Merhaba hosgeldin. Yumurtaliklar calisiyorsa bizim gibi hap kullanmana gerek yok masallah.
Catlatma ignesinide birliktelik zamanini denk getirebilmek icin demistir belki doktor. Kac yasindasin bilmiyorum yas ilerlediyse daha cabuk olsun diye vaktini denk getirmek icin olabilir. Daha önce kac yil normal yoldan denediniz ?
Ignenin fiyati en son hatirladigim 106 mi 110 lirami neydi. Ben hep ayni eczaneden aliyorum bütün ilaclari bana indirim yapiyorlar 90 liraya aliyorum. Bu dedigim ovitrelle ignesi genelde bu kullaniliyor. Baska marka igneler var onlarin fiyati farklidir. Benim ilk kullandigim igne choriomon du ismi onun fiyatida 49 mu 50 mi biseydi tek doz yada 2 doz isteyebilir doktor o zaman 2 kutu almalisin 100 lira ediyordu 1 yil kadar önce. Cok uzun yazdim kusura bakma 100 lira civari birsey.
Bu igne yumurtayi yüzde 99 catlatiyormus. Birliktelik Zamanini denk getirme acisindan ve yumurtanin catladigindan emin olabilmek icin iyi bence. Doktorun dedigi zamanlarda birliktelik olmali bosa gitmesin yoksa. Gece gece cok uzattim uyku sersemi
baska sorun varsa bildigim kadariyla anlatmaya calisirim tekrar canim