Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladm cnm cok teşekkür ederim açıkladgn icin peki aşılama ucreti ne kadar ödediniz insAllah tutunur cnm sen simdi 10 gun sonra kan testi mi yaotrcan ay cok heyecanlı insAllah pozitifi görürsn ya
Canım Benim sagolasin inşallah hepimiz bu ay pozitif sonuç görürüz. Özel bir hastaneye gidiyorum. Doktorum bana rapor verdi. Gonal f ilacı 4 kutu 750 tl ye aldım. Aşılama için de 750 odedim. Yani toplamda 1500 e mal oldu.

Aşılama olayı spermin yolları gecmeden direk tüpten çıkan yumurta ile döllenmesini kolaylaştırıyor o zaman. İnşaallah tutar ve bebeğin seninle olur bizlere de umut olursun canim.

Aşılama olayı spermin yolları gecmeden direk tüpten çıkan yumurta ile döllenmesini kolaylaştırıyor o zaman. İnşaallah tutar ve bebeğin seninle olur bizlere de umut olursun canim.
M Milanaz2 aynen canım. sperm hiç yol almadan direk tüpe en yakın yere bırakılıyor. Yumurta da spermi beğenir de döllenirseee bu iş tamamdır. Vajina asidik, spermler ise bazik tür. Bu değerler de çok önemli. Ten uyumlarının olması gerekiyor

Selam kızlar bende 3. Kez çatlatma iğnesi bu gün vuruldum bu son denemem. İlk denememde 4 ikinci denememde 7 yumurtam olmuştu ama tutmamıştı. Bu ay 2 tane yumurtam gelişti. Nolcak bilmiyorum bakalm.

Onlar birbirini beğenecek diye biz deliricez burda yahu ne nazlı çıktılar :)) Sen nerde oturuyorsun canım yaşın kaç?

insAllah cnm devlette değişiyor mu fiyatlar insAllah hepimizin bu ay tutar da bana da hic gerek kalmaz aşılamaya falan
Selam kızlar bende 3. Kez çatlatma iğnesi bu gün vuruldum bu son denemem. İlk denememde 4 ikinci denememde 7 yumurtam olmuştu ama tutmamıştı. Bu ay 2 tane yumurtam gelişti. Nolcak bilmiyorum bakalm.
İnsAllah bu ay tutunur sana bebisin cnm hg

insAllah cnm devlette değişiyor mu fiyatlar insAllah hepimizin bu ay tutar da bana da hic gerek kalmaz aşılamaya falan

hoşbulduk canımm korkuyorum açıkcası bu son hakkım olmazsa aşılama ama hemende aşılamaya geçmek istemiyorum inşallah bu ay az ve öz yumurta ile hamile kalırım 7 yumurtayla kalamadım ama 2 ile de inşallah kalırım doktorum olumlu konuştu ama bakalım daha 4 saat oldu iğneyi vurulalı bir değişiklik yok önceden de hiç ağrım sancım olmazdı. ama bu ay ilk defa yumurta grliştirici iğne ve klomeni kullanırken inanılmaz şefaf akıntım oldu o kadar çoktu ki afedersin her tuvalette görüyodum külodumda görüyordum inşallah iyi bişeydir bu kalitelidir yumurtalarım

İnsAllah iyidir canım olumlu düşün tek yumurta bile olsa yeter kaliteli olsun canım Rabbim rastgetirsin insAllah hayırlı haberlerini okuruz

Psikoloji çok önemli. Protein ağırlıklı beslen,folik asit kullan ve kendine uğraş edin. Stres hormonu gebelik hormonunu engelliyor. Sakin olmalıyız

Canım ben aşılamayı araştırırken devlet hastanesinde ücretsiz olduğunu duymuştum ama ilaçlar değildir muhtemelen ücretsiz olan. Muhakkak raporla almak gerekiyor ilaçları yoksa çok pahalıya denk geliyor.

Allahtan hayırlısı olmasını diliyorum. 1 yumurta ile hamile kalan neredeyse yok denecek kadar spermle yumurtası döllenenler var. Bazı şeyler biraz da nasip o yüzden sakin olmalıyız

Onlar birbirini beğenecek diye biz deliricez burda yahu ne nazlı çıktılar :)) Sen nerde oturuyorsun canım yaşın kaç?
canım ben 31 yaşımdayım İskenderundayım. Doktor bizimle dalga geçiyor. Eşimin spermiyogramı 132 milyon (maşallah diyelim ) ileri hareketlilik %80 . Yani bi dağıtıma çıksa türkiye hamile kalacak ama biz bi beceremedik şu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…