- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #10.241
Lekelenme geldiği günden itibaren sayıyorum ben de. 1. Gün lekelenme 2-3 kanama 4 lekelenme 5 kanama dır bende mesela sonra keserkızlar birşey sormak istiyorum benim regl ilk iki gün sadece kahverengi lekelenme şeklinde oluyor. dr tedaviye başlamak için regl 3. gün gel diyor. 3 gün bende fazla bir kanama olmuyor o gün ancak sökülmeye başlıyor.
kafama takılan soru lekelenme olan günleri regl gününden saymamalımıyım acaba. toplam 5 gün sürüyor benim. 2 gün kahve lekelenme 3 gün normal ve bitiyor
iğne olanlar gonal f gb kaçıncı günü başlıyormusunuz. regl 3. günü dimi
Git canımıniçi git. İyi olacak Allahın izniyleBen de yarın hastaneye gideceğim ama nedense ayaklarım gitmek istemiyor kızlar
Selam canım. 12. Gün artık sonuç görmeye başlarız iğne etkisi geçiyor deriz ama 2 gün sonra kesin sonucu görürsünMerhaba Kızlar bişey sorcam iğnenin 12.günü idrar testi yanıltıcı mıdır
Bi kan testi versen keşkeBen bugün ilk idrarımla yaptım ama yapmadan önce su çay falan içtim baya böyle çıktı ya iğnenin etkisi geçiyor demek çok silik çıktığına göre
Canım kimyasal gibi bu anlattıkların çünkü 11. Gün iğne etkisi bitiyor ve 12. Gün değerinin 30 larda olması gerekir ama sen 359 diyorsun bi kan testi ver 3 gün sonraKızlar 27 aralıkta catlatma inesi vuruldum ineden 11 gün sonra test yapdim 359 çıkdı 13. Gün tekrar test yapdim 53 çıkdı böyle olan varmı kızlar yada hala ine etkisimj var
Allah kötü insanlardan sakınsın kuzum. Kimseyle paylaşma durumunuKızlar bugün akşam iş yerinden çıkarken femarayı içim dedim ve koyduğum yerde yoktu deli dana gibi aradım bulamadım artık ağlamaya başladım çünkü hem pahalı ilaç hem içmem lazım en son umudum kalmadı çöpe bakim dedim ve çöpte buldum çöpe atacak kadar delirmedim şok oldum kim neden çöpe atar ya progestan corasprin vitamin ilacım aynı koyduğum yerde ama femara çöpte sinirlerim bozuldu ya yaşadığım paniği anlatamam
Bazen yanıyoruz da tütmüyoruz sanki.. güzel haberler bekliyoruz canım.Ben de yarın gideceğim canım. Fena bir duygusallık var üzerimde sen nasılsın. Sanki kalbim bütün dünyaya kırılmış.
Günaydın gözüküyor canım insAllah koyulaşırKızlar sabah ki testim Ben normalde renk oynamadan görebiliyorum ama netleşsin diye oynadım iğnenin 13.günü bugün
GünaydınGünaydın gözüküyor canım insAllah koyulaşır
Hadi hayırlısı cnm insAllah güzel sonuçlanır zor süreçGünaydınİnşallah ya testlere bakmaktan kör olacam artık adeti 13 ocakta daha test yapmıcam stres çok yordu adetim geçerse kan testi veririm yapacak bişey yok
Pazartesi günü kan tahlili vericem yine canimLekelenme geldiği günden itibaren sayıyorum ben de. 1. Gün lekelenme 2-3 kanama 4 lekelenme 5 kanama dır bende mesela sonra keser
Git canımıniçi git. İyi olacak Allahın izniyle
Selam canım. 12. Gün artık sonuç görmeye başlarız iğne etkisi geçiyor deriz ama 2 gün sonra kesin sonucu görürsün
Bi kan testi versen keşke
Canım kimyasal gibi bu anlattıkların çünkü 11. Gün iğne etkisi bitiyor ve 12. Gün değerinin 30 larda olması gerekir ama sen 359 diyorsun bi kan testi ver 3 gün sonra
Allah kötü insanlardan sakınsın kuzum. Kimseyle paylaşma durumunuKim neden yapar böyle şeyler anlamıyorum
Bazen yanıyoruz da tütmüyoruz sanki.. güzel haberler bekliyoruz canım.
Kuzum bu teste güvenmeGünaydınİnşallah ya testlere bakmaktan kör olacam artık adeti 13 ocakta daha test yapmıcam stres çok yordu adetim geçerse kan testi veririm yapacak bişey yok
Akıntı her zaman yumurtlama olmuyor canım adet bitimi gelir benim her zaman rahim temizlenirmis. Ovulasyon testinde koyu gibi olmuştu bir ara oda demekki doğru göstermiyor. En guzeli doktorun bakması. Yumurtan geç büyüyor keşke aşılamadan önce gonl f baslasaymissin benim gonal f ta çok guzel büyüyor ilaçsız 28 günde falan Di eskidenKızlar akıntılara falan takılmayın 8 mm yumurta gordu Pazartesi gıdıcem 10.gunumdu gene gec buyucek keske asılama yaptırsaydım
Sen bu ay neden ilaç kullanmadınKızlar akıntılara falan takılmayın 8 mm yumurta gordu Pazartesi gıdıcem 10.gunumdu gene gec buyucek keske asılama yaptırsaydım
Bu da gebelik testi zaten canım ben net görmek için kutusundan çıkarmıştımKuzum bu teste güvenmeDream1988 de ilk denemesinde bununla takip etti ve daha koyuydu. Heveslendik sende kesin bir şey var dedik sonra negatif çıktı. Ya gebelik testi ile bak ya da kan tahlili ile. kan tahlili ile hemen sonuç alırsın ve kesin. Sağlık ocağı filan varsa yakınlarında bir gidip kan ver istersen.
Allah Allah testte koyulaşma var ama takviyeleri kullanmaya devam et belki gelişir canım umudunu kaybetme herşeyin hayırlısıKızlar akıntılara falan takılmayın 8 mm yumurta gordu Pazartesi gıdıcem 10.gunumdu gene gec buyucek keske asılama yaptırsaydım
Dene bu ay beşli tutar gelecek ay aşılama yaptırırsınKızlar akıntılara falan takılmayın 8 mm yumurta gordu Pazartesi gıdıcem 10.gunumdu gene gec buyucek keske asılama yaptırsaydım
Benim doktorum ölçmüyo her sorduğumda sallıyo 9 -10 diyo ama ölçmediğini ben görüyorum bu defa bizzat ölçtürcemRahim duvarında 3 çizgi net görülmesi iyi diye okumuştum kalınlıkta 9-12mm fln olmalıymış sanırım
bebişim ben iyiyim sen nasılsın? Bebişin nasıl cinsiyeti ne zaman öğreniyorsun ? Hadi güzel gelişmeleri aktarın bize
Vala iyidir insAllah cnm bı sıkıntı yok şimdilik haftaya cuma randevum bklm cinsiyeti gösterirse artık ama bı kaç gündür sürekli adet ağrısı gibi karın kasık ağrım varbebişim ben iyiyim sen nasılsın? Bebişin nasıl cinsiyeti ne zaman öğreniyorsun ? Hadi güzel gelişmeleri aktarın bize
Keske buay asılamaya gıtseydımde vakıt kaybetmeseydım suan moralm yerlebırAkıntı her zaman yumurtlama olmuyor canım adet bitimi gelir benim her zaman rahim temizlenirmis. Ovulasyon testinde koyu gibi olmuştu bir ara oda demekki doğru göstermiyor. En guzeli doktorun bakması. Yumurtan geç büyüyor keşke aşılamadan önce gonl f baslasaymissin benim gonal f ta çok guzel büyüyor ilaçsız 28 günde falan Di eskiden
Valla ıncır yıyorum anca baska yapcak bısey yok cok morwlsızımDene bu ay beşli tutar gelecek ay aşılama yaptırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?