- 7 Kasım 2018
- 92
- 69
- 25
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Evet canım 3 ay boyunca uyudum desem yeridir. Aşırı yorgunluk, baş dönmesi ve uyku yapıyorduKlomen+catlatma ignesi sonrasi sizdede yorgunluk hissi varmi kizlar ben elimi kolumu kaldiramiyorum goguslerim sis agri var anlamadim hormonlarim yuzundendenmi bilmiyorum ilk defa kullandim hem klomen hem catlatma ignesi zaten klomen bana olmadi bence doktorumada soyliyecem kontrolumde kullandigim zaman cok bas donmesi yapti bayada oldu 13. Gun bugun
hosbldm canm buraya geleyim en iyisi bay 1 eekim yarım klomene baslayacagim
Ben de bugün aşılama oldum ama öncesinde 3 ay klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum. Olmadı. Bakalım artık bu defa aşılama deniyoruz.hosbldm canm buraya geleyim en iyisi bay 1 eekim yarım klomene baslayacagim
Bu ayda olmazsa aşılamaya geciyorum canim. Ruhum daraliyo galiba bi sene dile kolay he geldi gecti amaGebelikaski sen de bizdensin. Hepimiz bu ay güzel sonuçlar almak için toplandık. Benim de 1 yıl oldu . İnşallah hepimiz pozitifi görür bebişlerimizi kucağımıza alırız
Ben bu ay olmazsa belki bir kere daha aşılama denerim ama sonra tüp bebeğe geçerim. Rabbim gerek bırakmasın da bu ay pozitifi görelim inşallahBu ayda olmazsa aşılamaya geciyorum canim. Ruhum daraliyo galiba bi sene dile kolay he geldi gecti ama
Canım senin ne sorunun vardıBen bu ay olmazsa belki bir kere daha aşılama denerim ama sonra tüp bebeğe geçerim. Rabbim gerek bırakmasın da bu ay pozitifi görelim inşallah
nasip cnm varfr bunlarda da bi hayırKeşke bu kadar şey yaşamadan o şanslı insanlar arasına girebilseydikinşallah bu ay güzel sonuç alırız
Evet cnm bende oyleyim sabahtan aksama başımı yastıktan kaldıramıyorum resmen cok halsizlik yorgunluk varKlomen+catlatma ignesi sonrasi sizdede yorgunluk hissi varmi kizlar ben elimi kolumu kaldiramiyorum goguslerim sis agri var anlamadim hormonlarim yuzundendenmi bilmiyorum ilk defa kullandim hem klomen hem catlatma ignesi zaten klomen bana olmadi bence doktorumada soyliyecem kontrolumde kullandigim zaman cok bas donmesi yapti bayada oldu 13. Gun bugun
Sebepsiz bir durum. Ne eşimde ne bende bir problem yok. Doğal yollarla 1 yıldır bebiş olmadı. Benim adetim düzenli. Yeterli ve kaliteli yumurtam var. Eşimin spermiyogramı da çok iyi ama işte olmadı. KısmetCanım senin ne sorunun vardı
Benmde düzenli hersey normal ama yumurtami kalitesiz kalıyo acaba onu düşünüyorum bu aralarSebepsiz bir durum. Ne eşimde ne bende bir problem yok. Doğal yollarla 1 yıldır bebiş olmadı. Benim adetim düzenli. Yeterli ve kaliteli yumurtam var. Eşimin spermiyogramı da çok iyi ama işte olmadı. Kısmet
Canım doğal tarifler denedin mi yumurta kalitesini arttırmak için ya da beslenmene dikkat ediyor musun? Mesela folik asit içiyor musun?Benmde düzenli hersey normal ama yumurtami kalitesiz kalıyo acaba onu düşünüyorum bu aralar
Yok canım Denemedim beslenmeme dikkat ediyorum folik asit de kullanıyordum bu ara çok sıkıldım bıraktım Sen biliyor musun neler arttırıyor KaliteyiCanım doğal tarifler denedin mi yumurta kalitesini arttırmak için ya da beslenmene dikkat ediyor musun? Mesela folik asit içiyor musun?
Stresi Ben de bırakmıştım Sözde yumurtlama yaklaştı ya yine kafam allak bullakGebelikaski , vuslatahasretim ile konuştuk ama vazgeçeceğiz bu stresten artık. Eşimle konuştuk akşamları yürüyüşe çıkacağız. Hatta şimdi gidip bici bici yiyeceğiz
Bizim bir yakınımız keçiboynuzu kaynatıp içiyordu eşine de içiriyordu. 10 yıl bebekleri olmamıştı. 1 ay bunu yaptıktan sonra bebekleri oldu.Yok canım Denemedim beslenmeme dikkat ediyorum folik asit de kullanıyordum bu ara çok sıkıldım bıraktım Sen biliyor musun neler arttırıyor Kaliteyi
O Allah ın emri hepimizde öyle oluyorStresi Ben de bırakmıştım Sözde yumurtlama yaklaştı ya yine kafam allak bullak