Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakınız bugün ki ovu testim gebelik olsa çıkar daha koyu mu olurdu ki daha erken mi yumurtlamadan sonraki 10. Günüm bugün

Eklentiler

• Screenshot_20191007-171412.png
    617,5 KB · Görüntüleme: 28
Hcg yapmak içimden gelmiyor açıkçası canım negatif görecem diye
Seni anliyorum canim sen bilirsin. Ben kimyasal gecirdigimde gebelik testleri fazla yoktu ovulasyonda az vardi. Bi gün hcg bi bün lh testi yapiyodum o zamanda ilk baslarda böyle silik cikiyordu ovulasyon testlerinde öyle tam koyulasmamisti yani. Olabilir. Hani diyorlar ya ovulasyonda tam koyu olursa m hamilesin diye o sonraki zamanlar icin gecerli yani gebelik testindede tam ciktigi zamanlar. Ondan öncesinde lh de böyle az cikiyor. Benim kimyasal gecirdigim zaman sürec ocak ayiydi bu yil. Sayfa olarak 1680 den 1800 e kadar falan o aralarda olacak fotograflari paylasmistim hep görmek istersen. Insallah olmustur senin bu defa canim

InsAllah kuzum bakarim sayfaya evet bende hep görüyorum instagramda falan adet gecikmesi olunca koyulasiyor lh de

Merhaba kızlar bende 1 yıllık evliyim geçen ay doktora gittim yumurtamın büyüdüğünü fakat çatlamadığını söyledi femara kullandım ve bugün doktora gittim 2 yumurtam olmuş biri 24 mm biri 17 mm ve ovitrelle çatlama iğnemi yaptım bugün Allah herkese gönlündekini versin sizlerde durum nedir ?

Görürsün canım inşallah kaçırma günleri bol bol değerlendir bana doktorum her gün 1 ve ya 1,5 gibi büyüyebileceğini söylemişti sağlıklı yumurtlar için

Merhaba herkese ben de persembe sabahi ovitrelle olacagim suan 16 mm yumurtalar. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu benim 3. Tedavim
Tedavileriniz hayırlı olsun kızlar insAllah hayırlısıyla guzel sonuçlar alırsınız

Görürsün canım inşallah kaçırma günleri bol bol değerlendir bana doktorum her gün 1 ve ya 1,5 gibi büyüyebileceğini söylemişti sağlıklı yumurtlar için
Değerlendiriyorum canım özellikle sabahları değerlendiriyoruz bu ay hakkımızda hayırlısı bakalım inşallah

Ben yill aylık evliyim hic korunmadim 23 yaşındayım doktorun dediği günlerde de ilişkiye girdim olmadi iğneden baska tedavi yöntemi yok mu ya iğne korkum var malesef ama hamilelik icin hersey göze almalıyım oda yapamiyorum

Canim o ignenin ucu cok ince ve cok kisa. Kendini kasmazsan hissetmiyorsun bile igne yapildigini. Yemek yaparken yanlislikla elini kessen bile kat kat fazla agrir. Igne yapilirken gözlerini kapa farketmiceksin bile.
Klomen hapi falanda catlamasina yardimci oluyormus ama senin yumurtalar catlamiyorsa igne daha iyi olur bence.

Bende test yapmaktan ve 1 çizgi görmekten kafayi yiyecem
bende son 1 yildir cok denedim olmuyor. Allah nasip edince vakti gelince olacak insallah. Cuma günü adet olacagim igneden sonraki 18. Gün. Cuma günü dogum günüm benim. Bende esime bir hediye verebilirim belki diye düsünüyordum ama nasip degilmis. Igneden sonraki 15. Gün bile cikmadiysa dahada cikmaz hic belirtide yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…