- 26 Mart 2018
- 28.455
- 127.980
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #10.261
Üzme kendini canım. Süreç istesek de hızlı ilerlemiyor. Hakkında hayırlısı olsun.Keske buay asılamaya gıtseydımde vakıt kaybetmeseydım suan moralm yerlebır
Son kez kendım denemek ıstedım bıdahakı ay asılamaya gıdıcem ıcın ama sanırım yanlıs yaptımSen bu ay neden ilaç kullanmadın
Bıttıp tukendıgımı hıssedıyorum Pazartesi 14.gun olcak 12 mm olurmu acaba de kac yumurta var falan demedıde buyumeye baslayan 10 mm ı gecen yok dedı ben bırını olcerken gordm 7 kusur 8 mmdıÜzme kendini canım. Süreç istesek de hızlı ilerlemiyor. Hakkında hayırlısı olsun.
Adet bıttıkten 2 3 gun sınra geldı dedıgın gıbı o akıntıda kafasına gore oldu yumurtalıkkarımm artık dogru durust calısmıyor ıns adetım gecıkmez buay da asılamaya gıderım ıgne ılqc be verırse artıkAkıntı her zaman yumurtlama olmuyor canım adet bitimi gelir benim her zaman rahim temizlenirmis. Ovulasyon testinde koyu gibi olmuştu bir ara oda demekki doğru göstermiyor. En guzeli doktorun bakması. Yumurtan geç büyüyor keşke aşılamadan önce gonl f baslasaymissin benim gonal f ta çok guzel büyüyor ilaçsız 28 günde falan Di eskiden
İstersen aşılamadan önce gonal f ile dene bir ay. Aşılamayı özel de mi yaptırmayı düşünüyorsun.Adet bıttıkten 2 3 gun sınra geldı dedıgın gıbı o akıntıda kafasına gore oldu yumurtalıkkarımm artık dogru durust calısmıyor ıns adetım gecıkmez buay da asılamaya gıderım ıgne ılqc be verırse artıkcok yoruldum
Sanırım oyle denıcem cnm unv hastanesıne gıdıcem 1 senedır olmuyor durumumda bellı asılama ıstıyorum dıcem heralde olmaz demezlerİstersen aşılamadan önce gonal f ile dene bir ay. Aşılamayı özel de mi yaptırmayı düşünüyorsun.
Bir araştır canım üni hastanesinde nasıl ilerliyor prosedür belli şartlar isteniyor sonra belgeler kurula giriyor falan ben öyle diye biliyorum hemen gidince o ay asilama olmuyor sanırım yanlış biliyor da olabilirim varsa üni hastanesinde yaptıran bir arkadaşımız burdan yazsin. Özel de şart falan aramiyorlar zaten hemen aşılama yapılıyorSanırım oyle denıcem cnm unv hastanesıne gıdıcem 1 senedır olmuyor durumumda bellı asılama ıstıyorum dıcem heralde olmaz demezler
Unv dr doc dr a gıdıcem cnm bılmıyorum dq daha once gıttıgımde oldu dr a hanı köomenle de catlatma ıgnesıyle de denedım olmdı ya bılmıyorum sormam lazım dr yapamam derse hemen baska yere gecıcmBir araştır canım üni hastanesinde nasıl ilerliyor prosedür belli şartlar isteniyor sonra belgeler kurula giriyor falan ben öyle diye biliyorum hemen gidince o ay asilama olmuyor sanırım yanlış biliyor da olabilirim varsa üni hastanesinde yaptıran bir arkadaşımız burdan yazsin. Özel de şart falan aramiyorlar zaten hemen aşılama yapılıyor
Kuzum 3. ayın sonuna kadar o ağrılar çok normaldir. Korkacak bir durum yok ama eğer bahsettiğin dayanılmaz bir ağrı ise öyleyse muhakkak doktorunla görüşmelisinVala iyidir insAllah cnm bı sıkıntı yok şimdilik haftaya cuma randevum bklm cinsiyeti gösterirse artık ama bı kaç gündür sürekli adet ağrısı gibi karın kasık ağrım var
Canım seni merak ettim ne dedi doktorun?rengarenk44 canım ne yaptın görüşebildin mi? Ben de muayene oldum. Öğlen sonu konuşalım dedi bekliyorum
Yok canım çok dayanılmayacak Ağrı değil tabiKuzum 3. ayın sonuna kadar o ağrılar çok normaldir. Korkacak bir durum yok ama eğer bahsettiğin dayanılmaz bir ağrı ise öyleyse muhakkak doktorunla görüşmelisin
Canım seni merak ettim ne dedi doktorun?
Canım merhaba bir sorum vardı. Aşılama öncesi perhiz vermiyor mu doktor?Kuzum iğneyi vurulduktan 32-40 saat sonrasında yumurtanın çatlaması bekleniyor. Oyüzden bu saatlerde birliktelik önemli. Ama öncesinde ve yumurtlamanın gerçekleşeceği günden itibaren 3 gün boyunca birlikteliğin devamı, sonra da gün aşırı devam ediyoruz, etkiyi arttırıyor
3 gün perhiz veriliyor canım aşılamadan 3 gün önceCanım merhaba bir sorum vardı. Aşılama öncesi perhiz vermiyor mu doktor?
Canım peki tahmini kaçıncı gün aşılama oluyor adet başından sayarsak3 gün perhiz veriliyor canım aşılamadan 3 gün önce
Canım yumurta geliştirici ilaç kullanıyorsun ve yumurtalarının gelişimi 18-20 mm civarında olduğunda çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Çatla iğnesi vurulduktan sonraki 30-40 saat aralığında yumurtanın çatlaması beklendiği için bu saatlere denk gelen bir randevu verecek sana doktorun. Eşin sperm verecek, sperm yıkanacak ve iyi durumda analiz edilenler senin yumurtalarına en yakın yere bırakılacak ve aşılaman yapılmış olacak. yani herkesin değişkenlik gösterir. benim aşılamam 10. güne filan denk gelmişti tahminen. 14. bazen 17. güne denk gelenler bile var.Canım peki tahmini kaçıncı gün aşılama oluyor adet başından sayarsak
Anladım canım çok teşekkür ederim detaylı açıklama için. Benim bugün daha 6. günüm ignelerde. Normalde yumurtlama 14. günlerde olurdu. Sanırım birkaç iğne daha vurulurumCanım yumurta geliştirici ilaç kullanıyorsun ve yumurtalarının gelişimi 18-20 mm civarında olduğunda çatlatma iğnesi vuruluyorsun. Çatla iğnesi vurulduktan sonraki 30-40 saat aralığında yumurtanın çatlaması beklendiği için bu saatlere denk gelen bir randevu verecek sana doktorun. Eşin sperm verecek, sperm yıkanacak ve iyi durumda analiz edilenler senin yumurtalarına en yakın yere bırakılacak ve aşılaman yapılmış olacak. yani herkesin değişkenlik gösterir. benim aşılamam 10. güne filan denk gelmişti tahminen. 14. bazen 17. güne denk gelenler bile var.
Tüp bebek tedavisine başladık bugün canım. Rabbim hayırlısını versin. Bir çanta ilaç iğne. Umarım ilk denemede olur. Kalçadan da iğne varmış. Pek üzüldümKuzum 3. ayın sonuna kadar o ağrılar çok normaldir. Korkacak bir durum yok ama eğer bahsettiğin dayanılmaz bir ağrı ise öyleyse muhakkak doktorunla görüşmelisin
Canım seni merak ettim ne dedi doktorun?
Canım ben üniversitede yaptırdım 2 aşılamayı da. Başlama süreci benim rahimde başka sorunlar vardı diye gecikti. Yaşa göre eşinin test durumuna göre başlıyorlar aşılamaya. 900 gün sgk priminiz varsa sadece ilaçların bir kısmını ödüyorsun.biz 600 ilaç parası, aşılama günü de 180 lira aşılama ödedik. 2. Aşılamayı da 1ay dinlenme 1 ayda kist yüzünden gecikerek yaptık. Başka da sorun olursa cevaplarım canımAşılamada devlet sartlarını bılen varmı ben bulamadım kızlar
Ust uste yapıyolatmı hanımasılama ıstıyorum dıye gıtsem o ay yaoarlarmı esımın var 900 gunu nısanda 4 senelık evlı olcaz bır senedır olmuyo 20 haftalık erken dogumum vat vnm tapor ıcın bıseyler ıstıyolarmı esınden hemen sperm ıstıyolatmıCanım ben üniversitede yaptırdım 2 aşılamayı da. Başlama süreci benim rahimde başka sorunlar vardı diye gecikti. Yaşa göre eşinin test durumuna göre başlıyorlar aşılamaya. 900 gün sgk priminiz varsa sadece ilaçların bir kısmını ödüyorsun.biz 600 ilaç parası, aşılama günü de 180 lira aşılama ödedik. 2. Aşılamayı da 1ay dinlenme 1 ayda kist yüzünden gecikerek yaptık. Başka da sorun olursa cevaplarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?