• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Evet canım ben bugün regl oldum, bugün de kocaeli üniversitesi tüp bebek merkezine gittim ilk muayenem için, pazartesi gidip kan vericem ultrason bakılacak, eşim de üroloji muayenesi olacak sanırım yavaştan başlıyoruz sürece
Bende regl oldum bugün maalesef benden doktorum da rahim filmi istiyor şuan bakalım

Merhaba, aramıza yeni katıldım. Umarım herkes en yakın zamanda gönlüne göre sonuç alır❤️ 14 ocakta doktora gittim ve pcos um olduğunu öğrendim. Doktorum klomen estroferm ve Co fertil Plus diye bir vitamin verdi yumurta büyütmek için.22 ocakta yumurtalar büyümüş mü diye kontrole çağırdı eğer büyümüşse çatlatma iğnesi vuracak. Benim gib süreç yaşayanlar yardımcı olabilir mi bu vitamini kullanan var mı ?
Bizde eşimle birlikte bu takviyeyi kullanıyoruz keşke klomen değilde famera isteseydiniz doktorunuzdan

Kızlar biz rahim filmini sperm testini özelde yaptırdık ama bize sadece bi sıkıntı olmadığını söylediler elimize kâğıt vermediler dosyana koyacağız dediler letu ve çatlatma iğnesi yapıldı aynı dönemde. Ama sanki tutmadı gibi hissediyorum şuan adetimi bekliyorum . Başka bi şehirdeki devlet hastanesi tüp bebek doktoruna gidip aşılama yaptırmak istiyorum ama bu özeldekiler bana rahim filmi ve sperm testi sonucu vermezse her şey tekrardan mı yapılacak. Tahlil sonuçları e nabızda gözüküyor ama rahim filmi ve sperm testi gözükmüyor . Bana o sonuçları vermeme gibi bi hakları var mı

Kızlar selam iğne olalı bugün tam 2 hafta oldu adet ağrısı gibi ağrılarım var her zaman adet olmaya yakın göğüslerim ağrır siserdi bu sefer sadece uçları aşırı derece ağrıyor şişme falan yok kasıklarımda ara ara batmalar var ama en çok belim agriyor öyle böyle değil test yapmaya korkuyorum negatif görmek çok üzüyor beni artık
Sorum şu iki hafta önce iğne oldum ya adet ne zaman olmam lazim normalde bat 4 gün sonra
Bir de adet sancısı çektiğim için ümit baglayamiyorum açıkçası hamile olsam sancı olur muydu sizce

Kızlar selam iğne olalı bugün tam 2 hafta oldu adet ağrısı gibi ağrılarım var her zaman adet olmaya yakın göğüslerim ağrır siserdi bu sefer sadece uçları aşırı derece ağrıyor şişme falan yok kasıklarımda ara ara batmalar var ama en çok belim agriyor öyle böyle değil test yapmaya korkuyorum negatif görmek çok üzüyor beni artık
Sorum şu iki hafta önce iğne oldum ya adet ne zaman olmam lazim normalde bat 4 gün sonra
Bir de adet sancısı çektiğim için ümit baglayamiyorum açıkçası hamile olsam sancı olur muydu sizce
Merhaba ben geçen ay tedavimde 15. Gün adet olmuştum

Kızlar çatlatma iğnesi 12.gün kan testi beta kaç çıkarsa umutlanmalıyız? 100 lerde mi çıkmalı

Peki normal adet zamaniniz miydi yoksa iğneye göre mı oldunuz benim normalde 29u olmam lazım ama iğneden 14 gün geçti o yüzden anlayamadım teşekkür ederim bu arada ☺️
Yok canım normal adetimden çok önce oldum. Çatlatma erken olduğu için adette değişiyor 15-16. Güne kadar bile uzayanlar oluyormuş♥️

Yok canım normal adetimden çok önce oldum. Çatlatma erken olduğu için adette değişiyor 15-16. Güne kadar bile uzayanlar oluyormuş♥️
Ben iğnenin 10. Günü test yaptım silik çizgi çıktı ama iğne etkisi muhtemelen inşallah olur bakalım bikac gün daha bekliycem
Aynı zamanda olmuşuz iğne inşallah seninde pozitif olur :) belirtin var mı?

Ben iğnenin 10. Günü test yaptım silik çizgi çıktı ama iğne etkisi muhtemelen inşallah olur bakalım bikac gün daha bekliycem
Aynı zamanda olmuşuz iğne inşallah seninde pozitif olur :) belirtin var mı?
Kasık ağrımdan başka bir şeyim yok çok az da göğüs sızlaması :) ama adetin mi gebeliğin mi belirtisi bilmiyorum :) sizin var mı?

Kasık ağrımdan başka bir şeyim yok çok az da göğüs sızlaması :) ama adetin mi gebeliğin mi belirtisi bilmiyorum :) sizin var mı?
Benim de kasık ağrısı var bı de çok fazla belim agriyor ama geçen ay da ağrımıstı belim o yüzden kendimi umutlandirmak istemiyorum göğüs ucum çok hassas bı de başka bişey yok onun dışında adet olacak gibi ağrım da var hayırlısı bakalım test yapacak misin peki

Benim de kasık ağrısı var bı de çok fazla belim agriyor ama geçen ay da ağrımıstı belim o yüzden kendimi umutlandirmak istemiyorum göğüs ucum çok hassas bı de başka bişey yok onun dışında adet olacak gibi ağrım da var hayırlısı bakalım test yapacak misin peki
Hayırlısı olsun😍 ben geçen ay tedavimde test yapmıştım yalancı pozitif çıkmıştı kanda negatif olmuştu çok fazla üzüldüm. O yüzden günümü bekliyorum eğer birkaç gün geçerse o zaman kan testi vermeyi düşünüyorum ama nasip♥️

Hayırlısı olsun😍 ben geçen ay tedavimde test yapmıştım yalancı pozitif çıkmıştı kanda negatif olmuştu çok fazla üzüldüm. O yüzden günümü bekliyorum eğer birkaç gün geçerse o zaman kan testi vermeyi düşünüyorum ama nasip♥️
İnşallah bu
Ay yarın daha doğrusu bugün diyim artık kandil inşallah bu mübarek günlerin hatrina bekleyen isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah pozitif görürsün canım ❤️

Back