• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak Ayı Femara/Klomen ve Çatlatma İğnesi Süreci Olanlar

Merhabalar arkadaşlar ben ocak ayında 18 inde catlatma ignesi oldum ve fitil verdi doktor ilişkiden sonra fitili kullanacaksın dedi tarih verdi onları değerlendiriyoruz
Ama iğnenin etkisi kaçıncı gün bitiyor ve ne zaman test yapabilirim

Merhabalar arkadaşlar ben ocak ayında 18 inde catlatma ignesi oldum ve fitil verdi doktor ilişkiden sonra fitili kullanacaksın dedi tarih verdi onları değerlendiriyoruz
Ama iğnenin etkisi kaçıncı gün bitiyor ve ne zaman test yapabilirim
10-12 günde etkisinin gideceğini yazanlar da var ben çok su içtim 9. gün gebelik testinde pozitifi gördüm diyen de var. Fitili kullanma amacınız neydi, bir enfeksiyon mu var, tedavi amaçlı mı yoksa sürece destek amacıyla mı acaba..

Bu arada biraz önce awox test yaptım, erken gebelik. 8inde iğne olmuştum iğne hariç bugün 11. Günüm. Silik bir çizgi var, fotoğrafını çekmeye çalıştım ama üzerindeki şeffaf plastikten yansıma yapıyor telefondan net gözükmüyor, gözümle görebildiğim silik bir çizgi halen var ama baya silik. Sizce hala iğne etkisi midir gebelik olabilir mi?
Bende 13 te iğne yaptım bugün 10 oluyur test yaptım başta silik çıktı iki defa yapmıştım ama bugün yaptım hiçbir şey çıkmadı zaten ilacın etkisi idi o zaman yaptığımda umudum pek kalmadı zaten ama adetimi bekliyecem bakalım nasip neler olacak

Back