Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ara vermek istiyordum canım. Eşimin yüzünden başladık. O vakit kaybetmek istemiyor. Oysa ben psikolojik olarak hazır değilim. Gün boyu gözyaşı döktüm. Eşim abarttığımı düşünüyor. Tüp bebekte doz yüksek yanlarım çok ağrıyor.

Anladım canım çok teşekkür ederim detaylı açıklama için. Benim bugün daha 6. günüm ignelerde. Normalde yumurtlama 14. günlerde olurdu. Sanırım birkaç iğne daha vurulurum
Canım yumurta geliştirici kullandığın için daha erken de olabilir. Normalde 28 günde bir adet gören biri için 14. Gün yumurtlama olarak hesaplanır ama bu durum biraz değişkenlik gösterebilir. Hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberlerle gelirsin
Tüp bebek tedavisine başladık bugün canım. Rabbim hayırlısını versin. Bir çanta ilaç iğne. Umarım ilk denemede olur. Kalçadan da iğne varmış. Pek üzüldüm
Canım çok sevindim ve heyecanlandim düşünsene şansın artık çok daha fazla İnsallah bu ay bebisinle olursun
teşekkür ederim canım gittim bu gün ve başladık iğneye ilk aşılama olucak
ama aksi gibi boğazımda bir ağrı var gb inş. hasta olmuyorumdur iptal olur mu aşılama
Canım iğneyi ilk vurulduğunda öyle bir his yapıyor. Yarın geçer. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

D dkugu ya hu nerdesin kayıpsınn
Ahh ahh kuzum başıma gelenler hsg çektirdim düşükten sonra doğuştan unicorn uterusluymuşum yani yarım rahimliymişim düşük sebebim buymuş. Tek tüp yarım rahimliyim hamile kaldığımda en az 28 hafta en fazla 34 hafta tutuvaklar bebeği %99 erken doğum dedi. Aşılama önerdi. Yenidoğan yoğun bakımı galan şart olcakmış rahim ağzını 3. Ay dikecekler düşmesin diye. Şuan boştayım bir dahaki ay başlayacağım kısmetse

Rabbim yardımcınız olsun inşallah.

kızlar selam. dün çok hastaydım. işe de gidemedim. rapor aldım. annem geldi yanıma. malesef bugün geldim işe. ama kaloriferler bozulmuş içerisi buz.. aslında gelmeyeblirdim belki de, hamile hamile şirketle bozuk olmak istemedim açıkcası. bunun doğum süreci izni vs de var...
boğazım çok ağrıyor. geniz akıntısı var. doktor ilaç veremedi şimdilik. pastille idare ediyorum. umarım daha kötü olmam. etrafta salgın var. herkes dikkat etsin kendine.

Çok geçmiş olsun canım madem ilaç icemiyorsun bol meyve sebze ye ayaklarını sıcak tut. Ilık limonlu su falan iç bitki çayı da içemezsin sanırım

Günaydın kizlar. Hayırlı cumalar. Rabbim hepimize hayırlı evlat nasip etsin en yakın zaman da hamile arkadaşlarıma da sağ salim kucaklarina almayı nasip etsin bu güzel cuma günü birbirimize dua edelim. Geçtiğimiz yollar yokuş ama zirve çok güzel. gönlümüzdeki dualari rabbim hakkımızda hayırlı eylesin

Anladım canım yarin kontrolüm var inşallah iğnelere cevap veriyordur yumurtalar

Canlar bu ay çok girmedim kafaya takıyom diye klomen dün bitti bugün kontrol var büyümemilse büyütmek için iğneler yazcak pahalıymış inş gerek kalmaz dua edin
Hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun. İğneler pahalı bende kullanıyorum rapor çıkartirsan daha uygun inşallah gerek kalmaz canım

Bu yaptığı aşılama başlangıcı mı oluyo olcak
İki türlude olabilir canım yani iğne verip çatlatma iğnesi sonrası size ilişki önerebilir klomen de olduğu gibi. Direk asilama da olur ama asilama yapcak olsa söylerdi canım

Pes etmek yok yola devam hayırlı cumalar cnm

Kızlar ovu yapmaya devam edıyorum sankı bıtık daha koyu ıncıre devam edıyorum soz ne dıyorsunuz 11.gunum pazartesı ıns buyumus olur baya

Eklentiler

• image.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…