lü test siparis etmistik internetten onlardan kalanlar bunlar. Ben artik vazgectim galiba tedaviden. Bise yapmicam olacagi varsa olur olmayacaksasa olmasin ne yapayim bu kadar ugrastim olmadiKiz baya da test gitmiş he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?