- 1 Haziran 2018
- 27.714
- 82.187
- 598
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.821
Ne bilim vala testler mi kafayi yedi biz mi bilmiorimAynen sinir oldum 2 gun ust uste silik cikti,bugun laboquick le denedim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bilim vala testler mi kafayi yedi biz mi bilmiorimAynen sinir oldum 2 gun ust uste silik cikti,bugun laboquick le denedim yok
Önceki kullandığımda vurunmultum şimdi yaptırmak istemiyorum nedense yaptırınca zaman geçmek bilmiyo iğne etkisi geçti mi geçecek mi çok kafaya takmıştımDoktorlar garanti olsun diye illaki vurdutuyolar,benim de catlama problemim yoktu vuruldum
Bilmiyorum canim,sen doktorunu dinle her ihtimale karsiBide cuma gittiğimde solda da 14 mm var o geri küçülmüş dedi bunun da küçülme ihtimali var mı acaba doktor o sebepten mi iğne yaptır dedi
Kafam karıştı valla güya stres yapmayacaktımBilmiyorum canim,sen doktorunu dinle her ihtimale karsi
Evet canım bencede doktoru dinle ya da ona danış ama çatlamaz fln bunkwdar klomen boşa gitmesin bide onunla ne zaman çatlatacağıda belli oluyor ya oda önemliKafam karıştı valla güya stres yapmayacaktım
canım çoğunlukla çıkıyor. zaten ilk 5 10 dakikada çıkmıyorsa çok güvenilir değil. sonuçta o bölgenin bi altlığı var ve kuruyunca onu görebiliyoruz.Görebiliyormusunuz sizde ? Testin tarihi falan gecmedi herzaman yaptigim testler
Danıştım canım çatlaması garanti olsun diye verdim yoksa küçülme falan olacağından değil istersen kullanma dedi bana bıraktı kullanmıycam ovülasyonla takip ediyorum zaten görürüm ordan gidişatı heraldeEvet canım bencede doktoru dinle ya da ona danış ama çatlamaz fln bunkwdar klomen boşa gitmesin bide onunla ne zaman çatlatacağıda belli oluyor ya oda önemli
Ben göremedim cnm malesef fotoğrafta gözükmüyor zatenGörebiliyormusunuz sizde ? Testin tarihi falan gecmedi herzaman yaptigim testler
Evet canim 2 gün önce 7-8 saat sonra cikmisti dün 5-6 saat sonra cikti bugünde 2-3 saat sonra cikti kuruma cizgileri.canım çoğunlukla çıkıyor. zaten ilk 5 10 dakikada çıkmıyorsa çok güvenilir değil. sonuçta o bölgenin bi altlığı var ve kuruyunca onu görebiliyoruz.
benim yaptıklarımdada akşam baktığımda çizgi çıkıyodu ama onlar kuruma çizgisi oluyo işte. kısmet artık ben yeni aya geçiyorum artık. yarın muhtemelen adet olucam.Evet canim 2 gün önce 7-8 saat sonra cikmisti dün 5-6 saat sonra cikti bugünde 2-3 saat sonra cikti kuruma cizgileri.
Bende daha adet olmadigim icin en kücük bir umuda sariliyorum iste. Adet olunca ögrenecegimbenim yaptıklarımdada akşam baktığımda çizgi çıkıyodu ama onlar kuruma çizgisi oluyo işte. kısmet artık ben yeni aya geçiyorum artık. yarın muhtemelen adet olucam.
Burda gözüküyor kuruma cizgisi kaçıncı gunundesin cnm kan mi versen ki direkAradan bi yarim saat daha gecti tekrar fotograf cektim
haklısın canım anlıyorum seni. insan bi umut belki vardır diye her tür olasılığı düşünüyor. istersen bi kan ver kafan rahat olur en azından belkide vardır.Bende daha adet olmadigim icin en kücük bir umuda sariliyorum iste. Adet olunca ögrenecegim