Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin kaçıncı günün bugün. Koyuluk aynı gibi sen bu günleri değerlendir bir gün dolu bir gün boş şeklinde.
Bana mı dedın cnm bıprogram var orda olctum dunden on deger fazlamgosyerıyor bıtarafı koyu bı tarafı daha sılık oldu ben anlamadım hıc zaten ıdrarı tutuyorum suan 8 e dogru test yapabılırım

Kızlar 27 aralıkta catlatma inesi vuruldum ineden 11 gün sonra test yapdim 359 çıkdı 13. Gün tekrar test yapdim 53 çıkdı böyle olan varmı kızlar yada hala ine etkisimj var

Kızlar 27 aralıkta catlatma inesi vuruldum ineden 11 gün sonra test yapdim 359 çıkdı 13. Gün tekrar test yapdim 53 çıkdı böyle olan varmı kızlar yada hala ine etkisimj var
Kımyasal gebelık yasıyorsun sanırım cnm 11.gun kanda 359 coktı dıyorsun 10 20 cıkasa ıgne etkısı denır ama bır anda dusmus sanırım kımyasal

Kımyasal gebelık yasıyorsun sanırım cnm 11.gun kanda 359 coktı dıyorsun 10 20 cıkasa ıgne etkısı denır ama bır anda dusmus sanırım kımyasal
Bende çok araştırdım canım ine etkisi 10 gün sonra gidiyor dediler ben 11 gün verdim 359 çıkdı 13.Gün de tekrar vereyim dedim bakayım yukselecekmi oda düşmüş 53 e çok şaşkınım kimyasal ola bilirmi ki canım

Kızlar bugün akşam iş yerinden çıkarken femarayı içim dedim ve koyduğum yerde yoktu deli dana gibi aradım bulamadım artık ağlamaya başladım çünkü hem pahalı ilaç hem içmem lazım en son umudum kalmadı çöpe bakim dedim ve çöpte buldum çöpe atacak kadar delirmedim şok oldum kim neden çöpe atar ya progestan corasprin vitamin ilacım aynı koyduğum yerde ama femara çöpte sinirlerim bozuldu ya yaşadığım paniği anlatamam

Ay kıyamam cnm haklısın pahao bır ılac kutuçumuydu pekı alabıldınmı bırı attıysa sormadan neden yapar cantandan cıkarma bence ıcecegın zaman al

Bıdaha verdınmı kan cnm maalesef kimyasal;(

Ay kıyamam cnm haklısın pahao bır ılac kutuçumuydu pekı alabıldınmı bırı attıysa sormadan neden yapar cantandan cıkarma bence ıcecegın zaman al
Kutuyla atılmış aldım çöpten napim kuzum içinde var yani sormadan neden atarlar anlamadım çantama koydum artık güvenemedim

Kutuyla atılmış aldım çöpten napim kuzum içinde var yani sormadan neden atarlar anlamadım çantama koydum artık güvenemedim
Aman ozaman ıcı temızdır al ıc cnm ne bıcım ınsanlar sana gıcık olan varsa ortalık bıyerse masan olmayan guvenemezsn cnm bıdaha ıcerken cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…