Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorlar garanti olsun diye illaki vurdutuyolar,benim de catlama problemim yoktu vuruldum
Önceki kullandığımda vurunmultum şimdi yaptırmak istemiyorum nedense yaptırınca zaman geçmek bilmiyo iğne etkisi geçti mi geçecek mi çok kafaya takmıştım

Bide cuma gittiğimde solda da 14 mm var o geri küçülmüş dedi bunun da küçülme ihtimali var mı acaba doktor o sebepten mi iğne yaptır dedi

Kizlar bu kuruma cizgisi her test yaptiginda cikarmi ? Son yaptiklarimin hepsinde kuruma cizgisi cikiyor. Ciplak gözle görülüyo rahat ama fotografta belli olmuyor galiba

Eklentiler

• 20191007_134745.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 43
Evet canım bencede doktoru dinle ya da ona danış ama çatlamaz fln bunkwdar klomen boşa gitmesin bide onunla ne zaman çatlatacağıda belli oluyor ya oda önemli
Danıştım canım çatlaması garanti olsun diye verdim yoksa küçülme falan olacağından değil istersen kullanma dedi bana bıraktı kullanmıycam ovülasyonla takip ediyorum zaten görürüm ordan gidişatı heralde

Burda rengini biraz daha koyu yapmaya calistim ama görüyormusunuz yoksa tek gören benmiyim ? Fotografi acip telefonu biraz saga sola oynatinca görünüyor

Eklentiler

• 20191007_135517.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 42
canım çoğunlukla çıkıyor. zaten ilk 5 10 dakikada çıkmıyorsa çok güvenilir değil. sonuçta o bölgenin bi altlığı var ve kuruyunca onu görebiliyoruz.
Evet canim 2 gün önce 7-8 saat sonra cikmisti dün 5-6 saat sonra cikti bugünde 2-3 saat sonra cikti kuruma cizgileri.

Aradan bi yarim saat daha gecti tekrar fotograf cektim

Eklentiler

• 20191007_135921.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 39
  • 20191007_140006.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 35
Evet canim 2 gün önce 7-8 saat sonra cikmisti dün 5-6 saat sonra cikti bugünde 2-3 saat sonra cikti kuruma cizgileri.
benim yaptıklarımdada akşam baktığımda çizgi çıkıyodu ama onlar kuruma çizgisi oluyo işte. kısmet artık ben yeni aya geçiyorum artık. yarın muhtemelen adet olucam.

Simdi daha iyi belli oluyorda neden hep cikiyo bu kuruma cizgileri ? Saha önce yaptigimda cikmiyordu hep ayni testleri kullaniyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…