- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
- 83
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #10.221
Artıl öyle yapacam kuzum içemezsem tedavi boşa gider artık yanımdan ayırmamAman ozaman ıcı temızdır al ıc cnm ne bıcım ınsanlar sana gıcık olan varsa ortalık bıyerse masan olmayan guvenemezsn cnm bıdaha ıcerken cıkar
Haklısın cnm bıtane bıtanedır nezaman gıtcn dr a bn sabah gıdıcem buyumemvarmı acabaArtıl öyle yapacam kuzum içemezsem tedavi boşa gider artık yanımdan ayırmam
Ben c.tesi gitcem büyüdüyse iğnemi vurdurcam kuzum hep rahim duvarını sormayı unutuyorum 2 gündür nar suyu içiyorum inşallah faydası olur bu ay hazırlamadım kendimi mooda girmedim olursa olur artık elimden geleni yapıyorum sadece gerisi rabbimdenHaklısın cnm bıtane bıtanedır nezaman gıtcn dr a bn sabah gıdıcem buyumemvarmı acaba
Senın kalınlaşma sorununmu vardı cnm bnde dun nar yedım valla bakalım ıns yumurtalar 14mmdır en az senın de tam zamanına gelır hafta sonu gırıp kacırmım ıgneyı bende ınsBen c.tesi gitcem büyüdüyse iğnemi vurdurcam kuzum hep rahim duvarını sormayı unutuyorum 2 gündür nar suyu içiyorum inşallah faydası olur bu ay hazırlamadım kendimi mooda girmedim olursa olur artık elimden geleni yapıyorum sadece gerisi rabbimden
Doktor normal diyo ölçmeden ama diğer doktorum biraz ince demiştiSenın kalınlaşma sorununmu vardı cnm bnde dun nar yedım valla bakalım ıns yumurtalar 14mmdır en az senın de tam zamanına gelır hafta sonu gırıp kacırmım ıgneyı bende ıns
Rahim duvarında 3 çizgi net görülmesi iyi diye okumuştum kalınlıkta 9-12mm fln olmalıymış sanırımDoktor normal diyo ölçmeden ama diğer doktorum biraz ince demişti
Valla yumurtlama zamanı kalınlasıyo dıye bılıyorum sen asırıda yapma bakalm dr ne dıyecekte 8 den asaya olmaması lazım sanırım oyle bılıyorum bende gecen ay 6 ıdı hep bırgun sonra yumurta 17 18 mmken 10 olmustuDoktor normal diyo ölçmeden ama diğer doktorum biraz ince demişti
8. Gunde yumurtlama olmaz canim daha o hazirlik akintisi 10. Gunden itibaren bir gun aralikli degerlendir benceKızlar az once wc de genıtalden uzayan akıntı geldı yumurta akı gıbı ya ozur dıleyerek yazıyorum bıldıgınız yumurtlama akıntısı gıbı 8.gunumdegerlendırımmı acaba bugunu ovu yapcam atarom gene
Biliyorum canim Allah yardimciniz olsun.Bn unv de oturuyorum 1450 suan 20 yıllık eb az bıde kıralık daıre yok karaborsa burda daıreler
5500 ikiye katlamasi gerekirdi pazartesi gunu. 5700 olmasi kafa karıştırıcı. Saglikli olmayabilir. Insaallah sagliklidircanim insallah ctesi 5500 falandi pazartesi 5700 kusur cikmis beta hcg , doktorda keseyi gordukten sonra istemis kani o da bi sorun var diye dusunmus bana sordu bi sorun olsa 2 gun sonra tekrar kan isterlerdi dedim bende 10 gun sonra tekrar gitcek bakalim
Hadi insaallah canim. Saglicakla hamile kalirsin insaallah. Bende yarin tup bebek icin gorusmeye gidicem. Rabbim kolaylastirsin insaallahSelam kızlarbugün kontrolüm vardır 14 mm olmuş yumurta iğnenin dozunu yükseltti cuma tekrar kontrol var cumartesi ya da pazar asilama olur dedi doktorum
9.gundu bugun yarın 10 bakalım dr ne dıcekBiliyorum canim Allah yardimciniz olsun.
Amin canım teşekkür ederimHadi insaallah canim. Saglicakla hamile kalirsin insaallah. Bende yarin tup bebek icin gorusmeye gidicem. Rabbim kolaylastirsin insaallah
geçmiş olsun canım şimdi nasılsınızLariscacim ben de hastaneye yattim lekelenme sorunuyla giremedm hc
geçmiş olsun kuzum hemoroid olabilir belki kızların dediği gibi ihmal etme yine olursaKizlarr ozellikle hamisler , wc esnasinda baya baya makattan kan geliyoro kadar panikledim ki vajinadan sandim resmen baya kan geldi sonra tkrr. Sukrettim rahim kanamasi olmadigina ama buda fena basimi agritmaz ins
aynı durum bende de söz konusuhalsizlik değil de, hiç canım temizlk yapmak istemiyo. hep oturayım istiyorum. bi miskinlik var bende de. bu halsizlik midir miskinlik midir bilmiyrm. zaten çok yorulnca kasıklarım ağrıyo
Kızlar nasılsınız 7.gun bugun bıttı adetım ovuya basladım dr a gıtmeden koyuluk takvıyeye gore nasıl
Kızlar sanırım yumurta akı akıntı bıkac gune olgunlasacagı anlamına gelıyor
Canım daha yumurtlama olmamış bence değerlendirdn mi takviye kullandığın için erken olgunlaşıo ama bence bu iyi haber ben bal çörek otu tarçın kürü denediğim ay 8. Günü pik görmüştümKızlar sabahtan berı cok fazla dun uzayan akıntıdan sonra yapıskan akıntım var baya ama ben bu testı anlamadım sabah yarım bardak sut ıctım sadece
Ben de yarın gideceğim canım. Fena bir duygusallık var üzerimde sen nasılsın. Sanki kalbim bütün dünyaya kırılmış.Hadi insaallah canim. Saglicakla hamile kalirsin insaallah. Bende yarin tup bebek icin gorusmeye gidicem. Rabbim kolaylastirsin insaallah
Amın cnm inşallah ya inşallahHayırlı geceler kızlar Bayadir okuyorum ama yazamıyorum Rabbim emeklerinizin karşılığını versin insAllahhepiniz için dua ediyorum hamile olanlar da sağlıkla kucağına alır insAllah
Cok sukur yolunda hersy canimgeçmiş olsun canım şimdi nasılsınız
geçmiş olsun kuzum hemoroid olabilir belki kızların dediği gibi ihmal etme yine olursa
aynı durum bende de söz konusu
Canım daha yumurtlama olmamış bence değerlendirdn mi takviye kullandığın için erken olgunlaşıo ama bence bu iyi haber ben bal çörek otu tarçın kürü denediğim ay 8. Günü pik görmüştüm
Allah razi olsun kuzumm ❤Bebişimm iyiyim sen nasılsın ❤
Canım tşk ederim. Evet ikizlerim oldu ama 4 aylıkken karnımda öldüler. 1 ay olacak.. ilk adetimi gördüm dün itibariyle artık bakalım ne zaman olacak tekrar.. ben özel hastanede tedavi gördüm. Doktorum sebepsiz infertilite olarak rapor vermişti. Bundan 5 ay önceyi konuşuyoruz tabiki şuanda. Ovitrelle ve 4 kutu gonal f 450 için 750 tl ödeme yapmıştım. 2 kutu gonal f kullandım hatta 1,5 kutu ve 4 yumurtam büyüdü. Gerisi hala bende duruyor. Aşılama için de 750 tl ödemiştik.
Ay birden tekrar tekrar okudum korktum çok şükür kimsede problem yokmuş
Canım benimsakın moralini bozma. Hastaneye yattığım hiçbir gün moralimi bozmadım hep savaş halindeydim, yemeğime vs daha çok özen gösterdim lütfen sen de sakın kendini kötü hissetme tamam mı bebeğim senin için dua edeceğim. Rabbim seni ve bebekleri korusun inşallah
Tatlım çok geçmiş olsun. Sakın korkma. Kabızlık var mıydı son zamanda? Ikınmayla filan mı wc yapabiliyordun? Zorlamadan oluyor olabilir. Doktora görün bugün muhakkak. Allah ın izniyle birşey olmayacak
Aman öyle olsun canım çok sevindimCok sukur yolunda hersy canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?