- 15 Mart 2019
- 2.139
- 2.699
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Benim her sabah bir kaşık keçiboynuzu özü pekmezim vardır ama kaynatıp içmedim hiç onu da deneyeyim bir o eksik kaldı çünküBizim bir yakınımız keçiboynuzu kaynatıp içiyordu eşine de içiriyordu. 10 yıl bebekleri olmamıştı. 1 ay bunu yaptıktan sonra bebekleri oldu.
Dilerim en güzel haberleri veririz bu ay birbirimizeBenim her sabah bir kaşık keçiboynuzu özü pekmezim vardır ama kaynatıp içmedim hiç onu da deneyeyim bir o eksik kaldı çünkü
Niye gecmiyor anlamadim niye oldugunuda cozemedim yaaanasip cnm varfr bunlarda da bi hayır
Evet cnm bende oyleyim sabahtan aksama başımı yastıktan kaldıramıyorum resmen cok halsizlik yorgunluk var
Çatlatma iğnesinin içinde hcg olduğu için bütün gebelik belirtileri oluyor snrm canımNiye gecmiyor anlamadim niye oldugunuda cozemedim yaaa
Pazartesi belli olacak bakalim hayirsiliyla:)Çatlatma iğnesinin içinde hcg olduğu için bütün gebelik belirtileri oluyor snrm canım
Senin artık belli olur cnm guzel sonuçlar olsun insAllahPazartesi belli olacak bakalim hayirsiliyla:)
Insallah canim sagolSenin artık belli olur cnm guzel sonuçlar olsun insAllah
İnşallah ilk denemende sonuç alırsın senin için dua edeceğimcanm bende sorun lh yuksek sadece esimde bir sorun yok toplasan 1 sene gördüm hep akisina bitkisel şeylere biraktim canmLaRisaCca
evet cnmmaldelmor ben de bugün aşılama yaptırdım. Sol kasığımda ağrım var. Sende de ilk gün olmuş muydu ?
Bende bugün sadece sol kasıkta ağrı var fakat yarın neler yaşayacağımı bilmiyorum . Bekleyelim görelimevet cnm
kazı çalışması var içeride öyle hissediyorum :)
Yaptim testi canim malesef tek cizgi. Adet olana kadar devam edecegim test yapmayavuslatahasretim Bugün 14. günün değil mi ? hadi bakalım bugün senin günün olsun inşallah pozitif görürsün canım arkadaşım
Lütfen üzülme. Olmazsa da pes etmek yok. Zamanı değilmiş deyip beklemeye devam edeceğiz. Dualarım seninleYaptim testi canim malesef tek cizgi. Adet olana kadar devam edecegim test yapmaya
solda hep sıkıntı var ağrı varBende bugün sadece sol kasıkta ağrı var fakat yarın neler yaşayacağımı bilmiyorum . Bekleyelim görelim
Benim bugün ağrım yok. Günlük hayatım devam ediyor. İş yerindeyim,çalışıyorum. Dün sanırım doğumhanede üşüttüm,gaz sancısı çektim. Bugün geçti ama.solda hep sıkıntı var ağrı var
Sagol canim ❤Lütfen üzülme. Olmazsa da pes etmek yok. Zamanı değilmiş deyip beklemeye devam edeceğiz. Dualarım seninle
Cnm o ihtimali bende düşünüyorum aslında iki tane arkadan gelen yumurtam vardi olir mu olur ama benim halsizlik yorgunluktan hic canim istemiyor dusun dun gece beni oyle uyku bastı ki eşim üstüme gelmese ilişki olmazdı bile vala adam kendj çabalarında biseyler yaptıFit mutlu anne senin değerlendirme zamanlarınla ilgili bizim bir anımız aklıma geldi. Yeğenim nasıl oldu biliyor musun ? Yumurtlama olan tarihlerde korunmalı ilişki yaşamışlar fakat sonra , meğer yengem bir ayda 2 kere yumurta atıyormuş ve çocuk ona denk gelmiş. Yani bazen adet zamanına yakın tarihlerde de olabiliyormuş bu durum. Sen dün doktor gün aşırı değerlendirmeye devam edin dedi deyince aklıma geldi
Emin ol görev bilinciyle hepimiz aynı durumda oluyoruz bazen. Bir de çalışan kadın olmak, bir yandan evi derle topla, yemek yap, ütü yap filan derken.. malum saatlerde pertimiz çıkmış oluyorCnm o ihtimali bende düşünüyorum aslında iki tane arkadan gelen yumurtam vardi olir mu olur ama benim halsizlik yorgunluktan hic canim istemiyor dusun dun gece beni oyle uyku bastı ki eşim üstüme gelmese ilişki olmazdı bile vala adam kendj çabalarında biseyler yaptıben resmen cok iğrençlestim hemen döndüm uyudum vala ha