- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #30.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende göremedim canm ya ama ümitsiz olma daha erken benceIgneden sonraki 13. Gün yine tek cizgi gölge bile yok
Insallah öyledir canimBende göremedim canm ya ama ümitsiz olma daha erken bence
Adet olana kadar ümit vardırInsallah öyledir canim
Net çizgi de gorucez insAllah cnmSabahki testte kuruma cizgisi cikmis. Bu laboquick de cok oluyor galiba sonradan cikiyor hep.
Beyaz cizgi var onun soluna dogru c cizgisine dogru bakinca görünüyor hafif koyuluk ama kuruma cizgisi o.
Insallah canimda artik bundan sonra olmaz herhalde bilmiyorum test yapmaya devam edecegimNet çizgi de gorucez insAllah cnm
Vala ne bilim belli olmaz daha adet olmadan benceInsallah canimda artik bundan sonra olmaz herhalde bilmiyorum test yapmaya devam edecegim
Oda dogru canim o yüzden test yapmaya devam ediyorum adet olana kadar.Vala ne bilim belli olmaz daha adet olmadan bence
A AloeeVeraa dogum yaptı mi en son hamileydiiAaaaaaa hosgeldinnn cnm nasılsın nerelerdeydin bende gecen gordum hesabını aktifti pasiflikten cikmis
Bilmiyorum ki valaA AloeeVeraa dogum yaptı mi en son hamileydii
Buralarda olmadığına göre ne hamile yada doğum yaptiBilmiyorum ki vala
Doğurmuştur belki canımBuralarda olmadığına göre ne hamile yada doğum yapti
Belkide uzun zaman olduuuDoğurmuştur belki canım
Dr çatlayacak gözüyle bakıyorsa gerek yok herhalde ama fazla bilmiyorumKızlar bişey sorucam bu ay klomen kullandım günde bi tane 5 gün şimdi 15. Günümdeyim ve 19 mm yumurtam olmuş bi tane çatlatma iğnesi olmak istemiyorum çatlama problemim yok sizce çok şart mı bu iğne ne düşünüyorsunuz
Doktorlar garanti olsun diye illaki vurdutuyolar,benim de catlama problemim yoktu vuruldumKızlar bişey sorucam bu ay klomen kullandım günde bi tane 5 gün şimdi 15. Günümdeyim ve 19 mm yumurtam olmuş bi tane çatlatma iğnesi olmak istemiyorum çatlama problemim yok sizce çok şart mı bu iğne ne düşünüyorsunuz
Vala nette okuduğum kadaryla pek güvenilirliği yokmus yalanci pozitif çıkarıyor diolarKizlar albi gebelik testinin guvenilirligi nedir,kullanan var mi
Aynen sinir oldum 2 gun ust uste silik cikti,bugun laboquick le denedim yokVala nette okuduğum kadaryla pek güvenilirliği yokmus yalanci pozitif çıkarıyor diolar