• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ust uste yapıyolatmı hanımasılama ıstıyorum dıye gıtsem o ay yaoarlarmı esımın var 900 gunu nısanda 4 senelık evlı olcaz bır senedır olmuyo 20 haftalık erken dogumum vat vnm tapor ıcın bıseyler ıstıyolarmı esınden hemen sperm ıstıyolatmı
Ilkini eylülde, 2.yi kasımda yaptılar canım. Bence adetinin 2. Ya da 3.günü git bir görüş. İlk gittiğimizde ben tahlil vs verdim. Eşimi de sperm için ürolojiye yönlendiriler. Duruma göre rahim filmi vs de istiyorlar.

Ilkini eylülde, 2.yi kasımda yaptılar canım. Bence adetinin 2. Ya da 3.günü git bir görüş. İlk gittiğimizde ben tahlil vs verdim. Eşimi de sperm için ürolojiye yönlendiriler. Duruma göre rahim filmi vs de istiyorlar.
Rahım fılmım var cnm esınlemı gıttın sende adet oldugum gıbı gıdıcem ılacmı kullandın gonalf mı kısy yaptıgı ıcınmı adılama olmadı rapor ıcın bıseyler cıkarttınısmı belge vs cunku 1 yıldır olmuyor dırek asılama ıstıyorum

Tüp bebek tedavisine başladık bugün canım. Rabbim hayırlısını versin. Bir çanta ilaç iğne. Umarım ilk denemede olur. Kalçadan da iğne varmış. Pek üzüldüm 😊
Ayyy hadi hayırlısı olsun canım rabbim zorunu kolaylaştırsin hayırlı haberler gelcek inşallah 🙏🏻😉

Rahım fılmım var cnm esınlemı gıttın sende adet oldugum gıbı gıdıcem ılacmı kullandın gonalf mı kısy yaptıgı ıcınmı adılama olmadı rapor ıcın bıseyler cıkarttınısmı belge vs cunku 1 yıldır olmuyor dırek asılama ıstıyorum
Gonal f verdiler canım. Tek gittim ama eşin de hastanemizde test yaptırsın dediler. Aşılamaya başlamak için epey zaman geçti benim. Ama dediğim gibi başka problemler vardı benim.

Tüp bebek tedavisine başladık bugün canım. Rabbim hayırlısını versin. Bir çanta ilaç iğne. Umarım ilk denemede olur. Kalçadan da iğne varmış. Pek üzüldüm 😊
canım hayırlı olsun inş. güzel haberini alacağız 🙏

bende aşılama için başladım iğneye bu gün ilk aşılama olcak bakalım hayırlı olsun🤗

Masaallah canim Allah rast getirsin. Bende bugun doktara gittim subat ayinin sonundaki adetimde bizde baslicaz insaallah.

Gonal f verdiler canım. Tek gittim ama eşin de hastanemizde test yaptırsın dediler. Aşılamaya başlamak için epey zaman geçti benim. Ama dediğim gibi başka problemler vardı benim.
Asılama yapması ıcın devlette dr a bendemem şazım cnm doc dr a gıdıcem zaten 1 senedır korunmuyoruz

Kızlar devlet hastenesin de adetin 5.gunu hormon testi yaparlar mi bilginiz varmı 2.ci gün yarın ve çok yoğun oluyorum vajinal ultrasonla da bakarlarsa biraz korku ve endişe duyuyorum ondan 5.gün gitmeyi dusunuyorum

kızlar birşey sormak istiyorum benim regl ilk iki gün sadece kahverengi lekelenme şeklinde oluyor. dr tedaviye başlamak için regl 3. gün gel diyor. 3 gün bende fazla bir kanama olmuyor o gün ancak sökülmeye başlıyor.
kafama takılan soru lekelenme olan günleri regl gününden saymamalımıyım acaba. toplam 5 gün sürüyor benim. 2 gün kahve lekelenme 3 gün normal ve bitiyor

iğne olanlar gonal f gb kaçıncı günü başlıyormusunuz. regl 3. günü dimi
Regl nin 2.gunu de gidebilirsin canim. 2 veya 3. Gun gel diyor doktorlar

Kızlar devlet hastenesin de adetin 5.gunu hormon testi yaparlar mi bilginiz varmı 2.ci gün yarın ve çok yoğun oluyorum vajinal ultrasonla da bakarlarsa biraz korku ve endişe duyuyorum ondan 5.gün gitmeyi dusunuyorum
Hormon tahlili 2. Veya 3. Gun veriliyor canim. Ayrica devlet hastanelerinde alttan ultrasonu bakmiyorlar.

Hormon tahlili 2. Veya 3. Gun veriliyor canim. Ayrica devlet hastanelerinde alttan ultrasonu bakmiyorlar.
Geçen sene üniversite hastanesine gittim bakilmisti devletten kastım özel hastane olmayan anlamındaydı sağol kuzum önceden hafta sonuna geldiği için 4.gün hormon testi vermiştim ya bilmiyorum şuan karışık duygulardayım

Sen mi bu ay başlamak istemedin onlar mı gerek görmedi canım.
Doktor hormonal olarak bir toparlanman gerek dedi. Rahim toparlansin dedi. Asilamalar arasinda da bu kadar ara vermisti canim. Hem bizde istemedik cunku tam adet olacagim tarihte tatile gidiyoruz. Biletimiz falan herseyimiz hazir. Yanacakti yoksa hersey

Adetin 2. Ya da 3. Günu hormon tahlili doğru sonuç verir canım. Alttan muayene adetliyken hiç bakilmadi bana adet bittikten sonra alttan baktı doktorum

Adetin 2. Ya da 3. Günu hormon tahlili doğru sonuç verir canım. Alttan muayene adetliyken hiç bakilmadi bana adet bittikten sonra alttan baktı doktorum
Ben kaç kere gittiysem hep bakıldı canım folikül sayısına bakıldı rahim durumuna hastane dr farkı demekki neyse bu ay da bekleyim kafam karışık

Kızlar bugün 9.gün evde fazla ovu testi vardı yaptım.
IMG_20200109_222430.webp

Back