- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
Amin insallah cnm bende bu sefer çok umutluyum inşallah hiç ilaç kullanmam cnm,İkimizde de problem yok aslında ama eşim ameliyat olmuş evlenmeden önce ve küçük abdest deliği ortada değil biraz aşağıda. Bu sebeple de sperm fışkırarak gitmiyor. Sızıntı şekilnde geliyor. Belki de bu sebepten hedefe ulaşamadan yolda ölüyorlardır. Bu yüzden aşılama olmak istedim. Aşılamada sperm yıkandıktan sonra en kaliteli olanlar olması gereken yere bırakılıyor. Bu sayede hamile kalma olasılığı artıyor. Tabiki yumurta döllenmeyebilir yine de ama en azından içeri ulaştığını biliyoruz. Allah kısmetimizde varsa,hayırlısıysa, kısmetimizden çıkarmasın.
Arkadaşlar birazdan aşılamam yapılacak lütfen bana dua edinAmin insallah cnm bende bu sefer çok umutluyum inşallah hiç ilaç kullanmam cnm,
Yazdigini simdi gördüm canim. Dualarimdasin. Allah insallah tek seferde denk getirir ve hamile olursun hemen canim. Hayirli olsun allah yardimcin olsun canim ❤Arkadaşlar birazdan aşılamam yapılacak lütfen bana dua edin
Insallah olur canim en kisa surede kavusursun bebisine:)Arkadaşlar birazdan aşılamam yapılacak lütfen bana dua edin
Hadi inşallah cnm inşallahArkadaşlar birazdan aşılamam yapılacak lütfen bana dua edin
Amin canim hadi insallah. Doktor sana kac gün sonra test yapmani söyledi ? 14. Gün mü oluyor asilamada ?P Prensannesi42Gelbemucizem vuslatahasretim çok tşk ederim kızlar. Aşılamam oldu.hiç Ağrılı bir işlem değil. 20 dk , işlemden sonra uzandım. Zaten poliklinikte değil doğumhanede yapıldı işlem . bu sebeple yalnız olduğum bir odada hiç yerimden kaldırılmadan uzandığım yerde rahat olabildim. Yalnız size tavsiye yanınıza çorap alın. Beklerken ayaklarım çok üşüdü. Bundan sonrası Rabbime kaldı. Dilerim hepimiz hemen bebişlerimize kavuşuruz.
Hadi inşallah cnm inşallah
Insallah pozitif cikar canimm ya insallah herkez o duyguyu yasar
İnşallah tüm kalbimle inanıyorum olacakInsallah pozitif cikar canimm ya insallah herkez o duyguyu yasar
Amin inşallah cnmInsallah pozitif cikar canimm ya insallah herkez o duyguyu yasar
İyi haberlerini bekliyorum cnm lütfen haber etP Prensannesi42Gelbemucizem vuslatahasretim çok tşk ederim kızlar. Aşılamam oldu.hiç Ağrılı bir işlem değil. 20 dk , işlemden sonra uzandım. Zaten poliklinikte değil doğumhanede yapıldı işlem . bu sebeple yalnız olduğum bir odada hiç yerimden kaldırılmadan uzandığım yerde rahat olabildim. Yalnız size tavsiye yanınıza çorap alın. Beklerken ayaklarım çok üşüdü. Bundan sonrası Rabbime kaldı. Dilerim hepimiz hemen bebişlerimize kavuşuruz.
Ben 4 gündür test yapiyorum canim. Tek cizgi
Amin canim insallah. Test yapmaya devam ediyorumInsallah pozitif cikar canimm ya insallah herkez o duyguyu yasar
2 hafta sonra inşallah güzel haberler vermek nasip olur. Bu arada kızlar belirti yaşarsanız ve farklı tecrübeleriniz olursa lütfen paylaşın. Herkes her durum hakkında fikir sahibi olur böyleceİyi haberlerini bekliyorum cnm lütfen haber et
Canım ben klomen kullanırken de çatlatma iğnesi olduğumda ve şimdi aşılamada da aynı şekilde “duphaston” diye bir ilaç kullandım sabah akşam. Çatlatma İğnesinden sonra.. bu bebeğin tutunmasına yardım ediyormuş. Sana doktorun böyle bir şey yazdı mı? 4 yumurtam vardı eşimin sperm sayısı ve ileri hareketliliği çok iyi ancak bu sabah daha bi iyi çıktı. Dilerim bu ay pozitif sonuç alırız.Amin canim insallah. Test yapmaya devam ediyorum
Hadi inşallah cnm 2 hafta sonra güzel haberlerle gel cnm2 hafta sonra inşallah güzel haberler vermek nasip olur. Bu arada kızlar belirti yaşarsanız ve farklı tecrübeleriniz olursa lütfen paylaşın. Herkes her durum hakkında fikir sahibi olur böylece
Ahh aminnnHadi inşallah cnm 2 hafta sonra güzel haberlerle gel cnm