• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm kizlar aranizda c life balli macun kullanan varmi .nasil kullaniliyor ve 1 kutu 1 ay yetiyormu

vuslatahasretim vuslatahasretim canım naptin kaçıncı günündü bugün test yaptın mi sonuç güzeldir insAllah 😍🤲
Canim bugün igneden sonraki 19. Gün bitti 20. Gün basladi. Hic adet falan yok belirtide yok korkmaya basladim kist yoktu bende doktor bakmisti. Adet yok testtede yok sadece kuruma cizgisi cikiyor sonradan. Bekleyelim bakalim adet olmam lazim artik 18. Günde oluyordum ben

Igneden sonraki 21. Güne girdim hala adet belirtisi yok bende. Böyle bir durum yasayan varmi aranizda kizlar ? Testlerde 18. Güne kadar yaptim bise cikmadi sonra yapmadim artik. Ama kist falanda yoktu igneyi yaptiktan 2 gün sonra doktora gittim bakti hic yumurta birsey yoktu. Gebelik belirtisi de yok adet belirtiside yok. Neden adet olmuyorum ben :(

Igneden sonraki 21. Güne girdim hala adet belirtisi yok bende. Böyle bir durum yasayan varmi aranizda kizlar ? Testlerde 18. Güne kadar yaptim bise cikmadi sonra yapmadim artik. Ama kist falanda yoktu igneyi yaptiktan 2 gün sonra doktora gittim bakti hic yumurta birsey yoktu. Gebelik belirtisi de yok adet belirtiside yok. Neden adet olmuyorum ben :KK43:
Bi gebelik testi daha yapsana canım doktorunu arayıp sor belki kan vermeni ister

Igneden sonraki 21. Güne girdim hala adet belirtisi yok bende. Böyle bir durum yasayan varmi aranizda kizlar ? Testlerde 18. Güne kadar yaptim bise cikmadi sonra yapmadim artik. Ama kist falanda yoktu igneyi yaptiktan 2 gün sonra doktora gittim bakti hic yumurta birsey yoktu. Gebelik belirtisi de yok adet belirtiside yok. Neden adet olmuyorum ben :KK43:

Canim en gec 17 .gundede olmazsan gel diyor doktorlar kist olmasin bence doktora git. Insallah gec döllenmedir. Bende klomen kullandigim bir ay 55.gunde ilac ve igneyle regli olmustum

Merhaba kızlar
Ben 1 hafta önce orvitrelle vuruldum. Kontrole gıttım yumurtam çatlamış. Bugun idrar testi yaptım. Silik çizgiyi gördüm. Acaba ilacın etkisi mi?
Ama hafif ateşim var midemde az az ekşime var böyle başım döner gibi. Psikolojik mi acaba? İgneden 1 hafta sonra test yapıp hamilelik öğrenen var mı? Varsa degerlerini yazabilir mi?

Merhaba kızlar
Ben 1 hafta önce orvitrelle vuruldum. Kontrole gıttım yumurtam çatlamış. Bugun idrar testi yaptım. Silik çizgiyi gördüm. Acaba ilacın etkisi mi?
Ama hafif ateşim var midemde az az ekşime var böyle başım döner gibi. Psikolojik mi acaba? İgneden 1 hafta sonra test yapıp hamilelik öğrenen var mı? Varsa degerlerini yazabilir mi?
Canım 14 gün sonra belli olur gebelik olup olmadığı daha çok erken benimde 8.günüm hiç test yapmadım daha belirtin var mı senin

Back