Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin insallah cnm bende bu sefer çok umutluyum inşallah hiç ilaç kullanmam cnm,

P Prensannesi42 Gelbemucizem vuslatahasretim çok tşk ederim kızlar. Aşılamam oldu.hiç Ağrılı bir işlem değil. 20 dk , işlemden sonra uzandım. Zaten poliklinikte değil doğumhanede yapıldı işlem . bu sebeple yalnız olduğum bir odada hiç yerimden kaldırılmadan uzandığım yerde rahat olabildim. Yalnız size tavsiye yanınıza çorap alın. Beklerken ayaklarım çok üşüdü. Bundan sonrası Rabbime kaldı. Dilerim hepimiz hemen bebişlerimize kavuşuruz.

Amin canim hadi insallah. Doktor sana kac gün sonra test yapmani söyledi ? 14. Gün mü oluyor asilamada ?

İyi haberlerini bekliyorum cnm lütfen haber et

Amin canim insallah. Test yapmaya devam ediyorum
Canım ben klomen kullanırken de çatlatma iğnesi olduğumda ve şimdi aşılamada da aynı şekilde “duphaston” diye bir ilaç kullandım sabah akşam. Çatlatma İğnesinden sonra.. bu bebeğin tutunmasına yardım ediyormuş. Sana doktorun böyle bir şey yazdı mı? 4 yumurtam vardı eşimin sperm sayısı ve ileri hareketliliği çok iyi ancak bu sabah daha bi iyi çıktı. Dilerim bu ay pozitif sonuç alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…