Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda gözüküyor kuruma cizgisi kaçıncı gunundesin cnm kan mi versen ki direk
Igneden sonraki 14. Gün daha dolmadi testi yaptiktan 3 saat sonra böyle oldu bugün. Yok canim ya kan vermicem bosa umutlanmak istemiyorum hem doktorlar bakmiyor zaten kana kolay kolay buralarda en gec cuma aksama belli olur. Ya adet olurum yada cizgi kalin cikar. 4 gün daha beklemeliyim

Gittikce daha cok belli oluyor simdi tekrar baktim teste ama bu kuruma cizgisi. Daha öncekilerde emin olamiyordum ama belli bu kuruma cizgisi. Rengi gri gibi sanki. Gercek cizgi olsa pembe olurdu

Benim kafami karistiran son 3 günde hep daha erken ve daha belirgin cikmasi bu kuruma cizgisinin ama olmadi ys olsaydi belirti olurdu mutlaka. Hissetmiyorum malesef hicbise

Anladm cnm hadi hayrlisi

kızlar bişey sorayım size . benim ilk klomen+ ovitrelle kullanımımdı da şimdi adetin kaçıncı günü tekrar doktora gitmeliyim.
Canim kanina bakacaklarsa 2-3. Gün gitmelisin. Klomene ilkinde 3. Gün baslatiyorlar sonrakilerde 5. Gün baslatiyorlar ama duruma göre yine 3 veya 4. Gündede baslatabilirler tekrar kullanmak istersen. Yinede erken git sen aderin 2 veya 3. Günü git

Doktorun soylemedi mi cnm bana adet olursan üçüncü gunu gel yine demişti
benim adetlerim normalde düzenli değil. pko var . kendi haline bırakırsam 3 ay adet olmayabilirim. ilkinde kan bakmıştı tekrar bakmasına gerek kalmaz herhalde. doktorum çok ümitliydi. adet olmazsan kan tahlili yaptır demişti sadece. 3. günü gideyim o zaman en makulu o sanırım

Yaptigim testleri toplu halde paylasacagimi söylemistim cöpe atmadan paylasayim
En üstteki igne yaptiktan 1 gün sonra en alttakide igne yaptiktan 14 gün sonra

Eklentiler

• 20191007_141938.jpg
    21,1 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20191007-142020_Gallery.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 39
  • 20191007_142037.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 34
Igneden sonra kacinci gunun canım peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…