• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma ignesi olanlar

Doktor tabiki hap veriyor klomen veya femara hangisini verirse artık sonra belli bi gun kontrole çağırıyor alttan yumurta takibi yapıyor yumurta 19 mm üstü oluyorsa şu saatte catlatma ignesi kullan diyor göbekten vuruyorsun sende ben yapamıyorum eşim yapıyor benim artık kim olursa

Bende 4 ocakta çatlatma iğnesi oldum canım bugün meraktan prodüktör test yaptım silik çıktı çok hafif ama gözle görülür şekilde insan onu girunce bile umut ediyor inşallah degismez bakalım iki güne bir takip etmeyi düşünüyorum bide benim kasık bel ağrım çok vr sanki adet olacakmisim gibi sende de ağrı varmı nagis21

Bende batma oluyor arada geçiyor uzun süreli değil sadece bel ağrım çok var onun dışında normal hersey hergun yapma bence 15 ocaktan sonra yapmaya başla

Testim de bu

Eklentiler

• IMG-20250111-WA0000.jpg
    IMG-20250111-WA0000.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 7
Kızlar çatlama iğnesi kaç defa denenir en fazla ? Ben de 3. Çatlama iğnemi oldum 27 Aralık'ta. Şuan beklemedeyim

Gebelik testi yapmadın
mi
Evde idrar testi yaptım iki tane erken gebelik testinde yarım saat sonra falan çok silik çizgi çıktı, sonraki gün kaset test yapmıştım onda daha geç silik çizgi çıktı hemde daha zor görülüyordu bende negatiftir diye kan testi vermedim yarın versem mi beklesem mi acaba kararsızım umudum yok ama

Ben de bugün oldum iğnemi kızlar. Bu ikinci denememiz bakalım hepimiz için güzel sonuçlar alacağımız bir ay olsun♥️

En son 13. Günü yapmıştım negatif çıktı bugün regl olamam gereken gün 16. Günüm regli bekliyorum sancısı oluyor arada regl olacağım bence eminim o yüzden test yapmadım bi daha
Ben de en son cuma sabahı yapmıştım negatif çıktı yarım saat bir saat sonra falan hayalet çizgi çıktığı için güvenemedim nasılsa negatiftir diye test yapmadım bir daha regli bekliyorum. Bana da aşırı şekilde kasik ağrıları geliyordu bugün pek ağrım yok bacaklarimda biaz ağrı var sadece

Back