- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #10.241
Lekelenme geldiği günden itibaren sayıyorum ben de. 1. Gün lekelenme 2-3 kanama 4 lekelenme 5 kanama dır bende mesela sonra keserkızlar birşey sormak istiyorum benim regl ilk iki gün sadece kahverengi lekelenme şeklinde oluyor. dr tedaviye başlamak için regl 3. gün gel diyor. 3 gün bende fazla bir kanama olmuyor o gün ancak sökülmeye başlıyor.
kafama takılan soru lekelenme olan günleri regl gününden saymamalımıyım acaba. toplam 5 gün sürüyor benim. 2 gün kahve lekelenme 3 gün normal ve bitiyor
iğne olanlar gonal f gb kaçıncı günü başlıyormusunuz. regl 3. günü dimi
Git canımıniçi git. İyi olacak Allahın izniyleBen de yarın hastaneye gideceğim ama nedense ayaklarım gitmek istemiyor kızlar![]()
Selam canım. 12. Gün artık sonuç görmeye başlarız iğne etkisi geçiyor deriz ama 2 gün sonra kesin sonucu görürsünMerhaba Kızlar bişey sorcam iğnenin 12.günü idrar testi yanıltıcı mıdır
Bi kan testi versen keşkeBen bugün ilk idrarımla yaptım ama yapmadan önce su çay falan içtim baya böyle çıktı ya iğnenin etkisi geçiyor demek çok silik çıktığına göre
Canım kimyasal gibi bu anlattıkların çünkü 11. Gün iğne etkisi bitiyor ve 12. Gün değerinin 30 larda olması gerekir ama sen 359 diyorsun bi kan testi ver 3 gün sonraKızlar 27 aralıkta catlatma inesi vuruldum ineden 11 gün sonra test yapdim 359 çıkdı 13. Gün tekrar test yapdim 53 çıkdı böyle olan varmı kızlar yada hala ine etkisimj var
Allah kötü insanlardan sakınsın kuzum. Kimseyle paylaşma durumunuKızlar bugün akşam iş yerinden çıkarken femarayı içim dedim ve koyduğum yerde yoktu deli dana gibi aradım bulamadım artık ağlamaya başladım çünkü hem pahalı ilaç hem içmem lazım en son umudum kalmadı çöpe bakim dedim ve çöpte buldum çöpe atacak kadar delirmedim şok oldum kim neden çöpe atar ya progestan corasprin vitamin ilacım aynı koyduğum yerde ama femara çöpte sinirlerim bozuldu ya yaşadığım paniği anlatamam

Bazen yanıyoruz da tütmüyoruz sanki.. güzel haberler bekliyoruz canım.Ben de yarın gideceğim canım. Fena bir duygusallık var üzerimde sen nasılsın. Sanki kalbim bütün dünyaya kırılmış.![]()