Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim bir yakınımız keçiboynuzu kaynatıp içiyordu eşine de içiriyordu. 10 yıl bebekleri olmamıştı. 1 ay bunu yaptıktan sonra bebekleri oldu.
Benim her sabah bir kaşık keçiboynuzu özü pekmezim vardır ama kaynatıp içmedim hiç onu da deneyeyim bir o eksik kaldı çünkü

Fit mutlu anne senin değerlendirme zamanlarınla ilgili bizim bir anımız aklıma geldi. Yeğenim nasıl oldu biliyor musun ? Yumurtlama olan tarihlerde korunmalı ilişki yaşamışlar fakat sonra , meğer yengem bir ayda 2 kere yumurta atıyormuş ve çocuk ona denk gelmiş. Yani bazen adet zamanına yakın tarihlerde de olabiliyormuş bu durum. Sen dün doktor gün aşırı değerlendirmeye devam edin dedi deyince aklıma geldi

Cnm o ihtimali bende düşünüyorum aslında iki tane arkadan gelen yumurtam vardi olir mu olur ama benim halsizlik yorgunluktan hic canim istemiyor dusun dun gece beni oyle uyku bastı ki eşim üstüme gelmese ilişki olmazdı bile vala adam kendj çabalarında biseyler yaptı ben resmen cok iğrençlestim hemen döndüm uyudum vala ha

Emin ol görev bilinciyle hepimiz aynı durumda oluyoruz bazen. Bir de çalışan kadın olmak, bir yandan evi derle topla, yemek yap, ütü yap filan derken.. malum saatlerde pertimiz çıkmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…